Za mě byl pilot nejlepším dílem, postupem času se objevovalo stále více nelogičností, které byly občas překvapivé, občas až úsměvné. Ta napínavá atmosféra se celkem rychle vytratila, i když se především první série snažila servírovat dramatické a překvapivé situace.
Třetí série už vyloženě mlela z posledního, ono se přece jen dá přecházet mezi "virus všechny zachrání" a "virus všechny zabije" jen asi padesátkrát, než to začne být až moc opakující se :)))
Závěr se dal čekat, ale jsem ráda, že se tvůrci nebáli odstřelit některé hlavní postavy.
Mimochodem: Není tady moc postav, které by se daly oblíbit. Naopak je tady celá řada postav, které jsem nemohla vystát :D Jean vévodí, Rasmus je na čestném druhém místě :D
Viděl jsem dvě řady, na poslední (ze včerejška, ragelly patrně nespala :-) se rozhodně nepodívám. Postapo je můj oblíbený žánr, ale na všechno se fakt dívat nemusím. První serie byla scénáristicky a herecky nezvládnutá, druhá postoupila o level - byla nablblá až blbá. Na třetí odvahu nemám.
_-0-_ napsal(a):
Viděl jsem dvě řady, na poslední (ze včerejška, ragelly patrně nespala :-) se rozhodně nepodívám. Postapo je můj oblíbený žánr, ale na všechno se fakt dívat nemusím. První serie byla scénáristicky a herecky nezvládnutá, druhá postoupila o level - byla nablblá až blbá. Na třetí odvahu nemám.
Spala :D Netflix vydává seriály hned dopoledne, takže jsem si těch šest dílů pustila včera přes den :D