Tak jo, odhlasováno.. Ale že se ten Wentworth ne a ne procpat do kategorie neamerických seriálů mě fakt štve.. Asi by to chtělo něco na téma 5+1 neamerické a nebritské seriály :D.
andromache napsal(a):
Tak jo, odhlasováno.. Ale že se ten Wentworth ne a ne procpat do kategorie neamerických seriálů mě fakt štve.. Asi by to chtělo něco na téma 5+1 neamerické a nebritské seriály :D.
Budu asi příště lobovat, aby se to změnilo na neanglicky mluvený seriál. Jinak tam bude Doctor Who na věky věků.
Fruiko napsal(a):
Budu asi příště lobovat, aby se to změnilo na neanglicky mluvený seriál. Jinak tam bude Doctor Who na věky věků.
To už tam ten (australský) Wentworth nebude ale taky nikdy :D
Možná samostatná kategorie pro britské a pak neamerické/nebritské?
Ale tá hrubka tam, že Černobil 😬
andromache napsal(a):
To je ako tá moja snaha tam prepašovať Frasiera, rok čo rok ho tam pchám a nič 😢
andromache napsal(a):
Wentworth už v původním 5+1 byl :)
Konečne som sa zapojila aj do "prvého kola" a som rada že aj moji favoriti došli do finále ❤️
Fruiko napsal(a):
ragelly napsal(a):
To už tam ten (australský) Wentworth nebude ale taky nikdy :D
Možná samostatná kategorie pro britské a pak neamerické/nebritské?
Exactly jako ;). A souhlas s tím, že britské seriály by si v takovém množství a v takové oblibě jaké se tu těší možná i samostatnou kategorii zasloužily...
phoboska napsal(a):
To je ako tá moja snaha tam prepašovať Frasiera, rok čo rok ho tam pchám a nič 😢
Ale tak ten je už spíš do síně slávy ne ;)? Nebo mi něco uniká :-O?
Pajky napsal(a):
Wentworth už v původním 5+1 byl :)
Aha vidíš, já ani nevím, že tu tahle kategorie byla ;). A to se vsadím, že jsem ten článek i komentovala :D. Ale zjevně to na popularizaci Wentworthu nestačilo :(.
Ale jinak ta fotka z Wentworthu u článku je nostalgia jak sviň.. Ani jedna postava z fotky už tam není :(. Ale nebudu spoilerovat proč tam není :D. Kdyby přece jenom chtěl někdo náhodou začít koukat :D.
andromache napsal(a):
Ale tak ten je už spíš do síně slávy ne ;)? Nebo mi něco uniká :-O?
Veď pravé tam, kde inde by som ho asi pchala?
phoboska napsal(a):
Veď pravé tam, kde inde by som ho asi pchala?
Jsem si právě říkala ;). Já se Wentworth snažím procpat do neamerických seriálů tak proto mi ta poznámka byla divná :D.. Ale dobrý, já mám dlouhé vedení :D.
Mě by spíš zajímalo, kdo sakra nominoval Slunečnou :D
Finalisté SerialZone Awards
Moje hlasování:
Nejlepší drama: Stranger Things
Nejlepší nové drama: The Witcher
Nejlepší komedie: Red Dwarf
Nejlepší nová komedie: Space Force
Nejlepší animák: South Park
Nejlepší úvodní titulky: The 100
Nejlepší neskriptový seriál: Last Week Tonight with John Oliver
Nejlepší neamerický seriál: His Dark Materials
Síň slávy: Buffy the vampire slayer
Je super, že se do finále dostalo plno mých favoritů. Jako každý rok budu doufat, že Síň slávy konečně dopadne pro Buffy vítězně.
litllewitch napsal(a):
Mě by spíš zajímalo, kdo sakra nominoval Slunečnou :D
No to víš :D. Ke guilty pleasure se jen tak někdo nepřizná :D.
andromache napsal(a):
No to víš :D. Ke guilty pleasure se jen tak někdo nepřizná :D.
Pustil jsem si pro zajímavost pár videí na youtube a vypadá to podobně špatně jako Ulice nebo Ordinace. :D
spike napsal(a):
Pustil jsem si pro zajímavost pár videí na youtube a vypadá to podobně špatně jako Ulice nebo Ordinace. :D
Kdepak :D. Ulice a Ordinace jsou ještě o řád horší :D: Tohle je aspoň koukatelný :D. A u mě ještě vede eye candy v podobně Evy Burešové :D.
nemohu uvěřit že The 100 se sem vůbec dostalo
Môj hlas jednoznačne La Casa de Papel vo všetkých kategóriách, kde je :D Tak nadšená som už dlho zo žiadneho seriálu nebola a som rada, že som si počkala s pozretím rovno na 4 série naraz :D
Supernatural ako legenda by si už zaslúžilo aj vlastnú sieň slávy :D A najlepšie nové drama The Boys (sorry, Witcher..).
The 100 nejvíc zaslouženě, stále nevěřím, že už se s námi loučí 🙈 a jeho intro prostě miluju ❤️
Ještě, že můžu hlasovat až na konci srpna. Tak snad doženu nějaké resty. Nechce se mi hlasovat pro seriál jen proto, že je jediný, který v dané kategorii znám.