1. Duel - Oba seriály znám, ale Dva a půl chlapa nemám moc v lásce, takže dávám hlas Sběratelé kostí
2. Duel - Znám taktéž oba seriály a oba miluji a ráda oba sleduji. Ale Stargate: Atlantis je o něco větší srdcovka, takže hlas pro ni.
Dneska to bylo o trošku složitější, ale naštěstí ne o moc.
Za mě dneska tedy Bones a Friends :)
V prvním duelu to dávám Kůstce, protože nesnáším TaHM a u druhého se zdržuju hlasování.. zatím. Ale možná to dám nakonec Atlantidě, protože I am trying doprdele :-).
Druhý souboj je jako vybírat si mezi vypíchnutím pravého oka a nebo toho levého.. :D
První Bones, protože Chlapi si to podle mě nezaslouží, i když jsem je viděla komplet. U druhého Friends, protože jsem viděla a na Atlantidu se nechystám, ale je mi jedno, kdo postoupí.
- hlasování na fb
Bones a Friends. Snadné :)
Zrovna koukám na Dva a půl chlapa maratónem (už asi po 5x) a hlasuji samozřejmě pro ně .-)
Atlantis drtivě prohrává? Nechápu!
Na Vrata jsem nikdy nekoukala, ale cokoliv, aby to nevyhráli Friends :'D
Z obou seriálů v prvním duelu jsem viděla jen občas nějaký díl a humor Chlapů mi moc nesedí, takže hlasuju pro Kůstku.
SG Atlantis jsem neviděla vůbec a Friends prostě JSOU moje mládí, takže to jde jim.
Ale popravdě, místo kteréhokoli z týhle čtyřky bych si přála poslat dál úplně jiné seriály :-\
První souboj-Dva a půl chlapa. Bones jsem nikdy nesledoval. A druhý? Spin off Brány byl fajn (I'm trying do prde** 😂), ale u mě Přátelé. Seriál, na který nikdy nezapomenu a vždy pro mě bude super.(Přece jenom SG-1 byla lepší.)
Aaaaaaaaa, co mi to delate?
Bones i Dva a pul chlapa jsem videla komplet, ale Bones mam malinko radsi. A druhy je jasny. Friends me nikdy moc nebrali, chystam se je zkusit coby dospela, jestli me nezaujmou vic, ale SG Atlantis je extra srdcovka. Mrzi me, ze s timhle souperem nema sanci :-(
Za mě snadné opět. Bones a Friends. Ale teď se tak trochu bojím, když poslední 3 duely pro mě byly jasné volby, co za tragický rozhodnutí mě v budoucnosti asi musí čekat. :D
Tak dneska snadné rozhodování.
1.duel - jasný hlas Bones, protože Dva a půl chlapa nemám ráda.
2.duel - hlas jde Friends, protože Joey :D a Stargate jsem sledovala jen originál a ostatní spinoffy mě minuly.
U mňa jednoznačne Friends v druhom kole, pretože bránu som nevidela a prvé dávam Bones, ak dva aj pol chlapa mam rada ale viac si to zaslúži Kosť ☺️
Tak dnes to už je ťažšie lebo som videl všetky štyri seriály Priateľov a SGA komplet a Bones a Dva a pol chlapa väčšinu dielov, hlasujem za Dva a pol chlapa a SGA, Priatelia môj hlas nepotrebujú :D
dnes to bolo velmi lahke: Kosticky a Friends 😊