Už jsem hlasovala :)
A tipovat nebudeme? :D
channina napsal(a):
Taky mě to hned napadlo :D
channina napsal(a):
nebudeme :D ale protože to jsou divácké ceny, můžeš pro ně hlasovat...
Jenom chybička - u Zooey Deschanel je Glee místo New Girl a tím pádem jsou ty nominace jenom 4 :)
Lucius napsal(a):
Jenom chybička - u Zooey Deschanel je Glee místo New Girl a tím pádem jsou ty nominace jenom 4 :)
Pravda. Asi jsem se v tom zápalu psaní přepsal :D už je to opravené...
pro mě je nejhorší si vybrat v kategorii "nejlepší herec v dramatu" :D
phoebess napsal(a):
Přesně + nejlepší herec v sitcomu :D miluju je všechny :D
Lucius napsal(a):
Tam já to měla jednoduché, jen mezi posledníma dvěma :D
Lucius napsal(a):
no a ještě když už teď není pozice Jima Parsonse tak neotřesitelná jako dřív :D
Seraphine313 napsal(a):
no a ještě když už teď není pozice Jima Parsonse tak neotřesitelná jako dřív :D
Já doufam, že potřetí v řadě vyhraje NPH :) A navíc je to nejspíš jeho poslední rok vůbec, takže mu to přeju ještě víc :)
Lucius napsal(a):
Já doufam, že potřetí v řadě vyhraje NPH :) A navíc je to nejspíš jeho poslední rok vůbec, takže mu to přeju ještě víc :)
Letos bych to přál někomu jinému, protože NPH hraje pořád to samý... ale ve výběru je to kapku chudé, takže se asi bude rozhodovat mezi ním a Parsonsem ;)
Ze všech nominovaných bych to přála nejvíc Staně, za to co v Castlovi předvádí by si konečně vítězství zasloužila. A navíc Nina toho vyhrála už dost. :D
Gabik.029 napsal(a):
Ze všech nominovaných bych to přála nejvíc Staně, za to co v Castlovi předvádí by si konečně vítězství zasloužila. A navíc Nina toho vyhrála už dost. :D
Castle má se třemi nominacemi celkem šanci nějakou prolomit ve vítězství, uvidíme, jestli to bude zrovna Stana, má celkem konkurenci, a to ostatně i další dvě kategorie ;) Fillion není vůbec jasný a v Nejlepší kriminálce to vypadá spíš na NCIS, která má dlouhodobě monstrózní sledovanost ;)
Seraphine313 napsal(a):
Castle má se třemi nominacemi celkem šanci nějakou prolomit ve vítězství, uvidíme, jestli to bude zrovna Stana, má celkem konkurenci, a to ostatně i další dvě kategorie ;) Fillion není vůbec jasný a v Nejlepší kriminálce to vypadá spíš na NCIS, která má dlouhodobě monstrózní sledovanost ;)
Fillion a Castle loni myslím vyhráli, Stana nebyla ani nominovaná, proto bych to přála spíš jí. :) Ale jak říkáš, konkurence je tam velká a TVD mají silnou fanouškovskou základnu.
Gabik.029 napsal(a):
Fillion a Castle loni myslím vyhráli, Stana nebyla ani nominovaná, proto bych to přála spíš jí. :) Ale jak říkáš, konkurence je tam velká a TVD mají silnou fanouškovskou základnu.
mj. TVDFamily (fanoušci TVD) jsou nominovaní v kategorii Favorite TV Fan Following :) krom nich jsou tam ještě Gleeks, Little Liars, Oncers a SPNFamily.
mě určitě chybí v nominacích robert carlyle, seriál sám o sobě asi nemá šanci na výhru ale jeho bych asi nominovala:))
phoebess napsal(a):
Pokiaľ viem, dá sa hlasovať koľkokrát chceme, nie? Dilema vyriešená :D Aj keď ja hlasujem za Jensena.
Já jsem spokojená :) Do nominací se dostali skoro všichni mí oblíbenci... SPN, Bones,TBBT,PLL :) (a jednotliví herci z těchto seriálů) Navíc taky Johnny Depp a Keira Knightley :)
Som super nadšená že tam je new girl a Zooey Deschanel, im pekne krásne putovali moje hlasy :D. Čo mi tam chýba? Ja ani neviem, mne nič, lebo v každej nominácii na niečo sa našiel jeden moj oblubenec. Byť ich tam viac neviem si vybrať .. :D
Moje hlasy hezky putovali ke Castle a TBBT
mohla bych se vyjádřit asi ke každé kategorii, což by bylo na dlouho, tak jen podotknu, že je asi někde chyba, když jsou partners dokonce nominovaní na tuhle cenu, přesto je televize zrušila.
ševča napsal(a):
mohla bych se vyjádřit asi ke každé kategorii, což by bylo na dlouho, tak jen podotknu, že je asi někde chyba, když jsou partners dokonce nominovaní na tuhle cenu, přesto je televize zrušila.
všimni si, že snad krom Mob Doctora, Malibu Country a Made in Jersey jsou tam všechny letošní novinky ;) Nominace totiž taky probíhaly hlasováním lidí na webu peopleschoice.com
Rozhodně Gossip Girl :-) A těžké je rozhodování mezi Ianem a Paulem :-/
Seraphine313 napsal(a):
všimni si, že snad krom Mob Doctora, Malibu Country a Made in Jersey jsou tam všechny letošní novinky ;) Nominace totiž taky probíhaly hlasováním lidí na webu peopleschoice.com
ale aby se dostali do užšího výběru, tak je muselo nominovat hodně lidí, ne?
ševča napsal(a):
ale aby se dostali do užšího výběru, tak je muselo nominovat hodně lidí, ne?
oni podle mě potom z každé kategorie vyberou pět, pro které hlasovalo nejvíc lidí, protože i na webu PCA jsou už zúžené kategorie.
Seraphine313 napsal(a):
oni podle mě potom z každé kategorie vyberou pět, pro které hlasovalo nejvíc lidí, protože i na webu PCA jsou už zúžené kategorie.
ale i tak může vyhrát někdo, kdo se do toho zúženého výběru nedostal, že jo? pamatuju si něco takovýho s Ninou Dobrev
Lucius napsal(a):
ale i tak může vyhrát někdo, kdo se do toho zúženého výběru nedostal, že jo? pamatuju si něco takovýho s Ninou Dobrev
jj, loni dostala hodně hlasů od fanoušků, přestože nebyla v nominacích, takže ji museli dopsat.
takže to chápu dobře. když má zrušený seriál tolik fanoušků, že ho nominují nejvíckrát až číslo 5, dejme tomu, a nedostanou se tam jiné, které mají před sebou sérií třeba ještě několik, tak to o něčem vypovídá.