Jak je tam ta poznámka, že místo kde se natáčely Gilmorky je to samé jako v Hart Of Dixie nebo PLL není tak úplně pravda, protože jde o sety studií. Například Rammer Jammer, nebo dům Lorelai jsou rekvizity.
Jessica Angell napsal(a):
Jak je tam ta poznámka, že místo kde se natáčely Gilmorky je to samé jako v Hart Of Dixie nebo PLL není tak úplně pravda, protože jde o sety studií. Například Rammer Jammer, nebo dům Lorelai jsou rekvizity.
Předně jsem rád, že někdo dočetl až ke konci. Ano, zajímavost je možná špatně formulovaná. Místo (studiový set), kde se natáčely Gilmore Girls byl následně využit také pro natáčení Hart of Dixie či Pretty Little Liars. Našel jsem si k tomu pár článků a jeden z nich zmiňuje i to, že dům Lorelai později sloužil jako dům Spencer v PLL.
ukončení minisérie byl ve skutečnosti její plánovaný konec pro původní seriál. Jenže její odchod po šesté sérii tomu zabránil.
Chudinka... aspoň tak mohla zničit Gilmorky hned 2x.
A vlastně ještě že tak. Kdyby takhle končil hlavní seriál, tak bych tu pachuť asi nepřekonala. Takhle můžu předstírat, že pokračování je nějaký šílený fan made.
Pajky napsal(a):
Předně jsem rád, že někdo dočetl až ke konci. Ano, zajímavost je možná špatně formulovaná. Místo (studiový set), kde se natáčely Gilmore Girls byl následně využit také pro natáčení Hart of Dixie či Pretty Little Liars. Našel jsem si k tomu pár článků a jeden z nich zmiňuje i to, že dům Lorelai později sloužil jako dům Spencer v PLL.
Nemyslela jsem to samozřejmě nijak zle..vidíš já PLL nemám až tak nakoukané, a Gilmorky hrozně dávno, takže bych si to nespojila..když jsme u těch zajímavostí, tak jezírko ( nebo co to je) u kterého stojí George se Zoe v pilotu, je to samé jako v One Tree Hill, řekla bych že u té cesty kde se Peyton setká prvně s Lucasem..ale za to ruku do ohně nedám teda..teď jsem to někde četla..on se Pilot točil tam co OTH, pak se to přesunulo na studiové sety..altánek je asi jeden z nejslavnějších co si budem..a teď mi došla další perlička..Rammer Jammer je vlastně Merlotte's z True Blood..zase stejné sety..
Jessica Angell napsal(a):
Nemyslela jsem to samozřejmě nijak zle..vidíš já PLL nemám až tak nakoukané, a Gilmorky hrozně dávno, takže bych si to nespojila..když jsme u těch zajímavostí, tak jezírko ( nebo co to je) u kterého stojí George se Zoe v pilotu, je to samé jako v One Tree Hill, řekla bych že u té cesty kde se Peyton setká prvně s Lucasem..ale za to ruku do ohně nedám teda..teď jsem to někde četla..on se Pilot točil tam co OTH, pak se to přesunulo na studiové sety..altánek je asi jeden z nejslavnějších co si budem..a teď mi došla další perlička..Rammer Jammer je vlastně Merlotte's z True Blood..zase stejné sety..
Já to špatně vůbec neberu, naopak, jak jsem napsal - jsem rád, že to někdo čte a zanechá po sobě koment :) Sám jsem viděl pouze Gilmorky, takže nemůžu porovnávat a vycházím pouze z toho, co jsem vyčetl.
Pajky napsal(a):
Já to špatně vůbec neberu, naopak, jak jsem napsal - jsem rád, že to někdo čte a zanechá po sobě koment :) Sám jsem viděl pouze Gilmorky, takže nemůžu porovnávat a vycházím pouze z toho, co jsem vyčetl.
Jj mě došel spíš teda ten Merlotte's, protože je to pro mě obojí čerstvější, a na One Tree Hill zrovna koukám takže mi to taky seplo..moc hezký článek..nechcete udělat nějaký fotočlánek na tohle téma? Pojmout to jako jedna lokace více seriálových míst? Někde jsem četla že dokonce Wadeův domek b v PLL..s dohledáním materiálu mile ráda pomůžu
Skvelé čítanie ako vždy 🙂
Zo spomenutých seriálov som videla iba Gilmore Girls, aj to pomerne nedávno, takže som sa neviezla na tej vlne, keď sa vysielali. Súhlasím s tým, čo tu vyššie napísala Nevada ohľadom záveru.
Najlepšie sa mi čítali (ako vždy) zaujímavosti na záver 👍
Super článek, moc za něj děkuju. Viděla jsem Gilmorky, PPL i Hart of Dixie, ale teda vůbec by mi nedošlo, že jsou to stejná místa. Ale pouštět si to znovu nebudu, na to nemám čas, čeká na mě asi 50 dalších seriálů 😄🙈, takže článek s obrázky by byl taky bezva 👍.
tak ja som nevidel z uz spomenutych serialov len Gilmorky, a aj ked mam preplneny watchlist tak sa chystam znovu pozriet HoD v dohladnej dobe tak budem moct porovnat 😉
Lill napsal(a):
Skvelé čítanie ako vždy 🙂
Zo spomenutých seriálov som videla iba Gilmore Girls, aj to pomerne nedávno, takže som sa neviezla na tej vlne, keď sa vysielali. Súhlasím s tým, čo tu vyššie napísala Nevada ohľadom záveru.
Najlepšie sa mi čítali (ako vždy) zaujímavosti na záver 👍
Nechci se jí zastávat, ale věřím, že by vyznělo úplně jinak, kdyby to řekla 23letá Rory na konci originálního seriálu, než když to řekla ve 32 letech po tom, co se divákům díky minisérii zprotivila ještě o něco víc.
Děkuju za ohlas a nápad na fotočlánek, třeba se nápadu někdo ujme a pustí se do tvoření :)
Díky za článek!
Ráda na ně vzpomínám 😉
A souhlasím s tebou, když tu zamýšlenou větu řekla Rory až po letech, tak mi to opravdu dává větší smysl 😄
Jsou momenty, kt se mi v té ‘bonusovce’ nelíbí, ale tenhle mi tam dost sedí 👍🏽
No ta poslední série byla u Gilmorek znát, že už nebyla napsána Amy a Danem. Každopádně mám další tipy na seriály, díky za tyhle články, jsou vždy extrémně zajímavé.