Tento rok je už neskoro, všetkým som rozposlala svoj knižný wishlist, ale napríklad ten hrnček z Priateľov by som neodmietla :)
Ten Zámek a Klíč maj v levných knihách za 200Kc, jinak tam maj omnibus Dextera (1-3 dil) i Sberatelu kosti (1-3 dil) za 100kc a potom Dextera 4 dil taky za 100kc. Taky tam maj par dilu Gossip Girl, ale cenu si nepamatuju.
tak ty sklíčka mě dostaly :D jen dávat bacha na to aby se tam vložili stejně jako předtím, aby jste věděli komu které patří a hlavně schovat do ventilace :D
Tak Dextrácký sklíčka už na mě od středy čakaj v comicspointu :) A jak to tak vidím, ještě si tam pojedu pro kasičku Bendera :D:D:D
po dexter zástěře toužím ode dne, kdy jsem ji poprvé zahlédla na comicspointu a furt mi jí nikdo nekoupil. asi o5 začnu psát dopisy ježíškovi :D :D
Ježíšek mi Přátelé nedonese..:D Ale já si je určitě v příštím roce koupím... A ten hrneček možná taky..:D
Nemůžu říct, že bych si nevybrala :D
Asi sem někoho odkážu, aby se inspiroval dárky pro mě :D
Velmi dobré tipy na dárky :)
Okej, tohle je paráda, ty Dextrova sklíčka a zástěra a hrnek z Přátel. Rozhodně by mi nevadilo je dostat, ale aspoň že mám ty Přátele na dvd, do nepohody není nic lepšího než si pustit pár epizod a hned je svět hezčí.
Super článek :) Přátelé DVD skládám postupně, přece jenom je to najednou velkej balík pro mě... ale ten hrnek Central Perk a Bender-kasička... Hmmm :D :D
no koupila bych to všechno, ale možná najdu zálibu ve vaření, když mi někdo pořídí tu Dexterovu zástěru :D
Škoda, že už mám dárky nakoupený :( dobrej článek :)