Diskuze k článku Novinka pod lupou: Teenage Bounty Hunters (Netflix)
Jerremy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
18. 8. 2020 / 19:43:50 (před 4 roky)
off

Popravde, bez doporuceni bych do tohoto serialu urcite nesel. Ale jsem rad, ze mam SerialZone, kde se clovek dozvi, ze to vlastne neni spatny serial. Vcera jsem zkouknul pilot a dalsi dil ... pridal na watchlist a jsem spokojny.

BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
18. 8. 2020 / 19:54:34 (před 4 roky)
off

No zatím jsem se podíval jen na trailer a mám ze seriálu takový ten pocit, že vysílat tohle normální televize v týdenním režimu, tak by mě nepřekvapilo, kdyby to po prvních pár dílech zrušili.
Ten koncept vypadá opravdu ujetě a nevím nevím. Asi zatím upřednostním jiné seriály.

Lill
18. 8. 2020 / 20:00:25 (před 4 roky)
off

Už som po tomto seriáli pokukovala a vaše názory urýchlili moje otáľanie - večer si pustím pilot, som zvedavá 😊

andromache
18. 8. 2020 / 21:01:59 (před 4 roky)
off

Jesmotovo vychvalování na timeline mě donutilo si seriál stáhnout, tak uvidíme, jestli měl pravdu nebo to vypnu a znechuceně vyhodím po dvou dílech :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
18. 8. 2020 / 21:44:17 (před 4 roky)
off

Čekal jsem nějakou úplnou šílenost, ale ono je to vtipné tak nějak normálně a působí to vlastně realisticky :) Obě holky jsou moc sympatický a nebýt konce jedné vážné linky, za který by někdo zasloužil pár facek, bych asi dal i 100% hodnocení, takhle jen silných 80%.

Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
18. 8. 2020 / 22:07:56 (před 4 roky)
off

Dokoukal jsem celou řadu a je to taková fajn oddechovka, kde mi vadilo asi jen to náboženství, ale dá se to přežít :)

Romix
andromache
21. 8. 2020 / 23:16:53 (před 4 roky)
off

Tak jsem právě dojela celou řadu a to finále bylo dost kulervoucí... Já říkala, že se tam po..kazilo co mohlo.. Phew. Teď jenom doufám, že dostanou druhou řadu, protože mě bude zajímat, jak z toho vybruslí... Za mě slušných 80%. Příjemná oddechovka. Náboženství se dalo přežít, víc mi vadilo takové to všeobecné pánbíčkářské pokrytectví (prej nemůžu být kapitánem golfového klubu, protože už nejsem panic *facepalm*. Další výrazné plus u mě mají za celkem nečekanou LGBT zápletku. Jen je mi líto, jak to s nima dopadlo no.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
22. 8. 2020 / 19:58:49 (před 4 roky)
off

Pozrete a ano to nabozenske moralizovanie a pritom pokrytectvo je tam nonstop ..
inak solidnych 70 % odomna, nebyt par hluchych miest a vztahovych zbytocnosti tak by to bolo kludne + 10-20%.

Lill
23. 8. 2020 / 21:27:40 (před 4 roky)
off

Tak u mňa po pilote až také nadšenie nebolo. Nebolo to zlé, ale nemala som na konci ten pocit, že och idem rýchlo na ďalšiu epku. Ale pár epizódam ešte dám šancu.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
4. 11. 2020 / 16:54:07 (před 4 roky)
off

Dokoukáno. Seriál ode mě dostává 70 - některé scény, hlášky a rozhovory byly perfektní, některé zápletky a příběhy zase docela průměrné. Celkově to byla dobrá podívaná a rozhovory holek mi budou určitě chybět, ale seriál se nedokázal zařadit mezi moje srdcovky. Každopádně obě herečky jsem si dala do oblíbených, ráda je uvidím jinde, obě se do rolí dokonale hodily :)

Závěr:
Cliffhanger. Dozvídáme se, že mamka holek má svoje identické dvojče Danu. Ta unese Sterling ke svému příteli-kriminálníkovi, aby za ní mohli od rodiny dostat výkupné. Sterling ale po cestě nechává stopy pro Blair, která ji spolu s Bowserem najde. Na scéně se objeví také Debbie a Anderson. Debbie a Dana mají svůj vlastní myšlenkový rozhovor dvojčat, v dálce zní sirény - policie každou chvíli Danu zatkne. V poslední chvilce Dana všem prozradí, že Sterling je její dcera.