Snadné :) The 100 protože se na to těším víc a HIMYM protože jsem viděla a mám ráda - Krok za krokem neplánuju.
- hlasování na fb
Teen Wolf vs The 100 bylo docela hard, ale dal jsem to vlkodlakům
Ale no taaak, toto ani nieje možné 😫
V prvom duely som nehlasoval nevidel som ani jeden seriál, v druhom samozrejme Krok za krokom
No tak první duel mi radost neudělal tedy. :D Oba dva seriály miluju. Nakonec jsem se rozhodla hlasovat podle oblíbených postav a hlas šel k Teen Wolf, jelikož Styles, Couch, Derek,... :))
No a druhý jsem se moc nerozmýšlela a dala jsem to Step by step :)) Ono sice HIMYM se mi za svého času líbilo, ale nějak nemám chuť se na něj podívat znovu, zatímco když se na bedně objeví krok za krokem, tak se s chutí na kus podívám :)
Tak zase jasný výběr. HIMYM je naprostá srdcovka a The 100 sleduju už taky pěkně dlouho.
AislinK napsal(a):
No a druhý jsem se moc nerozmýšlela a dala jsem to Step by step :)) Ono sice HIMYM se mi za svého času líbilo, ale nějak nemám chuť se na něj podívat znovu, zatímco když se na bedně objeví krok za krokem, tak se s chutí na kus podívám :)
Presne toto. HIMYM bolo fajn, ale znovu nepozriem ani jednu časť, stejne som videla len pár sérií, ale SBS je proste klasika :)
Teen Wolf versus The 100... jedno z nejtěžších rozhodování, co tu zatím v téhle i předešlé anketě bylo. Obojí patří k mým nejoblíbenějším, ale vybrat prostě musím. Tak tedy Teen Wolf, protože je starší.
U druhé dvojice je to snadný... HIMYM, protože Step by Step úplně nesnáším. Viděl jsem jen sem tam nějakou scénu v televizi a horší komedie snad neexistuje. Tak nesympatické postavy a herci a taky hrozný scénář. Vůbec nechápu, co se lidem na tom tak líbí.
Takže dneska pro změnu pro favority :-). The 100 protože Teen wolf jsem neviděla a ani nijak zvlášť neplánuju (too much testosteron for my taste) a ve druhém duelu HIMYM, protože Step by step mám už plné zuby. A navíc se HIMYM proti SbS nesnaží tolik moralizovat (což nesnáším). Plus, Robin Sparkles FTW :D.
V prvom hlas Lexe a v druhom z velkej nostalgie Lambertovcom
První duel - Tady jsem neviděla a ani neznám ani jeden seriál, ale víc mě tedy zaujal Teen Wolf.
Druhý duel - Tady jednohlasně Krok za krokem, protože tato komedie se mi moc líbí, je z mého dětství. Jak jsem poznal vaši matku mě tento seriál moc nezaujal.
Takže dneska volba tak na půl jasná.
Prvý duel jasná stovka. Druhý... odpad ako odpad. Tu radšej nehlasujem (prvýraz v anketach)
V prvním jsem nehlasovala, protože jsem neviděla ani jeden seriál a neplánuju to změnit, v druhém to dávám HIMYM. Není to žádná srdcovka, ale pořád lepší než rodinná moralitka Krok za krokem, kde mě bavil snad jen Cody.
No tyto duely celkem pohoda.
První duel - neviděla jsem ani jeden seriál, ale na oba se chystám.
Nakonec jsem se rozhodovala podle toho, na který se těším více. Takže hlas pro The 100 .
Druhý duel - oba seriály jsem viděla a oba mám ráda. Hlas šel nakonec rodině Lambertovým. Návrat do dětství a prostě Cody. :D
"Jo, čéčé" :D
dnes TW a SBS :)
Dneska Teen Wolf + Step by Step :)
Krok za krokem 🤞
paliv232 napsal(a):
V prvním jsem nehlasovala, protože jsem neviděla ani jeden seriál a neplánuju to změnit, v druhém to dávám HIMYM. Není to žádná srdcovka, ale pořád lepší než rodinná moralitka Krok za krokem, kde mě bavil snad jen Cody.
Souhlasím ve všem. Líp bych to nenapsala.
Tak dnes velké dilema, ale vyhrálo nakonec Teen Wolf, protože to je prostě moje srdcovka
Mimochodem, v těchhle duelech se skvěle povedlo vybrat úvodní fotky seriálů, líbí se mi, jak k sobě ladí.