ODAAT a Hawaii mě štvou doteďka.. Grr >:(. A po těchto odhaleních snad ještě víc.
Kde Ztracený svět :)?
Super clanok. Ja by som chcel vediet,ako by pokracovali niektore nametom zaujimave serialy, ktore ale zrusili po prvej serii s velkym cliffhangerom na konci namiesto aspon nejakeho ukoncenia serialu, za mna spomeniem hlavne Alcatraz a Almost Human, pripadne Forever, Limitless, Terra Nova ci Operacia Threshold (uz si nepamatam ani poriadne o com to bolo, ale viem, ze ma akurat tak nas*ali s totalne otvorenym koncom)
Ešteže toho Castla zrušili. Už takto bola 8. séria úplne na hlavu postavená a ešte ak by spravili aj 9. a s tou dejovou linkou, no dovi-dopo.
Stálo by za samostatný článek (serii článků) zmínit utnuté/nezakončené seriály, které byly "externě dokončeny" neseriálovou tvorbou - např. Jericho, které bylo dokončeno komiksem (za tuto info děkuji A.R.G.U.S.ovi). Nepochybně bude takových více - některé "následné" animáky je možné považovat za zakončení seriálů také.
Mezi seriály, uvedenými v "Jak to bylo dál a co jsme neviděli" chybí Carnivále. Je to škoda, protože to není mainstreamový seriál, protože je to dílo, které má zajištěné své místo v učebnicích kinematografie a patří k tomu nejlepšímu ze seriálové tvorby. Přečtěte si článek Daniel Knauf tells us his plan for the end of Carnivàle, v jeho spodní části (od odstavce s názvem "AVC: What were your plans for what would have come in the four unmade seasons?") najdete, jak měl/mohl seriál pokračovat.
Nejvíc mě mrzelo zrušení Moonlight a Forever.
Pinkertýnka napsal(a):
Nejvíc mě mrzelo zrušení Moonlight a Forever.
S Forever súhlasím a ešte pridám Pushing Daisies. ABC ani nevie, aké klenoty malo vo vysielaní.
Nyx napsal(a):
S Forever súhlasím a ešte pridám Pushing Daisies. ABC ani nevie, aké klenoty malo vo vysielaní.
No vidíš, na Pushing Daisies jsem zapomněla. Také Alphas skončilo děsným Cliffhangerem.
Tak z fotočlánku mě naštěstí všechno minulo, ale i tak mám kvanta seriálů, co za mě byly zaříznutý dřív než měly.
Chrosticek napsal(a):
Super clanok. Ja by som chcel vediet,ako by pokracovali niektore nametom zaujimave serialy, ktore ale zrusili po prvej serii s velkym cliffhangerom na konci namiesto aspon nejakeho ukoncenia serialu, za mna spomeniem hlavne Alcatraz a Almost Human, pripadne Forever, Limitless, Terra Nova ci Operacia Threshold (uz si nepamatam ani poriadne o com to bolo, ale viem, ze ma akurat tak nas*ali s totalne otvorenym koncom)
Ta Terra Nova byla o tom, jak jedna rodina utekla do minulosti, aby tam přežili. Jejich otec musel utéct z vězení. Bylo tam nějaké vládní spiknutí a v závěru odjela ta armáda někam do pouště. No to pokračování bych rád viděl, protože to slibuje zajímavý děj. Myslím si, že by se to mohlo natočit, kdyby někdo odkoupil práva, třeba Netflix, kdyby byl o to velký zájem. :-)
luckykubrt napsal(a):
Ta Terra Nova byla o tom, jak jedna rodina utekla do minulosti, aby tam přežili. Jejich otec musel utéct z vězení. Bylo tam nějaké vládní spiknutí a v závěru odjela ta armáda někam do pouště. No to pokračování bych rád viděl, protože to slibuje zajímavý děj. Myslím si, že by se to mohlo natočit, kdyby někdo odkoupil práva, třeba Netflix, kdyby byl o to velký zájem. :-)
Nepamatam si Threshold :) Terra Nova tusim koncila tak, ze tam objavili nejaku staru lod ci take volaco sa mi vidi
Chrosticek napsal(a):
Nepamatam si Threshold :) Terra Nova tusim koncila tak, ze tam objavili nejaku staru lod ci take volaco sa mi vidi
No a to je škoda, že to je takové nedořešené. Rozhodně jsem se u toho nenudil. :-)
Utnutých a zrušených seriálů s otevřeným koncem je hodně a ke spoustě z nich jsou taky dostupné alespoň kusé informace o tom, kam by děj směřoval v dalších epizodách, případně sériích. Jak to říct? Takových seriálů v tomto článku víc není než je. Šlo jen o takovou hrstku, drobný výběr z toho všeho.
Ale věřím, že pokud se něco takového líbí, třeba by mohla následovat další vydání. Tedy pokud přesvědčíte někoho jiného, aby se toho ujal a občas tím zpestřil nabídku článků.