Tak, dneska trošku složitější zase. První duel hlas pro Teorii velkého třesku jen z důvodu, že jsem pár dílů viděla Arrow je v plánu, takže zatím neznám. Druhý byl oříšek. U obou seriálů jsem viděla pár dílů, ale nakonec Útěk z vězení, protože se mi těch pár dílů líbilo víc než u Červeného trpaslíka.
Ach jo, aby takhle dostával Oliver na prdel od blbečků z nerdovska.. Ach jo...
Jsem zvědavá, jestli to fanoušci Arrowa ještě zvednou. Takovej nářez jsem nečekala. Já teda hlasovala pro Big Bang.
Druhá anketa - Red Dwarf
Pro mě dnes snadné volby.
1. big bang, jelikož mě bavil víc, než arrow, kde se dokopávám k tomu, abych koukala dál
2. trpaslík, viděno několikrát a tlemu se u toho stále. :) prison break jsem ještě neviděla komplet... byl napínavý, ale postupně ztrácel šťávu... zatímco trpaslík mě bavil a baví stále
Takže za mě dneska komedie vítězí na plné čáře :))
Jednoznačně TBBT a Red Dwarf.
Dneska pro mě snadné - Big Bang v prvním duelu a Prison Break ve druhém duelu :)
- hlasování na fb
A pak nemá dostávat oliver na prdel.. Ach jo :(. Sitcomy by měli zakázat :D.
dnes to bolo jednoduche, skvely BBT a z nostalgie PB
andromache napsal(a):
A pak nemá dostávat oliver na prdel.. Ach jo :(. Sitcomy by měli zakázat :D.
No, noo...
Druhý duel jednoznačne Prison Break, pri prvom som na veľmi veľmi krátku dobu zaváhal nakoľko som videl všetky diely Arrow aj TBBT, takže po sekunde váhania TBBT
IrmaVep napsal(a):
No, noo...
Ne, tady se uchlácholit nenechám :D. Zakázat sitcomy, zakázat sitcomy, zakázat sitcomy!! A všem vymazat paměť že vůbec takový žánr kdy existoval :D :D :D. A já dostat do pracek Lorreho, tak by živý neodešel :D. A ani vlastní máma by jeho mrtvolu nepoznala :D.
Zatím to vypadá, že zas jdu s menšinou.
Vzpomínám si na první vysílání Trpaslíka v Český televizi, fakt mě bavil, nechtěla jsem propásnout ani jeden díl. Ale k některým věcem by se člověk neměl vracet :(.
Prison Break měl sice brutálně klesající kvalitu, ale za první dvě série patří k mým nejoblíbenéjším.
Podobně, i když ne tak strmě, klesající kvalitu měl i Arrow, ale na rozdíl od TBBT jsem ho zpočátku sledovala pravidelně a mám v plánu ho možná jednou dokoukat.
Já se splet a místo pro Teorii velkého třesku jsem to poslal tomu lučišníkovi :-/
marvio napsal(a):
Já se splet a místo pro Teorii velkého třesku jsem to poslal tomu lučišníkovi :-/
Vzhledem k tomu, že v prvním duelu nemám favorita a zvažovala jsem spíše Arrow, tak to za tebe klidně vyrovnám :-)
Jasne Prison Break. Prvni rada je to nejlepší, co kdy bylo natočeno. Fantazie.
Ovšem zase vyhraje nějaký trpaslík😣
Tak první duel hlas pro Olivera.
Druhý duel - hlas pro bratry Scofieldovi. :)
Upřímně, nikdy jsem nepodlehl hypu kolem Red Dwarf. Pro me je to trapny sitcom z ještě trapnejsiho prostredi.
V tomto duelu ovsem beztak nebylo o čem.
Prison Break je dokonale mistrovské dílo. Vrchol serialove tvorby.
MICHAEL SCOFIELD FOREVER!!!
Vladimír Adam napsal(a):
Upřímně, nikdy jsem nepodlehl hypu kolem Red Dwarf. Pro me je to trapny sitcom z ještě trapnejsiho prostredi.
V tomto duelu ovsem beztak nebylo o čem.
Prison Break je dokonale mistrovské dílo. Vrchol serialove tvorby.
MICHAEL SCOFIELD FOREVER!!!
Nevím, že by kolem trpaslíka bylo nějaké hypo, ale tento duel byl hodně těžký na rozhodování. Tvrzení o vrcholu tvorby platí bohužel jen pro první dvě série, takže to nakonec ode mě dostali kluci z jupiterské důlní kde se ta kvalita drží dlouhé roky..
Nira napsal(a):
Vzhledem k tomu, že v prvním duelu nemám favorita a zvažovala jsem spíše Arrow, tak to za tebe klidně vyrovnám :-)
Tak díky moc :-)