Predpokladám, že Sherlock vyhrá, tak dávam hlas Charmed, mne osobne sa páčia aj tie nové. Len sa bojím, že čím viac ľudí zahlasuje, tým viac percent získa GoT. :( Dávam hlas Angelovi, je to skvelý seriál a zaslúžil by si dostať šancu. Aspoň jeden z mojich obľúbencov by sa mohol dostať ďalej.
Tak první je jasný hlas pro Čarodějky, druhé no spíš ze sentimentu dávám hlas Angelovi, ale je mi výsledek jedno
V hlasování jsou jiné Charmed než které jsou v hlavním obrázku :) O které se teda jedná? :D
Angel proti Game of Thrones. Přeci jenom na Angela vzpomínám mnohem radši :)
Charmed je jasná volba, jedna z největších srdcovek a seriál, který mám v top 10. U druhého duelu jsem viděla oba seriály. I když GoT je asi lepší, dávám z nostalgie hlas Angelovi :)
- hlasování na facebooku
Game of Throens byla jasná volba. Angela ani Buffy jsem nikdy nesledoval. Upíry moc nemusím. :D Ale první duel... Sice nejspíš nemají šanci, ale můj hlas patřím třem P. Sorry, Sherlocku. Nostalgie je nostalgie.
Tak, tady je jasná volba. Znám tentokrát všechny seriály, ale z toho jsem viděla nebo nějaký ten díl viděla a to Charmed a Angel. Hra o trůny znám, ale tento seriál není můj šálek čaje a na Sherlocka se ráda podívám. Ale své hlasy dávám Charmed a Angel, které tyto seriály miluji a určitě se zase na ně podívám.
Prvý duel je jasný Sherlock. Ale druhý? Ťažké rozhodovanie. Hlavne preto lebo oba seriály mám rád a oba mali mizerné posledné série. Ale asi to predsa len dám Angelovi. Už len z nostalgie.
Proti GoT sice nemá Angel asi šanci, ale můj hlas od srdíčka rozhodně dostal, to jinak nejde :)
Charmed a Angel. Jasná volba!
Moc tří & "baby" Amy Acker
Aldyska napsal(a):
Predpokladám, že Sherlock vyhrá, tak dávam hlas Charmed, mne osobne sa páčia aj tie nové. Len sa bojím, že čím viac ľudí zahlasuje, tým viac percent získa GoT. :( Dávam hlas Angelovi, je to skvelý seriál a zaslúžil by si dostať šancu. Aspoň jeden z mojich obľúbencov by sa mohol dostať ďalej.
Moje rec. Az na ty nove Carodky (ne ze by se mi nelibily, ale vubec jsem je nevidela).
Tak první Čarodějky, ale u té druhé teda bude potřeba můj hlas spíše u Angela, tak letí tam :)
I když Čarodějky vyvolávají nostalgii, tak Sherlock byl a je pro mě top.
(I díky němu jsem pánům Moffatovi a Gatissovi odpustila, co spáchali s Draculou ;-).)
V druhé volbě nostalgie zafungovala, i když Angel bohužel nemá moc velkou šanci .
Dneska jdu proti většině a dávám Charmedky a Angela...
Tak dnes jasná volba pro Čarodějky :)
A v druhém duelu jde hlas pro GOT, protože Angela jsem nesledovala.
andromache napsal(a):
...Charmedky a Angela...
Kdyby tak anketa vypadala podle tehle diskuze...!
spike napsal(a):
Za mě jednoznačně Čarodějky a Angel.
To by byl trapas, kdybys zrovna ty napsal GOT ;)
Tak dnes hlas pro Charmed a Angela. GOT ani Sherlocka jsem ještě neviděl.
IrmaVep napsal(a):
To by byl trapas, kdybys zrovna ty napsal GOT ;)
Jo to by mě popravdě ani nenapadlo. :D
IrmaVep napsal(a):
Kdyby tak anketa vypadala podle tehle diskuze...!
Ano, sem píšeme jenom my, co se musíme spočítat protože fandíme outsiderům :D.
andromache napsal(a):
taky jim sly oba moje hlasy...
Ale jsem překvapená, jak se ty naše holky statečně drží. Čekala jsem drtivou porážku Sherlockem. Kdyby se jim podařilo postoupit 😍❤
Tak tady je to bez přemýšlení. V první dvojici volím Charmed, jelikož prostě jeden z prvních mých seriálů, srdcovka navždy. Plus ze Sherlocka jsem viděla snad první sérii? A moc si to nepamatuju. Že vím, že to bylo dobré, ale až tak mě to nechytlo. Až se jednou k tomu znovu dokopu, tak začnu asi rovnou od začátku, jelikož si vážně nic nepamatuju... :D
A druhý duel jde hlas Angelovi. Další srdcovka. GOT jsem sice viděla komplet a bavil mě, ale nostalgie zkrátka vyhrává. Obzvlášť když Angela stále ještě sleduju znovu a znovu. :)
Dnes opäť jednoznačná a jednoduchá voľba čiže veľká srdcovka Charmed ktoré mám v TOP 10 a GOT, Angel som nevidel...
ragelly napsal(a):
Ale jsem překvapená, jak se ty naše holky statečně drží. Čekala jsem drtivou porážku Sherlockem. Kdyby se jim podařilo postoupit 😍❤
Sherlock byl úkaz, o tom žádná, ale nezvládli ho ukončit v nejlepším, takže u něj mám (asi ne sama) dodnes takovou malou pachuť. Proto, a kvůli nostalgii jak blázen, dostaly hlas Halliwellky. :)
ragelly napsal(a):
Taky koukám jako blázen :O
andromache napsal(a):
Dneska jdu proti většině a dávám Charmedky a Angela...
Nice 😀😉
andromache napsal(a):
😂
chisko6 napsal(a):
Jasná volba, nemusím ani přemýšlet. Sherlock a GoT.
Mám to stejně.:)
Teda dnes je tu poriadna diskusia, Charmed ma uz viac ako polovicu tak dufam, ze postupi aj ked Sherlockovi tiez fandim (stale cakam, ci v tom budu pokracovat...). V druhom dueli volim GOT, sice som velky fanusik Buffy, ale k Angelovi som sa zatial nedostal tak nemam co hodnotit :)
IrmaVep napsal(a):
Taky koukám jako blázen :O
Škoda, že se podobně nedrží i Angel.
spike napsal(a):
Škoda, že se podobně nedrží i Angel.
To jedine, ze by se robot uplne zblaznil. Skoda no :/
no dnes ani neviem za koho hlasovať... všetky 4 boli v určitú dobu moje obľúbené...
Sherlocka mám rada, ale Charmed forever..