Zrušením jsem hodně překvapená; jsem sice v seriálu pozadu, ale vzhledem k ohlasům jsem čekala, že ještě minimálně dopředu oznámenou poslední sérii by fanouškům určitě dali...
Já viděla zatím jen 1. sérii, jestli to končí moc otevřeně, tak to potěš. Shadowhunters alespoň uzavřeli.
Hmm... Jsem překvapena. S další sérii jsem počítala. Ne, že bych to bylo tak ohromující. Vlastně jsem chtěla po druhé řadě, která se mi nelíbila, se seriálem seknout, ale síla setrvačnosti a zvědavost mě přivedla ke třetí řadě a ta se mi líbila.
Tudíž musím konstatovat, že je to pro mě škoda, ale není to ten tragický konec. Jen hold bude na naší fantasii, jestli se Rin jednou dočká.
Tak to me mrzi :( ted koncim druhou serii, ale doufala jsem, ze dostane aspon jeste tu ctvrtou :( opravdu by me zajimalo, proc ji zrusili :( snad nam poskytnou duvod... aspon casem....
Já jsem s tím skončila někdy kolem druhé série, ale podle hodně naštvaných ohlasů na internetu, 3. série byla naprostá katastrofa. Maddie odsunutá do pozadí, Rynino magic baby a podprůměrný záporák co porazili v posledním díle za 2 minuty. Původně jsem měla v plánu se tím prokousat a doufat, že čtvrtá série bude dobrá, ale no tak co...
(To až mi zruší Motherland: Fort Salem tak budu naštvaná :D)
to si snad děláte prdel? to jako vážně, tak skvělej seriál s otevřeným koncem? doufám že nějaká jiná stanice si ho vezme pod svý křídla třeba netflix by mohl.Jako konečně jiný seriál než samý superhrdiny,samý kriminálky achjo....
Vzdal som to niekde počas druhej série. Resp, dal som si pauzu s tým, že sa k tomu niekedy vrátim. Ale keď má tretia séria otvorený koniec tak to asi nemá zmysel.