1. Duel - Jednoznačně Chůva Fajn, protože Dextera jsem ještě neviděla.
2. Duel - Simpsonovi, protože Mentalista je taky super seriál, ale mě moc nezaujal jako jiní.
Dnešní losování bylo pro mě lehké.
Dnes jde hlas Chůvě Fajn a druhý duel opět bez hlasu.
Za mňa jednoznačne Dexter a Mentalista :)
První bez hlasu, protože Fajn nesnáším a Dexter mě nebavil a u druhého Simpsonovi na celé čáře :-).
Dneska opět pro losery, takže CC s Nilesem a Mentalista :)
- hlasování na FB
Dexter a Simpsons, také jste často udiveni, že výsledky nejsou s výraznějším rozdílem hlasů - zejména, když se střetnou různě kvalitní kandidáti a navíc v obtížně porovnavatelných kategoriích?
Na plné čáře to dnes vyhrál Dexter, u druhého Mentalista 🙂.
Minulý týden jsem si dal třetí řadu a prakticky v každém díle je něco, co by bylo dnes považováno za netolerantní vůči náboženství, rase nebo pohlaví. A jsou to perfektní díly. Jenomže nic takového už v dnešní době Simpsonovi neukazují, tak musím dát Dextera / Mentalistu
Dávám Dextera (moje láska) a Mentalista (neviděla jsem, ale myslím, že by mě bavilo víc než Simpsonovi, které jsem taky neviděla)
V prvním dávám Chůvu, Dextera jsem neviděla, a ve druhém Mentalistu, protože prostě raději zvolím cokoli proti té žluté rodince :).
Dextra mám celkem ráda, ale chůva je prostě chůva, té nejde nedat hlas. Simpsonovi mi nikdy nepřirostli k srdci, takže oblíbený Mentalista je jasná volba.