ratingy tomu nasvědčovaly dost... teď ještě s ostudou zrušit gossipku, 90210 a Nikitu a svět bude jak má být ;)
Gossipka už se blíží do finále. Běží poslední série.
A zajímalo by mě, kolik dílů Nikity si viděl.
Zatiaľ som to nepozerala, ale mám to v pláne, takto aspoň uvidím celý seriál naraz :D
Seraphine313 napsal(a):
ratingy tomu nasvědčovaly dost... teď ještě s ostudou zrušit gossipku, 90210 a Nikitu a svět bude jak má být ;)
Gossipku zachránil syndikát, u Nikity určitě taky hraje významnou roli. Možná jen díky tomu dostane 4. řadu...
Fruiko napsal(a):
Gossipku zachránil syndikát, u Nikity určitě taky hraje významnou roli. Možná jen díky tomu dostane 4. řadu...
Jj, co tak čtu, tak i přes ty krizové ratingy to na 4. řadu vypadá, pokud se svět nezblázní. Syndikace takhle zachraňuje každý rok docela velké množství seriálů, viz třeba Community, The Good Wife atd... Nikita je na tom jak Chuck, každý rok visí na vlásku, ale pokaždé jí to nějak vyjde :D
Tak jsou z toho relativně velký prachy, když se zadaří a 88 dílů při třech sériích už není pak tak daleko...
Fruiko napsal(a):
Tak jsou z toho relativně velký prachy, když se zadaří a 88 dílů při třech sériích už není pak tak daleko...
Jj, tak to určitě, navíc zrovna Nikita se celosvětově dost líbí, jen v US jí nějak nemají lidi rádi :D I když nevím, do jaké míry je syndikace vázána jen na stanice v US a do jaké míry na to hledí i zahraniční televize.
ragelly napsal(a):
Jj, tak to určitě, navíc zrovna Nikita se celosvětově dost líbí, jen v US jí nějak nemají lidi rádi :D I když nevím, do jaké míry je syndikace vázána jen na stanice v US a do jaké míry na to hledí i zahraniční televize.
No PBS chce 88, aby to mohli protočit 4x za rok při běžným vysílání každý den v pracovním týdnu. :D
Tak zrušení Emily mě dost mrzí, seriál se mi líbil, na CW to bylo něco jinýho... jsem zvědavej, z čeho bude další roky CW živena, GG končí, 90210 si myslím, že taky a z novinek se zatím drží Arrow...
Nezrušili včera už konečně taky Moba? Kapku OT, ale když už jste aktualizovali tabulku... :D
Tak zatiaľ som videla len pilot, bolo to milé, ale mňa to až tak moc neoslovilo. Ak mám pravdu povedať, tak sa mi viac páčilo než toto dokonca BatB od CW tento rok. Ale seriál dopozerám a aspoň mám body v tipovačke. :)
channina napsal(a):
Nezrušili včera už konečně taky Moba? Kapku OT, ale když už jste aktualizovali tabulku... :D
Je to stejné jako u Pan Am. Nezrušili ho oficiálně, jen neobjednali další epky... oficiální zrušení padne asi zase až v květnu.
ragelly napsal(a):
Je to stejné jako u Pan Am. Nezrušili ho oficiálně, jen neobjednali další epky... oficiální zrušení padne asi zase až v květnu.
Jo tááák...
Sice jsem ještě všecky díly neviděla, ale čekala jsem to, i když je mi líto Mamie, další její seriál, který bude mít jen 13 dílů..
Jen doufám, že to skončí méně otevřeně než Off the Map
A zrovna se mi posledních pár dílu líbilo, tak jsem si říkala, že by se to ještě mohlo rozjet. :D
Jsem celkem ráda. Seriálu jako je Emily je dost, takže jsem ráda, že to nahradí něčím novým.
paráda už jsem v tom tipovačů u Kdo přežije
já vím že u Neighbors to budu mít špatně, tam jsou zapomněl odpovědět, ale asi bych dal že se nebude prodlužovat
Upřímně, mě to dost mrzí. :( Emily jsem si během těch několika dílů, které byly zatím odvysílány, docela oblíbila. :)
Tak sbohem, Emily... Mamie Gummer prostě nemá štěstí na seriály :(
hm tak to mi milá Emily neudělala zrovna dvakrát radost. zrovna když sem se vyhrabala z mínusu, tak už zase sahám na dno :/
ragelly napsal(a):
Jj, co tak čtu, tak i přes ty krizové ratingy to na 4. řadu vypadá, pokud se svět nezblázní. Syndikace takhle zachraňuje každý rok docela velké množství seriálů, viz třeba Community, The Good Wife atd... Nikita je na tom jak Chuck, každý rok visí na vlásku, ale pokaždé jí to nějak vyjde :D
The Good Wife určitě každoročně zachraňuje to, že je to výbornej seriál, a pak taky critical acclaim. :D Přeci jen ty Emmy nominace a tak, že jo... :D Je to prostě chlouba celý CBS. :D
cw se proatě bude muset smířit s tím, že v dnešním světě internetu to bude se sledovaností ještě horší, nebo musí přestat vymýšlet pořád něco nového a držet se osvědčených schématických teen seriálů, které šly už wb tak dobře.
Přesně tak. Mě přijde, že poseldní dobou se na CW snaží furt vymyslet něco úžasného a nového, ale mě by se třeba líbil remake Čarodějek nebo něco jako Veronica Mars.