Tak já nevím, nějak mě nic vážně nezaujalo. Maximálně si počkám jestli budou nějaké další informace o tom Olympu, ale že by to byl nějaký zázrak. Nevím no :)
Ono stejně vždycky záleží hlavně na hercích a na traileru, takhle ze suchého textu nejde poznat, jaké to bude...
Jo, to je pravda. Kolikrát mě takhle něco z toho textu zaujme a když je venku trailer, tak to vypadá naprosto příšerně. A naopak :D Takže jsem zvědavá, co se z toho vyklube :)
Tak na první pohled mě zaujalo The George Clooney Manifesto, Adulting a Wentworth Hall. Tak uvidíme, co z toho vyleze :).
Z tychto popisom ma zaujali len Olympus a to nepomenovane drama. Ale hlavne Olympus. Predsa len je podobnych serialov poskromne, a kvalitnych este menej
Jestli ten Olympus bude stejná sr**ka jako Válka bohů, tak potěš pandu :D
já jsem z většiny ne zrovna nadšená. to módní, prakticky totéž zkusila jakási televize letos a do vysílání se seriál nedostal. zbytek více méně jenom vymýšlení nějakých nových nápadů, ale podle mě nic moc. zásoba námětů není nekonečná. kdyby místo vymýšlení stále nových a nových seriálů dali pořádnou šanci nováčkům, udělali by podle mě líp.