Diskuze k článku Zemřela Naya Rivera, Santana z Glee
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
13. 7. 2020 / 23:24:02 (před 4 roky)
off

RIP 💔

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
13. 7. 2020 / 23:30:12 (před 4 roky)
off
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
13. 7. 2020 / 23:32:04 (před 4 roky)
on

Tak tu sedím a přemýšlím, co k tomu napsat. Tohle ani nejde vyjádřit slovy. Nehody se stávají dnes a denně a vždycky někoho hluboce zasáhnou. Dokud máte to štěstí, že dotyčné osoby neznáte, nedokážete si nikdy představit tu bolest, jakou rodina musí cítit. Přesto tím, že jde o člověka, kterého spousta z nás (včetně mě) obdivovalo za jeho neskutečný talent, tak trošku se cítím, že se mě to taky týká a jsem z toho v šoku, i když jsem se na to poslední skoro týden snažila připravit.

Nayo, odešla jsi brzy a budeš nám chybět. Nemám moc způsobů, jak ti složit poctu, tak alespoň využiju zdejší web, kde jsem přesvědčená, že se najdou lidi, které zpráva zasáhla podobně jako mě. I když by se podobné oslavy talentu měly provádět i u žijících (každý den je dar a nikdy nevíte, kdy vám ho osud vezme), tak jsem pro tebe přichystala na zítra ráno článek s ukázkou, proč na tebe nikdy nezapomenu.

Odpočívej v pokoji. 😔

Mistin
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
13. 7. 2020 / 23:54:33 (před 4 roky)
off

Tenhle rok, je prostě jednou velkou noční můrou, která je bohužel reálná. Svět okolo Glee si už prošel tolika tragédiemi, že člověk těžko věří tomu, že se dnes stala další. RIP. (Bohužel, ale musím říct, že nechápu jak mohla opustit loď, kde byl pouze čtyřletý syn. I když nejspíš šlo jen o nevinné plavání...)

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
13. 7. 2020 / 23:55:22 (před 4 roky)
off

Glee jsem sledovala během střední. Celý seriál a zejména postava Santany pro mě hodně znamenala. Bylo to období, kdy jsem hledala sama sebe a možnost vidět její podobnou cestu životem a jak se s tím vypořádala, mi dodalo sílu a sebedůvěru v tom mém.
Naya byla herečka, neznala jsem ji, ale i přes to mě její smrt neskutečně zasáhla. Je mi velmi líto, že odešla tak brzy.
Rest in peace Naya

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
13. 7. 2020 / 23:57:44 (před 4 roky)
off
Vojťas
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
14. 7. 2020 / 00:12:27 (před 4 roky)
on
Mistin napsal(a):

Tenhle rok, je prostě jednou velkou noční můrou, která je bohužel reálná. Svět okolo Glee si už prošel tolika tragédiemi, že člověk těžko věří tomu, že se dnes stala další. RIP. (Bohužel, ale musím říct, že nechápu jak mohla opustit loď, kde byl pouze čtyřletý syn. I když nejspíš šlo jen o nevinné plavání...)

Podle všeho plavali společně, ale když pomáhala synovi zpět do loďky, tak už neměla dostatek energie pomoci i sobě. :-(

Viz úryvek z Variety: "“He and Naya swam in the lake together,” Ayub said about Rivera and her son. “It was during that time that her son described being helped onto the boat by Naya. … He told investigators he looked back and saw her disappear under the surface of the water.” Later, he added, “We believe that she mustered enough energy to get her son back on the boat, but not enough to save herself.”"

Editováno: 1x | Naposledy: 14. 7. 2020 / 00:13:09
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
14. 7. 2020 / 00:28:42 (před 4 roky)
off
Vojťas napsal(a):

Podle všeho plavali společně, ale když pomáhala synovi zpět do loďky, tak už neměla dostatek energie pomoci i sobě. :-(

Viz úryvek z Variety: "“He and Naya swam in the lake together,” Ayub said about Rivera and her son. “It was during that time that her son described being helped onto the boat by Naya. … He told investigators he looked back and saw her disappear under the surface of the water.” Later, he added, “We believe that she mustered enough energy to get her son back on the boat, but not enough to save herself.”"

To mi připomíná situaci, kdy musela být mamka na infarkt, když jsem se vydala v moři si zaplavat trochu dál do větší hloubky..

Ach jo.. Celá tahle situace je strašně na houby.. Glee jsem sice nesledovala (muzikálová teen dramata fakt nejsou moje sklinka kofoly), ale nic to nemění na faktu, že je na houby, když někdo umře takhle. Vrátilo mi to všechny ty nehezké pocity, když jsem se před 18 lety dozvěděla, že se zabil Kevin Smith... Taky nehoda a taky pěkně blbá. A taky měl tenkrát hodně malé děti.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
ragelly
14. 7. 2020 / 00:34:03 (před 4 roky)
on

A to jsem si ji s nadšením před pár týdny přidávala tady na SZ mezi své oblíbené herce a těšila jsem se, až se mi na timeline objeví nějaká zpráva o nové roli... chyo.

Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
14. 7. 2020 / 01:33:36 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Vrátilo mi to všechny ty nehezké pocity, když jsem se před 18 lety dozvěděla, že se zabil Kevin Smith... Taky nehoda a taky pěkně blbá. A taky měl tenkrát hodně malé děti.

To mi ani nepripomínaj... môj obľúbený Ares 😟.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
andromache
14. 7. 2020 / 01:36:27 (před 4 roky)
off
phoboska napsal(a):

To mi ani nepripomínaj... môj obľúbený Ares 😟.

Můj oblíbený Áres sice nebyl (až na vyjímky :D), ale i tak mě tenkrát ta zpráva docela zasáhla. A to jsem se to musela dozvědět z Blesku z krátkého článečku :(. Takže si celkem dovedu představit, jak je asi fanouškům Glee. Kevin měl taky zrovna našlápnuto ke slibnému pokračování kariéry, a pak tohle :(.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
14. 7. 2020 / 01:58:09 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Můj oblíbený Áres sice nebyl (až na vyjímky :D), ale i tak mě tenkrát ta zpráva docela zasáhla. A to jsem se to musela dozvědět z Blesku z krátkého článečku :(. Takže si celkem dovedu představit, jak je asi fanouškům Glee. Kevin měl taky zrovna našlápnuto ke slibnému pokračování kariéry, a pak tohle :(.

Jj, po dotočení v Číne mal natáčať Slzy Slnka s Willisom a on sa hrabe na nejakú vežu a ešte z nej zahučí...chjo. Ja som to tuším zachytila niekde v rádiu.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
14. 7. 2020 / 07:26:23 (před 4 roky)
off
Mistin napsal(a):

Ono podľa toho čo začali písať až v éra v noci, to bolo vlastne tak, že si išli zaplávať spolu, že vynaložila všetkom úsilie, aby jeho zachránila. Neviem či ho len vyložila do člna, alebo čo urobila a či mal on celý čas na sebe vestu alebo mu ju štíhla dať alebo si ju dal snáď sám. No už sama nemala vraj dostatok síl, aby zachránila seba. Z toho mi vyplýva, že sa nestihla dostať do člna a stiahol ju silný prúd.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
14. 7. 2020 / 07:30:11 (před 4 roky)
off

Neviem čo na to povedať. Je to šok. Nie to, že je nakoniec po toľkých dňoch mŕtva to som už očakávala, keď ju hneď nenašli, ale skôr to, že sa vôbec niečo také stalo opäť hercom z Glee. To, že telo objavili práve na výročie smrti Coryho považujem skôr za osud, ako keby Cory bol jej anjel strážny a chcel jej dopriať pokoj a dopriať jej rodine uzavretie.

Priznám sa, že posledné roky som jej kariéru nesledovala, ale keďže bola súčasťou Glee Castu a ja som tento seriál milovala celým srdcom, je mi ľúto, že práve ju zastihla takáto tragédia. O to horšie to je, že zanechala po sebe malého syna, ktorému mama bude veľmi chýbať a ešte aj bude nad ním visieť mrak tejto tragédie. Odpočívaj v pokoji Nay Nay. Už si môžete vytvoriť s Corym a Marekom posmrtný Glee zbor a spievať si Vaše pesničky. :(

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
Editováno: 1x | Naposledy: 14. 7. 2020 / 07:38:33
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
14. 7. 2020 / 07:45:53 (před 4 roky)
off

RIP Naya, odpocivaj v pokoji...

CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
14. 7. 2020 / 09:22:15 (před 4 roky)
off

Umřel Grant Imahara z Mythbusters. 49. Mozkové aneurysma. Tenhle rok se vážně překonává :(

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
14. 7. 2020 / 09:52:09 (před 4 roky)
off

R.I.P 💔

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
andromache
14. 7. 2020 / 13:27:05 (před 4 roky)
off
phoboska napsal(a):

Jj, po dotočení v Číne mal natáčať Slzy Slnka s Willisom a on sa hrabe na nejakú vežu a ešte z nej zahučí...chjo. Ja som to tuším zachytila niekde v rádiu.

Jo, taky jsem nepochopila, proč se tenkrát na ty kulisy škrábal :(. Prostě nelogika a pak blbá nehoda :(.

ragelly
14. 7. 2020 / 23:32:18 (před 4 roky)
on

Tak pitva potvrdila očekávané - smrt utonutím, museli ji identifikovat pomocí zubních záznamů. Tělo odpovídalo teorii o utopení ve středu, šlo o nehodu bez cizího zavinění. Toxikologický test ještě není, ale vypadá to, že zde nejsou žádné známky drog ani alkoholu.

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
15. 7. 2020 / 00:15:28 (před 4 roky)
off

Měla jsem celý den na to to vstřebat, ale čím víc o ní čtu, tím mi to přijde neskutečnější. Jo, bylo to už pár dní celkem jasné, ale ta naděje, že jo... A když jsem pak včera koukala na tenhle článek a viděla opravdu to slovo "Zemřela" u jejího jména... Pořád to nemůžu pobrat. Přes den jsem si na to třeba několikrát zničeho nic vzpomněla a normálně jsem se tou myšlenkou úplně zarazila a pokaždé zavrtěla hlavou jako ne, to se mi asi něco zdálo - prostě mi to hlava nebere, no... Prostě nechápu proč. Proč se tyhle věci dějí?! Naposledy mě takhle dostala před pár lety zpráva o smrti Dolores O'Riordan (The Cranberries patří od malička pořád mezi mé oblíbené skupiny), ale to byl vyloženě šok, protože jsem na to narazila vlastně náhodou až asi po 1-2 dnech, kdy na centrum.cz byl fotočlánek "Tak šel čas s D. O'Riordan" a já ho otevírala v domnění, že má narozeniny nebo tak něco (od té doby mě vyděsí úplně každý takhle kravsky nazvaný fotočlánek)... I tehdy, když zemřel Cory, to jsem taky chvíli rozdýchávala.
Nayu jsem zbožňovala v Glee (úžasný hlas, skvěle tančila, nádherná holka), ale dál už jsem ji nesledovala, takže neoplakávám jen talentovanou herečku a zpěvačku, ale mladou oběť tragické nehody, Nayu, která už pro svého syna bude jen vzpomínkou na mámu hrdinku, co mu před vlastní smrtí stihla zachránit život. Jenom doufám, že si kluk neponese to trauma celý život... Tohle se nemělo a nemuselo vůbec stát. Nechci si ani představit, co prožívá její rodina.
Je mi to strašně líto. Odpočívej v pokoji, Nayo. A díky za pár nezapomenutelných coverů.

P.S. Díky ragelly za všechny ty články.

andromache
15. 7. 2020 / 00:52:22 (před 4 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Tohle se nemělo a nemuselo vůbec stát. Nechci si ani představit, co prožívá její rodina.
Je mi to strašně líto. Odpočívej v pokoji, Nayo. A díky za pár nezapomenutelných coverů.

Jen nechápu, proč synek vestu měl a ona si ji nevzala.. I když jsem špičkový plavec, tak přírodní plochy jsou strašně zrádné a vždycky se může něco semlít (a ještě tam většinou ani nebývá plavčík).. Taky mi to hlava nebere..

Jo a s tou Dolores mě to tenkrát taky šokovalo. Cranberries sice nebyly úplně ta top kapela, ale poslouchají se moc dobře, takže mi ta její smrt na náladě taky nepřidala... (ani pak smrt Marie Frederikson z Roxette, ale tam to vzhledem k anamnéze musel člověk tak nějak čekat)...

andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
15. 7. 2020 / 03:12:48 (před 4 roky)
on

Odpocivej v pokoji Nayo

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
15. 7. 2020 / 19:57:00 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Jen nechápu, proč synek vestu měl a ona si ji nevzala.. I když jsem špičkový plavec, tak přírodní plochy jsou strašně zrádné a vždycky se může něco semlít (a ještě tam většinou ani nebývá plavčík).. Taky mi to hlava nebere..

No právě... Taková blbá chyba :(
Pro mě smrt Dolores byla takový hudební wake-up call. Do té doby mi bylo líto dávat ty prachy za lístek na nějaký koncert (no, když byli Cranberries v ČR, tak jsem na to ani neměla ;)), takže teď prostě jedu. A klidně několikrát.
Roxette nijak extra neposlouchám, ale samozřejmě taková zpráva vždycky zamrzí :/

andromache
15. 7. 2020 / 20:37:15 (před 4 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

No právě... Taková blbá chyba :(
Pro mě smrt Dolores byla takový hudební wake-up call. Do té doby mi bylo líto dávat ty prachy za lístek na nějaký koncert (no, když byli Cranberries v ČR, tak jsem na to ani neměla ;)), takže teď prostě jedu. A klidně několikrát.
Roxette nijak extra neposlouchám, ale samozřejmě taková zpráva vždycky zamrzí :/

Jo, člověk to prostě nechápe :(. A to vlastně platí i na Nayu i na Dolores a Marii...