Tak, že se toto děje za plátnem natáčení vím, ale u některých mě to docela překvapilo, že bych to do nich neřekla...:O Ale hold, takový je život. :)
Takže to znamená, že to zahráli sakra dobře, zrovna Lorelai a Lukovi jsem to docela žrala :) Ta chemie mezi nimi byla opravdu pro mě půlkou celého seriálu.
Připadne mi, že animozita mezi Lauren Grahamovou a Scottem Pattersonem je zdůrazňovaná poněkud přehnaně. Že nejsou přátelé přece ještě nemusí znamenat, že se nesnášejí. S většinou mých kolegů nejsme kamarádi, ale není to o tom, že bych je nesnášela.
Nevada napsal(a):
Připadne mi, že animozita mezi Lauren Grahamovou a Scottem Pattersonem je zdůrazňovaná poněkud přehnaně. Že nejsou přátelé přece ještě nemusí znamenat, že se nesnášejí. S většinou svých kolegů nejsme kamarádi, ale není to o tom, že bych je nesnášela.
Jestli to nebude tím, že když lidi hrají milence, tak se automaticky předpokládá, že se buď dají dohromady, nebo z nich budou alespoň přátelé.. Že si nemusí sednout už bývá pro některé v takových případech něco hróózně divného :-).
andromache napsal(a):
Jestli to nebude tím, že když lidi hrají milence, tak se automaticky předpokládá, že se buď dají dohromady, nebo z nich budou alespoň přátelé.. Že si nemusí sednout už bývá pro některé v takových případech něco hróózně divného :-).
Tohle já moc neberu. Jsou to herci, dělají svou práci a k tomu jsou to pořád jen lidí. Představa, že na každém natáčení je to jedna velká parta kamarádů, je těžce naivní.
Nevada napsal(a):
Tohle já moc neberu. Jsou to herci, dělají svou práci a k tomu jsou to pořád jen lidí. Představa, že na každém natáčení je to jedna velká parta kamarádů, je těžce naivní.
Je, ale věřila bych tomu, že Američani tomu věřit chtějí...
A co N. Fillion a Stana Katic v Castlovi na zabití - tam se prý ti dva vyloženě nesnášeli
Varro napsal(a):
A co N. Fillion a Stana Katic v Castlovi na zabití - tam se prý ti dva vyloženě nesnášeli
Slavné seriálové dvojice, které se mimo obrazovku nesnášely (1. část) takže evidentne bude aj 2. časť.
Varro napsal(a):
Jsou v druhém díle.