💔💔💔
Já to pořád ještě zpracovávám 😭
já od ní měla rozhodně nejradši Smooth Criminal, ale je pravda, že jsem s Glee skončila v půlce 4. sezóny...všechna ta úmrtí jsou dosti smutná...snad už nebude nikdo další, takto mladý...
Mně tam chybí Mine, kterou zpívala Brittany. Ta je asi moje nejoblíbenější.
Je to hrozně smutný, Glee má v tomhle vážně smůlu. Snad už nikdo ze štábu takto mladý neodejde. RIP Naya. 😭
Stále je to neuvěřitelné...já s ní měla nejradši Smooth Criminal, ten mi stále nahání kůži, Girl on fire a La Isla bonita s Ricki Martinem. Věřím, že je to poslední smutná zpráva spojená s tímto seriálem, jejichž předělávky se mi často líbily více než originál...
Ten duet Nayi a Granta je prostě skvělý...
Mash-up Adele a Smooth Criminal jsou moje jedny z nejoblíbenějších písní z Glee.
U Smooth Criminal mám vždycky husinu.
Je mi líto Santany. Ten seriál musí být určitě prokletý. Snad už nikdo další takhle mladý neodejde.
RIP Naya❤
Díky ragelly za článek!!
Včera jsem si pouštěla nějaké songy a nemohla jsem si vzpomenout na některé mé nejoblíbenější. 😢
I když Naya měla úžasný hlas, který bych mohla poslouchat nonstop pořád dokola, duety s Amber jsou nepřekonatelné. Mají boží dynamiku a River Deep, Mountain High pro mě patří do topky duetů celého seriálu.
A zůstanu u duetů, díky verzi Naya + Lea, kdykoliv, když slyším We Found Love, najednou dostanu skvělou náladu a vždycky si vzpomenu na Glee.
Samozřejmě Smooth Criminal je taky naprosto boží. Pamatuju si, jak mi spadla brada, když jsem ho poprvé viděla/slyšela. Díky tomuhle duetu nazpívala Naya s 2Cellos Supermassive Black Hole a i když to není z Glee, rozhodně tenhle masterpiece doporučuju!
Z If I Die Young jsem měla vždycky husí kůži a i přes ty okolnosti, je to mé nejoblíbenější její sólo 🖤
Chybí mi tam Love Song, So Emotional a Gloria...
L.K.1993 napsal(a):
Chybí mi tam Love Song, So Emotional a Gloria...
Súhlasím, pokojne by som niektoré pesničky aj nahradila vyššie uvedenými. Napríklad Don't Rain On My Parade, áno, Naya to fantastický zaspievala, ale tá pesnička je charakteristická a spája sa s Leou, takže pre mňa je stále najlepšia Lea ako Rachel čo sa týka Don't Rain On My Parade. Zato mi tam chýba pesnička Mine, ktorú mám veľmi rada a je veľmi precítená. Moje obľúbené (ktoré v rebríčku sú) sú najmä Rumor Has It/Someome Like You a Smooth Criminal - celkovo mash-upy sa mi v Glee páčili najviac. Ale naozaj skvelá je tiež pesnička Cold Hearted, kde Naya dokazuje, že má nie len silný hlas, ale je aj multitalentovaná, skvelá tanečníčka a výborná herečka.
Teda bola. Ono to ešte dlho potrvá kým si človek uvedomí, že niekto kto bol doteraz na tomto svete, tu už viac nie je. Mne sa to deje ešte aj rok a pol po smrti mamy, že sa o nej vyjadrujem, ako keby tu stále bola. Samozrejme to je iné, pri ľuďoch, ktorí sú Vám bližší trvá tento pocit dlhšie.
Posledné dva dni mám myseľ ponorenú v spomienkach na Glee, na hercov a postavy, na tých z nich, ktorí tu už nie sú a vraciam sa tak do minulosti, kedy všetko bolo akési krajšie a veselšie. Už včera som si dala záväzok, že si niekedy pozriem Glee odznovu. Možno sa budem pozerať aj na hudobné vystúpenia inak, než predtým.
Smutne co sa stalo. Skvela herecka i speváčka to bola. V prvej serii som ju až tak nemusel, ale neskôr som si ju veľmi obľúbil. Pekny článok so super songami. Pre mňa naj rumor has it, Valerie (season5).
Já jsem vždycky měla ráda If I Die Young... A bohužel to platí i tady 😪
Tak uz to mam za sebou. Preskocila jsem zamerne tenhle clanek a skoro 2 mesice jsem vydrzela hrat ruskou ruletu se svym telefonem, protoze tam mam nastavene nahodne prehravani. No, dneska jsem konecne stiskla play a po par kouscich prisla prvni Santany pisnicka 😭 Nejak jsem do te chvile nechtela divat na videa s ni... Konecne jsem tedy koukla i na tenhle zebricek a celkem se shodujete s mym vyberem 😉 jako u vetsiny je moje #1 Smooth Criminal, kteryzto videoklip mam dodnes i stazeny v mobilu a drzi se tam i pres nescetne hlasky toho pekelneho stroje o nedostatku pameti. Vzdycky nakonec vymazu cokoliv jineho nez tohle. A v tesnem zavesu je samozrejme River Deep, Mountain High. Vzdycky se mi u tohodle vystoupeni strasne libilo Santany poskakovani ála Tina Turner 😁 Nasleduje asi Back to Black, Valerie Rumor has it/Someone like you, Songbird... Ale to bych mohla vypsat snad vsechny pisnicky, protoze Naya vazne mela hlas, ze se mi jeji pisnicky nebo duety s ni libily asi nejcasteji. Taky mela stesti, ze ji casto pripadla vylozene moje oblibena pisnicka, coz byl treba pripad mash-upu Thriller/Heads will roll, na coz jsem tenkrat fakt jenom nevericne zirala 👍 (to se da ovsem rict asi o kazdem mash-upu). Na nektere pekne kousky jsem uz taky zapomnela, treba zde uvedena Hand In My Pocket/I Feel The Earth Move. Vidim to tak, ze za rok si dam rewatch celeho Glee... No, rewatch 99% serialu a konecne mozna dokoukam i zaverecny dil, ktery odkladam stejne jako u spousty jinych serialu (ano, je to divne, ale takovych je nas vic, verte nebo ne!).
Ach jo. Pro me tohle zustane jedno z nejsilnejsich showbiz umrti a troufam si tvrdit, ze na Nayu a jeji roli v Glee budu vzpominat jeste zatracene dlouho. RIP, holka.
Ragelly, dekuju za clanek.
IrmaVep napsal(a):
Ragelly, dekuju za clanek.
💔