Diskuze k článku American Horror Story dostalo třetí sérii!
Gingy
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
15. 11. 2012 / 20:44:09 (před 12 roky)
off

Jessica je asi na celým seriálu pro mě to nejlepší =) Osobně se mi víc líbila (zatím) první řada, ale tak to se ještě může změnit. Jsem zvědavá, co si pro nás vymyslí v třetí řadě =)

Gingy
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
15. 11. 2012 / 20:51:22 (před 12 roky)
off

Na tenhle seriál se hodně těším, doufám, že to je pořádně strašidelné :) Budu koukat vždycky v noci :D

Dodo
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
15. 11. 2012 / 20:59:06 (před 12 roky)
off

Super! :) Druhá série mi přijde lepší, než první. Snad bude ta třetí aspoň stejně kvalitní :)

litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
15. 11. 2012 / 21:33:04 (před 12 roky)
off

Z tohohle mám opravdu radost. American horror story si laťku zatím jenom zvyšuje, takže snad si to udrží i ve třetí řadě.
A za Jessicu Lange jsem taky ráda. Ona je tam jako taková třešnička na dortu :).

Bored now...
Drow22
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
15. 11. 2012 / 21:35:13 (před 12 roky)
off

Druha serie me prekvapila, ze si stale drzi kvalitu. Tvurcum verim, a za prislibenou treti serii jsem rad :-).

Katschaba
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
15. 11. 2012 / 21:35:37 (před 12 roky)
off

Tak to je super zpráva :-) Skvěle vymyšlený koncept, každá řada o něčem jiným s jinýma hercema, nebo případně stejnýma, ale ztvárňujícíma jiné postavy :-) Těším se, co dalšího si na nás připraví :)

A Jessica Lange je skvělá herečka, takže skvělá zpráva, že bude i ve třetí řadě :)

"Your life is yours and yours alone, rise up and live it." by Richard Rahl
phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
15. 11. 2012 / 21:36:46 (před 12 roky)
off

Těším se též a jako bonbonek k týhle zprávě si jdu dát nejnovější díl. :D

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
MNTB
Uživatel od první verze | Cool level: 34 | John Watson
15. 11. 2012 / 22:20:36 (před 12 roky)
off

tak to je paráda. sice sem víc nadšená byla z první řady ale ještě není všem dílům konec.
chtěla bych znova murder house ale asi mám smůlu :/

ragelly
15. 11. 2012 / 22:23:09 (před 12 roky)
off
under.demonic.possession napsal(a):

Druhou řadu bych teda v noci nedávala. :D
Ale já se bojím všeho, tak to jako směrodatný názor moc neber. :)

:D Já si k tomu přizvu chlapa, bude mít radost, až mu budu hrůzou zatínat nehty do zad :D

phoebess
15. 11. 2012 / 22:29:05 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

:D Já si k tomu přizvu chlapa, bude mít radost, až mu budu hrůzou zatínat nehty do zad :D

ale není to zas až tak strašidelné... :) To ber jako názor člověka, který se opravdu rád bojí :D

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
15. 11. 2012 / 22:41:05 (před 12 roky)
off

Není to tak strašidelné.
A jsem ráda, ale taky se mi více líbila série první.

"Let's put a smile on that face!"
phoebess
15. 11. 2012 / 23:07:27 (před 12 roky)
off
Anetka888 napsal(a):

Není to tak strašidelné.
A jsem ráda, ale taky se mi více líbila série první.

Jojo, mně taky, já hlavně milovala Tatea a jeho... ehm... praktiky. :D

TheHalf
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
15. 11. 2012 / 23:08:33 (před 12 roky)
off

Super, dúfam že kvalita nepôjde dole, lebo latku majú nastavenú dosť vysoko :) Ale hádam vymyslia niečo ešte lepšie

phoebess
15. 11. 2012 / 23:17:11 (před 12 roky)
off
TheHalf napsal(a):

Super, dúfam že kvalita nepôjde dole, lebo latku majú nastavenú dosť vysoko :) Ale hádam vymyslia niečo ešte lepšie

Já si myslím, že mají výhodu "resetu", takže pokud jim nedojde hororová inspirace, troufám si říct, že si kvalitu udrží :)

ragelly
15. 11. 2012 / 23:19:42 (před 12 roky)
off
phoebess napsal(a):

Já si myslím, že mají výhodu "resetu", takže pokud jim nedojde hororová inspirace, troufám si říct, že si kvalitu udrží :)

Jednou přece musí přijít seriál, u kterého Murphy dokáže, že nehodlá dodržovat trend "skvělý začátek a pak katastrofa" :D U Glee a Nip/Tuck to tak bylo, tak třeba AHS bude konečně to, co tohle vyvrátí :)

phoebess
15. 11. 2012 / 23:25:29 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Jednou přece musí přijít seriál, u kterého Murphy dokáže, že nehodlá dodržovat trend "skvělý začátek a pak katastrofa" :D U Glee a Nip/Tuck to tak bylo, tak třeba AHS bude konečně to, co tohle vyvrátí :)

V to jedině doufám :D

lizzy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
16. 11. 2012 / 15:51:38 (před 12 roky)
off

Super zpráva :) nejen o prodloužení ale i o Jessice. Navíc by mi vůbec nevadilo, kdyby se do 3. vrátili i někteří herci z předešlích sérií (třeba Lily Rabe)

phoebess
16. 11. 2012 / 19:16:07 (před 12 roky)
off
lizzy napsal(a):

Super zpráva :) nejen o prodloužení ale i o Jessice. Navíc by mi vůbec nevadilo, kdyby se do 3. vrátili i někteří herci z předešlích sérií (třeba Lily Rabe)

Když tam zase bude Zachary Quinto, tak já budu spokojená na 100% :D

honzzicek
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
16. 11. 2012 / 20:11:19 (před 12 roky)
off

Tímhle článkem jste mě potěšili :-) mám zčíhlou první sérii, u druhé čekám až bude více dílů als slyšel jsem, že je to ještě lepší než první (samozřejmě jak pro koho). Takže třetí sérii uvítám s otevřenou náručí.

Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
17. 11. 2012 / 14:50:08 (před 12 roky)
off

Paráda :) Druhá séria je už od začiatku skvelá a príde mi rozhodne lepšia než prvá a aj viac strašidelnejšia, rozhodne na tom pridáva zmena prostredia k lepšiemu a iný príbeh. Takže dúfam, že tretia bude tiež taká skvelá :) A za Jessicu som tiež veľmi rada. :)

pufina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
17. 11. 2012 / 19:27:41 (před 12 roky)
off

Já myslím, že tvůrci ví, že to svým způsobem stojí i na Jessice - ta je nedílnou součástí AHS! A když tam bude i Zachary a Evan, tak se vůbec zlobit nebudu. Každopádně už se těším, díky za článek, potěšil mě :)

Autorka miluje seriály, neopovrhne žádným dobrým seriálem. Obdivuje apetit Homera Simpsona, přála by si mít vlasy a postavu jako Debra Morgan, IQ Michaela Scofielda a ráda by ovládala sarkasmus jako Gregory House!
sonulle
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
2. 12. 2012 / 21:31:59 (před 11 roky)
off

Úžasná zpráva! AHS si naprosto užívám. Pro mě je to nyní seriál číslo 1. 1.série byla hodně dobrá, ale 2. série je úžasná. Tak doufám, že 3. série si kvalitu udrží. Někde jsem četla, že Murphy má už vymyšléno téma a dokonce s tím seznámil Jessicu, které se to líbilo. Tak uvidíme. Co se týká herců, tak za Jessicu jsem hodně ráda její Constance - skvělá a sestru Jude slepě uctívám. Rozhodně bych také uvítala návrat Sarah, Evana a Zacharyho.

Treatys
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
2. 12. 2012 / 22:24:43 (před 11 roky)
off

Ani se nedivím. AHS nemá obdoby... už jen to, že každá minisérie se odehrává v jiném prostředí, má propracovaný děj a úžasné prolínání současnosti a minulosti. Už první série mě zaujala, jenže tu teď zastínila druhá, která konečně vypadá pořádně hororově (to se o první říct nedalo :)).

Niko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
8. 12. 2012 / 22:40:21 (před 11 roky)
off
Aiwi Zett
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
19. 8. 2013 / 22:47:46 (před 11 roky)
off

Nejlepší seroš za poslední dobu co jsem viděla!!!!První i druhá řada jsou bez chyby!!Nemůžu se dočkat co vymyslí do třetí řady ale každopádně si nemůžu vynachválit Evana Peterse mnam:-D[img][/img]