Tak to jsem zvědav na tu čtvrtou řadu Sabriny. Už ta třetí byla celkem utrpení.
Tak z prodloužených seriálů sleduju jenom Last Kingdom :D, zbytek jde nějak mimo mě, ale zas díky tomu, že mi zrušili většinu toho co sem sledovala (Lucifer, The Crown, Sabrina,Ozark), aspoň bude čas si pustit nějaký piloty :D
Mně se líbí, že Netflix oznamuje poslední série. Takhle víme hned, nemusíme stresovat, můžeme se těšit ještě na poslední nové díly a je tu velká naděje, že tvůrci vymyslí uzavřený příběh.
ragelly napsal(a):
Mně se líbí, že Netflix oznamuje poslední série. Takhle víme hned, nemusíme stresovat, můžeme se těšit ještě na poslední nové díly a je tu velká naděje, že tvůrci vymyslí uzavřený příběh.
Neřekl bych, že je tomu tak vždy. U The OA například padlo: další sezóna nebude, malá sledovanost.
BuBBleS napsal(a):
Neřekl bych, že je tomu tak vždy. U The OA například padlo: další sezóna nebude, malá sledovanost.
Jj, určitě to není vždy. Ale za poslední tři týdny (v tomto článku) to je hned 6×. To je skoro víc než u všech ostatních stanic dohromady :) Třeba v tomto trendu bude Netflix pokračovat i dál.
U Sabriny prý tu poslední sérii dotočili už v únoru, takže tady ten otevřený konec reálně hrozí :-( Můžeme jedině doufat, že tvůrci se zrušením počítali dopředu.