1. Duel - Znám oba seriály, ale Tom a Jerry je moje dětství, tak dávám hlas tady.
2. Duel - Rozhodně seriál mého mládí a můj oblíbený seriál. Takže rozhodně hlas SG-1
Dneska docela jednoduché. Jen ten první duel byl trošku nerozhodný.
1.🐱&🐭 2.🚪
V prvom duely Tom a Jerry, v druhom samozrejme moje č.1 Hviezdna brána
House a SG1 :)
Tom a Jerry a Hvězdná brána :)
- hlasování na fb
V prvním House a ve druhém Ajťáci :).
Tom a Jerry - památka na dětství a Hvězdná brána, protože Hvězdná brána!
Tak dnes hlas Gregorymu a ve druhém případě mě sice trochu mrzí že nemůžu dát oběma, ale dávám hlas SG-1 s nadějí že se třeba ještě hecnou a ještě jednou se jí dočkáme :D
Tak první duel jasná volba. Tom a Jerry.
No a druhý duel dávám Vrata, protože ty aspoň znám.
House a IT, i když Tomík bojoval. Hvězdy mě neberou.
V prvním jednoznačně Tom a Jerry a u dvojky jsem myslela, že dávám hlas SGA místo SG.. Ach jo....
1.Tom a Jerry-prostě moje dětství
2.Brána. Můj oblíbený sci-fi seriál, na který nedám dopustit.
První volba je jasná House M.D..
Stargate SG-1 mi nijak nevadí, ale ani nezaujal.
Ajťáky bych si už asi nepustila, ale ty díly, které jsem kdysi viděla, mě pobavily, takže druhý hlas jde jim.
SG1 jednoznačně a Tom a Jerry po zásluze, protože si jej za 80(!) let existence zamilovalo několik generací.
Mrzí mě, že lidi hlasujů pro takovou sračku jako je hvězdná brána na úkor IT Crowd. Co na tom lidi vidíte? Však musíte vědět, že je to strašná pičovina. :)
House je fajn, ale Tom a Jerry je prostě klasika, takže první duel byl v pohodě. Zato ten druhý mi dal opravdu zabrat. Ajťáky i Star Gate miluju, ale nakonec jsem to dala britcomu, protože mi bylo jasné, že to bude potřebovat víc.
SparkySpeirs napsal(a):
V prvním House a ve druhém Ajťáci :).
Mám to rovnako 😏
Tom & Jerry a IT. Stargate je další z těch pecek, kde jsem nevydržela ani první sérii.