Moje oblíbené fotočlánkové téma ❤ Díky Jesmote za parádní zpracování!
zase skvělý! díky moc 😊
Občas jsou některé grafické motivy nasnadě s ohledem na děj, takže ne vždy bych to viděl na "opisování".
Namátkou k jedné dvojici ve článku lze přidat mnohé další:
_-0-_ napsal(a):
...
Tak my samozřejmě nepředpokládáme, že to je opisování, to píšeme jen tak žertovně s nadsázkou :)) Prostě je fajn porovnat si, jak některé promo plakátky vypadají v podstatě stejně, jen s jinými tvářemi :)
ragelly napsal(a):
Tak my samozřejmě nepředpokládáme, že to je opisování, to píšeme jen tak žertovně s nadsázkou :)) Prostě je fajn porovnat si, jak některé promo plakátky vypadají v podstatě stejně, jen s jinými tvářemi :)
To je přece jasné. Právě proto jsem dal stejné slovo do uvozovek (abych se, stejně jako autor článku, vyhnul ohyzdnému a mnohdy nepřesnému slovu plagiátorství). Nenapadlo mě, že ti to nedojde :-)
Btw., když vidím ten plurál v tvém textu, kdo všechno je tedy autorem článku?
_-0-_ napsal(a):
To je přece jasné. Právě proto jsem dal stejné slovo do uvozovek (abych se, stejně jako autor článku, vyhnul ohyzdnému a mnohdy nepřesnému slovu plagiátorství). Nenapadlo mě, že ti to nedojde :-)
Btw., když vidím ten plurál v tvém textu, kdo všechno je tedy autorem článku?
Jesmot je autorem článku :) Ale tak obecně my jako článkaři (první článek vytvořil fruiko, druhý já, třetí jesmot).
Tak doufám, že cca za tři roky čtvrtý díl! Jinak jesmot vyhrává cenu za zpracování.
Jenny17 napsal(a):
Mám ráda fotočlánky krásně zpracované.
To jsou snad všechny, ne? :P
Hned jsem si připomenula předchozí články .... BONES se dostalo do všech 3 řad :-) . Moc bezva fotočlánek/články :-)
ragelly napsal(a):
To jsou snad všechny, ne? :P
Ano přesně tak jsou krásné všechny fotočlánky .o))
Články na tohle téma mě baví a tentokrát jsem se bavila dvakrát, při druhém prohlížení jsem zaregistrovala i vtipné popisky ;)
Zrovna u The Boys je to opisování vlastního komiksu (kterej to opsal z toho univerzálního nadhledovýho tématu :P)
Seraphine313 napsal(a):
Zrovna u The Boys je to opisování vlastního komiksu (kterej to opsal z toho univerzálního nadhledovýho tématu :P)
A já si říkala, že nebudu rejpat. :D Nic ve zlém. ;)
Jinak samozřejmě parádní článek! :)
Nejvíc mě osobně baví Good Trouble (2019) vs. Dead to Me (2019) vs. O Escolhido (2019) - co se to v tom roce dělo? :D