Diskuze k článku Kobra 11: Představuje se tým v novém složení
Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
23. 7. 2020 / 17:16:28 (před 4 roky)
off

... tak snad ji daji i u nas :D.

fabec1222
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
23. 7. 2020 / 17:34:51 (před 4 roky)
off

U nás ještě chybí k odvysílání několik posledních epizod s Paulem. Ale je možné, že počkají, až bude víc dílů, a koupí to pak najednou i s těmito novými.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
23. 7. 2020 / 17:40:16 (před 4 roky)
off

Tak Dana se nakonec k policii přece jenom dala? A ještě k dálniční? No to musí mít Andrea radost :D. Se nebojí už jenom o manžela (jsou zase manželé, že jo?), ale teď ještě i o dceru.. Ale aspoň to po Semirovi bude mít eventuelně kdo převzít :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
23. 7. 2020 / 17:51:51 (před 4 roky)
off

Jediné, co mě na tomhle seriálu bavilo (viděl jsem odhadem pouze cca deset dílů z různých řad), bylo sledovat, jak vždy rozsekají několik nových drahých aut. Četné zásobování vrakovišť vraky muselo činit nezanedbatelnou část rozpočtu.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Michal Michalis Miki
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
23. 7. 2020 / 17:56:16 (před 4 roky)
on

Nevíte, zda-li se bude vysílat i u nás? A pokud možno,tak kdy? Díky.

fabec1222
23. 7. 2020 / 18:02:23 (před 4 roky)
off
Michal Michalis Miki napsal(a):

Nevíte, zda-li se bude vysílat i u nás? A pokud možno,tak kdy? Díky.

Nejspíš příští rok, nejpozději do dvou let u nás chodí všechny řady.

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
23. 7. 2020 / 18:16:29 (před 4 roky)
off

Ty jo, Gizem Emre jsem na tom posteru ani nepoznala, takže jsem byla při čtení docela překvapená.

patrik1177
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
23. 7. 2020 / 20:19:22 (před 4 roky)
off

To co v článku není a je to docela důležité... tak Kobře po 24 letech hrozí konec... koronavirus jen urychlil nevyhnutelné... sledovanost z roka na rok klesá a výroba Kobry je extrémně drahá. Od sledovanosti nových 6 dílů s novým týmem teď závisí vše. Buď se nový tým uchytí (o čem pochybuju, jelikož hodně fanouškům včetně mě se nelíbí, že ze seriálu vyhodili původní tým a nahradili ho tímhle nesympaticky vypadajícím novým týmem), nebo je tohle poslední/předposlední série. Podle dostupních informací televize RTL v sezóně 2020/2021 prozatím s Kobrou ani vůbec nepočítá.

Vladimír Adam
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
24. 7. 2020 / 12:02:02 (před 4 roky)
off
patrik1177 napsal(a):

To co v článku není a je to docela důležité... tak Kobře po 24 letech hrozí konec... koronavirus jen urychlil nevyhnutelné... sledovanost z roka na rok klesá a výroba Kobry je extrémně drahá. Od sledovanosti nových 6 dílů s novým týmem teď závisí vše. Buď se nový tým uchytí (o čem pochybuju, jelikož hodně fanouškům včetně mě se nelíbí, že ze seriálu vyhodili původní tým a nahradili ho tímhle nesympaticky vypadajícím novým týmem), nebo je tohle poslední/předposlední série. Podle dostupních informací televize RTL v sezóně 2020/2021 prozatím s Kobrou ani vůbec nepočítá.

Tak o moznosti skonceni Kobry 11 jsem uz take slysel... Byl bych rad, kdyby pokracovala dále, ale pokud ne, smirim se s tim. Bylo uz natoceno pres 360 epizod, a mezi tim je spousta legendarnich a kultovnich dílů.

MrsAllen
Redaktor | Cool level: 15 | Christopher Turk
24. 7. 2020 / 15:23:48 (před 4 roky)
off

Jestli K11 skončí,tak ok. Vše jednou končí,ale s čím se nesmířím,je že už tam není Hartmud Freund. Za mě nejlepší postava celého seriálu <3

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
24. 7. 2020 / 16:01:50 (před 4 roky)
off
anezka04 napsal(a):

Jestli K11 skončí,tak ok. Vše jednou končí,ale s čím se nesmířím,je že už tam není Hartmud Freund. Za mě nejlepší postava celého seriálu <3

Hartmud? Ten co ho Semir vzal na místo činu, aby tam zrzek slavnostně omdlel :D?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
patrik1177
24. 7. 2020 / 16:42:21 (před 4 roky)
off
anezka04 napsal(a):

Tak to se dost ošklivě mýlíš, protože ten je ze staré gardy jediný (kromě Semira a jeho rodiny), koho ze seriálu nevyhodili. Alespoň podle oficiálních informací, uvidíme, jestli tam opravdu zůstal až začne nová série.

MrsAllen
Redaktor | Cool level: 15 | Christopher Turk
25. 7. 2020 / 12:48:55 (před 4 roky)
off
patrik1177 napsal(a):

Tak to se dost ošklivě mýlíš, protože ten je ze staré gardy jediný (kromě Semira a jeho rodiny), koho ze seriálu nevyhodili. Alespoň podle oficiálních informací, uvidíme, jestli tam opravdu zůstal až začne nová série.

Tak to se omlouvam,ale nikde jsem nečetla, že by tam měl Freind zůstat.

patrik1177
25. 7. 2020 / 14:51:22 (před 4 roky)
off
anezka04 napsal(a):

Tak to se omlouvam,ale nikde jsem nečetla, že by tam měl Freind zůstat.

No jak říkám, u něj je to docela zmatené... měl by být v Kobře i nadále, ale 100% jisté to není.

fabec1222
6. 8. 2020 / 18:21:39 (před 4 roky)
off

Tak nové díly u nás poběží ještě letos. Od září u nás půjde jako 25. řada zbylých deset dílů s Paulem a poté hned dají i 6 epizod s Vicky.

fabec1222
16. 9. 2020 / 18:51:58 (před 4 roky)
off
patrik1177 napsal(a):

No jak říkám, u něj je to docela zmatené... měl by být v Kobře i nadále, ale 100% jisté to není.

Tak podle ohlasů v nových dílech není, stejně tak jako Andrea a zbylé dcery.

A každopádně se také objevila nová zpráva, která ještě není na 100% potvrzená, ale prý má přijít potvrzení během pár dní. Erdogan Atalay podle všeho na svou žádost seriál opouští. Měl by se objevit ještě v osmi dílech na jaře 2021. Pokud se to potvrdí, tak doufám, že tvůrci seberou všechen zbytek soudnosti, a seriál ukončí.

Michal Michalis Miki
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
28. 9. 2020 / 23:55:25 (před 4 roky)
on
fabec1222 napsal(a):

Tak podle ohlasů v nových dílech není, stejně tak jako Andrea a zbylé dcery.

A každopádně se také objevila nová zpráva, která ještě není na 100% potvrzená, ale prý má přijít potvrzení během pár dní. Erdogan Atalay podle všeho na svou žádost seriál opouští. Měl by se objevit ještě v osmi dílech na jaře 2021. Pokud se to potvrdí, tak doufám, že tvůrci seberou všechen zbytek soudnosti, a seriál ukončí.

Po víc jak 20 letech opouští seriál? Tak ono Kobra 11 bez Semira není Kobra 11:))