Dvoje Vrata proti sobě :D? Muhehe :D. A jinak dneska mě všechny seriály míjí obrovským obloukem, takže snad poprvé se úplně zdržuju hlasování...
andromache napsal(a):
Dvoje Vrata proti sobě :D? Muhehe :D. A jinak dneska mě všechny seriály míjí obrovským obloukem, takže snad poprvé se úplně zdržuju hlasování...
Tak to ja som dnes zase výnimočne videla všetky 4 :D Brána proti bráne je sranda, ale SGU nemá šancu proti legendárnej SG1 :D
1. Duel - Neznám a neviděla jsem ani jeden seriál, ale víc mě zaujal Živí mrtvý, takže hlas patří jemu.
2. Duel - Tady je jasný favorit Stargate:SG1. Stargate: Univers jsem také viděla, ale nezaujalo, takže SG1 vede v tomto případě.
Dneska poměrně jednoduché hlasování
Proč má IT crowd ikonku z toho americkýho remaku?
Dnes bez hlasování.
Biskin napsal(a):
Proč má IT crowd ikonku z toho americkýho remaku?
Protože to dělá automat a při shodě názvů v databázi volí automaticky novější verzi. A my to nezjistíme, dokud anketa není publikovaná :) Takže opraveno.
Jinak dneska první duel zombíci, protože britský humor až tak nemusím. Ve druhém SG1, protože jsem viděla komplet, SGU neznám.
- hlasování na fb
Tohle je strašně smutnej duel, protože SGU by si zasloužilo jít aspoň o jedno kolo dál..
Jinak pak samozřejmě IT Crowd
ragelly napsal(a):
Jinak dneska první duel zombíci, protože britský humor až tak nemusím. Ve druhém SG1, protože jsem viděla komplet, SGU neznám.
- hlasování na fb
Tak to ja zas britský humor milujem, ale IT crowd som nevidela, takže hlas ide TWD 🤷
Jednodušší rozhodování tu už dlouho nebylo. SG-1 mě, narozdíl od SGU, bavila a IT Crowd je srdcovka :)
Klik napsal(a):
Tak to ja zas britský humor milujem, ale IT crowd som nevidela, takže hlas ide TWD 🤷
Biiig mistake, IT Crowd je úplná lahôdka a ak máš rada britský humor tak IT Crowd je must see sitcom.
První volba byla velmi těžká, zvolil jsem s těžkým srdcem TWD (a teď již toho popravdě lituji). Druhá byla jasná - SG1 - i když je škoda, že RND generátor vybral zrovna dva seriály ze stejného světa/žánru.
itc, lebo twd ma velmi rychlo omrzelo a v druhom serialovu legendu, kvoli ktorej malo zmysel utekat zo skoly SG1, aj ked je skoda SGU, v predchadzajucich dueloch by sa nestratili
V prvom duely som nehlasoval nevidel som ani jeden seriál, druhý duel ma zaskočil dva SG seriály proti sebe!, ale môj favorit (a určite kandidát na celkové víťazstvo) je jasný najväčšia srdcovka a číslo 1 v TOP 10 Stargate SG-1
TWD a SG1. Viděla jsem, ač ne TWD ještě komplet, a bavilo. Ostatní jsem neviděla.
Dnes jednoznačně nejlehčí rozhodování.IT Crowd je bomba a u druhého duelu není o čem :D
Ten rozdíl mezi SG je obrovský. Ale stejně se divím, že někdy vybral U
IT jasňačka, druhý duel mimo mě, takže volný klik.
videl som len TWD z tejto stvorky takze hlasovanie je dnes easy 👍
Prvni duel tezky... TWD sice nemam dokoukany, pac zajem postupne opada, ale vzpominam si, jak jsem se tesivala na kazdy novy dil... Takze hlas pro ne, ac ITC me bavil.
Druhy duel... No, klidne bych mohla i vynechat, ale hlasuju pro Zelenku.
Tak to druhé hlasování, to je čiré peklo :( Oběma seriálům bych tam hlas potřeboval dát. SG1 je klasika, ale za mě se SGU zatraceně povedlo. Hlavně druhé série.
Nemůžu uvěřit tomu, že The Walking Dead zatím prohrává, :-D Tak šup, šup, hlasovat, nebo vás dostanou walkers ;-)
Jsem asi jedna z mála, komu se víc líbil SGU. Sledovala jsem ho celý, kdežto SG1 jen občas nějaký díl v telce.
andromache napsal(a):
dneska mě všechny seriály míjí obrovským obloukem, takže snad poprvé se úplně zdržuju hlasování...
mám to dnes úplně stejně 😃
IrmaVep napsal(a):
Druhy duel... No, klidne bych mohla i vynechat, ale hlasuju pro Zelenku.
Pro Zelenku ze Stargate Atlantis? To v tomhle duelu půjde těžko. :-)
Dneska lehké rozhodování, Ajťáci a SG1.
Olivia Caroline Jones napsal(a):
mám to dnes úplně stejně 😃
Tady jsem se fakt bála, že v tom budu sama vzhledem k (mé nelibosti :D) velmi početné komunitě místních vratařů :D.
Blázen z Jericha napsal(a):
Ten rozdíl mezi SG je obrovský. Ale stejně se divím, že někdy vybral U
Že SGU vybral někdo, to bych chápal, ale už to muselo být skoro 100 lidí!
deepspace101 napsal(a):
Pro Zelenku ze Stargate Atlantis? To v tomhle duelu půjde těžko. :-)
Jéééhe, no jo! ;D Tak tady je vidět, že jsou pro mě na jedno brdo... Omlouvám se všem fanouškům!
:D dneska nehlasujem :D naozaj som nevidela ani časť ani z jedného :D