V prvom duely som nehlasoval, nevidel som ani jeden seriál, v druhom po dlhšom premýšľaní nakoniec šialencom z Top Gear (samozrejme pôvodnej trojici)
První hlas jde pro Hart. Druhý je boj, protože nevím, co z těch dvou nesnáším víc :D Nakonec dávám hlas Firefly, což jsem a) viděla b) alespoň je to seriál.
- hlasování na fb
spike napsal(a):
Tady rozhodně Firefly a pak The Originals.
My man! 😁👍
No samozřejmě Firefly tady to ani nejde jinak a The Originals
FireFly som nevidela, takže top gear a v prvom The Original 😊
1. Duel - První seriál neznám a druhý u Doktorky Dixie jsem viděla jen pár dílů, hlas patří jí.
2. Duel - Znám jenom Top Gear, ale neviděla jsem žádný díl. Druhý seriál neznám, tak dávám hlas To Gear.
Dneska o trochu těžší, protože tyto seriály moc neznám.
Jasně doktorka Zoe (moje guilty pleasure) a Firefly. Snad první dvojice, kde ani nepřemýšlím.
Dneska jasná Zoe, to byla super oddechovka... A druhé jsem dala Firefly, protože Top Gear nemusím.
Dnes to bylo pro mě smutné - Top Gear mě baví, ale fakt, že stojí proti Firefly (tedy proti mnou praferovanému žánru a proti seriálu, který se povedl), mi nedal možnost byť i krátkého uvažování nad jinou volbou. Proto Firefly. No a první volba byla také jasná - The Originals.
Tak dneska poprvé nemám pro koho, takže vynechávám...
V druhom jednoznačne Firefly a v prvom Dixie, aj keď nemám poňatia čo to je, ale horšie ako upíri to už nemôže byť 😃
určitě Hart of Dixie a ve druhém jsem nikdy nekoukala ani na jedno 😊
V prvním duelu dávám Doktorce, protože tu už mám (narozdíl od TO) viděnou celou a vždycky jsem se skvěle bavila a ve druhém duelu dávám jasně Top Gear (samozřejmě pro původní trio :))
První hlas jde rodince Původních a druhý Firefly.
V prvním duelu jasně pro doktorku, v druhým duelu je mi to celkem jedno, ale nakonec hlas pro Firefly
První duel šel hlas k Dixie. Viděla jsem celé, super oddychovka. Bavilo. Z Originals sice miluju postavy Klause a Elijaha, ale seriál jako takový mě tolik nebavil. Ani jsem nedokoukala a čekám, kdy se dokopu k tomu to dokoukat.
Z druhé dvojice jsem neviděla ani jedno, ale dám to Firefly, jelikož z těch dvou se mi zamlouvá víc a mám dojem, že by mě i bavil.
V prvním duelu nehlasuju, ve druhém TG, ale je mi docela jedno, kdo postoupí.
První duel šel hlas The Originals.
V druhém duelu jsem nehlasovala, protože jsem ani jedno nesledovala.
Dufam, ze postupi HoD, taka moja srdcovka...😍 a klasika Firefly...