zajímavý... jako já se vidím nejvíc v typu 3, až na to, že věkově bych měla spadat pod 4 😃 ale 4 ke mně opravdu nejde, právě naopak se snažím těm velmi populárním až přehypovaným seriálům vyhýbat, a když si na ně chci udělat vlastní názor, protože nebudu přece hejtit něco, co jsem neviděla, tak si ho pustím až třeba za pár let, kdy ten hype kolem opadne 🤔
No já nevím. Někdy si pustím něco z nostalgie a jindy klidně sjedu celou sérii nového seriálu za jeden až dva večery. Takže jsem asi kombinace více typů. 😉
Já jsem asi mix 1 a 3... ale ani jedno na mě nesedí přesně. 😆
Asi to nějak bude odpovídat. Já to mám 1 nebo 3 podle okolností.
No tak to asi tak docela pouze 4 typy diváků nebudou... třeba já jsem takový mix 1 a 2.
Já jsem č. 3 :D Na nostalgii bohužel není čas, protože neviděných seriálů je tolik, že se prostě musím snažit čistit watchlist, jak rychle to jen jde :D Ale částečně možná i č. 4 - tyhle seriály se snažím sjíždět v době, kdy se chýlí ke konci, abych je měla aktuálně nakoukané a mohla číst reakce na finále atd. :D
ja sa priblizujem asi najviac k trojke, tak ako ragelly pisala, watchlist je dlhy a treba ho pomaly cistit 😉
Tak nevím, nejblíže mám asi k 3 ale občas jsem tak trochu 1 :D
El Jay napsal(a):
Úplně všechny kategorie
Yope. Chápu jak se cítíš :D Mám to taky tak :D
hm, tak to vypadá, že asi kombinace všech čtyř typů, ale když se více zamyslím, tak se přibližuji ke trojce:)
Já jsem jasná 3, ale chtěl bych být i 1, ale je moooc nových seriálů, takže na 1 není čas ;)
Kombinace 1-2-3, ne v tomto pořadí, ale podle času a nálady 😊
Jsem mix 1-3 podle nálady, ale rád bych byl 2, jen se mnou nikdo nechce koukat!! :D
tak osobne asi najskor 3.
Inak predpokladam ze vacsina ludi tu je 3 ...teda samozrejme ze tie skupiny su veeelmi zjednodusene, ale tak ludia co sem chodia maju vacsi zaujem o sledovanie serialov ako zbytok populacie, tkaze aj tie percenta by moc nesedeli na osadenstvo tu.
F.Valek napsal(a):
Jsem mix 1-3 podle nálady, ale rád bych byl 2, jen se mnou nikdo nechce koukat!! :D
Hehe, mám to taky tak :D Jsem ráda, když muže překecám na jeden díl Survivora denně. Ale těch zbylých 12 dílů (Agentů), co jedu denně maratonem, musím prostě dávat sólo :'( :D
Jednotka a trojka tak na polovicu :D. úplne najlepšie je ked terapeuticky/nostalgicky bingujem nejakú svoju srdcovku po stodvadsiaty krát :D
2,3 v "polomaratonech" - denně několik dílů po sobě. Až na nečetné výjimky sleduji po uzavřených řadách, které jsou k dispozici. Nejraději bych sledoval celé zakončené seriály (včetně časově zařazených sidequelů a prequelů a filmů), což jde málokdy (u nových seriálů prakticky nikdy, pokud to není miniserie) a navíc to většinou nevydržím, a proto sleduji alespoň po uzavřené řady.
U "lepších" seriálů bývá problém s protrahovaným, případně přerušovaným sledováním - nevybaví se mi všechny souvislosti, postavy a přelomové okamžiky.
V několika případech mě to donutilo vidět předchozí řadu opakovaně, což je k vzteku. Nevěřím, že by se našel člověk, schopný sledovat např. jednotlivé řady DARKu s ročními rozestupy tak, aby do potřebné míry věděl "who is who" a "vo co gou".
Taky bych to viděla na kombinaci. Maratonce a sledovače trendů. :D Ale je fakt, že poslední dobou jsem spíš maratonec, protože se mi toho ve watchlistu nahromadilo tolik, že nevím co dřív a novinky už vůbec nestíhám. A s tím Darkem souhlasím. Musela jsem si pustit celou první serii znovu, páč jsem nevěděla, čí teta spí s jakým synovcem. :D