Diskuze k článku Vzpomínáme: Agents of S.H.I.E.L.D. (2013-2020)
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
13. 8. 2020 / 17:15:00 (před 4 roky)
off

Díky moc za článek, tenhle seriál mi bude opravdu moc chybět. Jen to čtu a už zase potřebuji kapesníky, maraton přichystan a jdu na to. Nějak mi těch seriálů letos moc končí a náhrady v nedohlednu.

CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
13. 8. 2020 / 20:08:31 (před 4 roky)
off

Krásný článek. Připadá mi to jako včera, co končila první řada a nikdo nevěděl jistě, jestli bude další. No a to se opakovalo dalších 6 sezón. Jsem hrozně rád, že jsem tu první půlku začátku vydržel a po Turn, turn, turn se to tak bezvadně otočilo a chytilo správnou vlnu.
Díky Agenti, posílám panáka :)

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
13. 8. 2020 / 20:12:54 (před 4 roky)
off

Jak už jsem psal na timeline, závěr se mi líbil, bylo to skvělé zakončení. A i když byly za těch sedm sérií věci nebo postavy, které mě moc nebavily, tak jako celek byli Agenti vlastně fajn. Jen jako někdo, kdo zbožňuje různé narážky a crossovery, bych uvítal větší propojení s MCU, ale prostě seriálová sekce Marvelu pod dozorem Loeba byla vždy trochu mimo dění, což se změní až se seriály na Disney+, které má pod palcem už Feige...

Každopádně, ragelly, kde že tam byl ten mladej Fury? Jsem ho totiž nějak přehlédnul. 🙂 (Jo, a "objetovat?" 😃)

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
InaSe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
13. 8. 2020 / 23:22:57 (před 4 roky)
off

Moje srdcovka.
Pěkný vzpomínkový článek.

Optimisticko-realistický snílek, který rád kouká na seroše a filmy, nepohrdne zajímavou knihou a píše alespoň trochu zajímavé povídky.
Desperate houseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
14. 8. 2020 / 22:46:34 (před 4 roky)
off

Moc pěkné shrnutí, díky :)
Roky stresu z přerušení a otevřeného konce, ale stálo to za to boží finále a hlavně 4. řadu. Všichni agenti mi budou chybět. Až někdy bude čas musím rewatchnout, plno foreshadowings na budoucí řady a skvělý vývoj postav.

zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 23 | Denholm
18. 8. 2020 / 16:29:46 (před 4 roky)
off

Tak jsem konečně shlédla finále.
Od polovinu druhého dílu z dvoudílu jsem bulela jak želva až do konce.
Krásné zakončení seriálu a postavy dostaly důstojný odchod.

Budeš mi moc chybět týme. Panáka na vás. 🥃

"It's a beautiful day to save lives.”
Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
1. 10. 2020 / 17:42:49 (před 4 roky)
off

Finale celkem v pohode, zadne velke zklamami, dopadlo to dobre.

7.série se mi ale nelíbila, asi jak tam nebyl Fitz...
FitzSimmons me na serialu bavili proste nejvice. Tem hercum jsem vse verila, zahrali to perfektne. Nekdy to zkouknu znovu jen kvuli nim.

"Let's put a smile on that face!"