Ještě před seriálem to byl komediální skeč.
Já jsem z toho naopak mnohem nadšenější, než jsem čekal, a po třech dílech to má u mě hodně blízko k 100% hodnocení. Je to hodně vtipné a hodně pohodové a vůbec :)
Sportovní komedie... Z Anglie... Od Billa Lawrence? To si nechám říct.
Jen jsem vůbec netušil, že se něco takového připravuje. Pár měsíců zpátky jsem updatoval článek k Lawrencovi a tou dobou o tom nikde nic nebylo.
To mám taky v plánu, tak pak přihodím názor.
Já se nemůžu dostat přes ten příšerný Sudeikisův jižanský přízvuk. :D
I když to vůbec, ale vůbec není typ seriálu, co bych si normálně pustila.. asi si ten pilot ze zvědavosti dám.
Mě trochu mrzí, že hlavní přispěvovatel téhle stránky, Eva, nemá tak úplně vkus. Teď nenarážím vyloženě na tuhle recenzi, ale na většinu prvních dojmů. Žádný odstup, žádná sebereflexe...Být recenzentem je taky dovednost, která se piluje a není to automaticky každý, kdo má přístup ke klávesnici.
mimomisu napsal(a):
Mě trochu mrzí, že hlavní přispěvovatel téhle stránky, Eva, nemá tak úplně vkus. Teď nenarážím vyloženě na tuhle recenzi, ale na většinu prvních dojmů. Žádný odstup, žádná sebereflexe...Být recenzentem je taky dovednost, která se piluje a není to automaticky každý, kdo má přístup ke klávesnici.
Já nepíšu recenze :) Píšu jen osobní názory :)
mimomisu napsal(a):
Eva si hlavně zaslouží obdiv za to, co všechno tu zvládá. A pokud se ti nelíbí její názory, můžeš se k ní přidat a psát taky. Poklona, jestli to zvládneš dlouhodobě sledovat všechno jako ona. Já to nezvládla:).
Drunk_Queen napsal(a):
Eva si hlavně zaslouží obdiv za to, co všechno tu zvládá. A pokud se ti nelíbí její názory, můžeš se k ní přidat a psát taky. Poklona, jestli to zvládneš dlouhodobě sledovat všechno jako ona. Já to nezvládla:).
To je pravda, kdokoliv chce, může se přidat, máme v google docs tabulku, kde se každý připisuje k tomu, co ho zajímá a k čemu chce napsat svůj názor :)) Přístup do dokumentu každému zájemci dám :))
A jinak ❤ jsi zlato.
Doplnil jsem svůj názor.
V Anglii je trenér manager.
jose8 napsal(a):
V Anglii je trenér manager.
Díky. V tom případě ten člověk, co to pro Netflix překládal v tom má pěkný hokej, protože to používá každou chvíli jinak.