Diskuze k článku Podzim na Seznamu: PC Rebelové a čtyři zahraniční seriály
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
19. 8. 2020 / 19:20:02 (před 4 roky)
on

Springflooden ( ten preklad mi zrovna nazvu moc nesedi .. myslim ze by to mal byt "Príliv" co by aj zodpovedalo pointe prvej serie(google to prelozil zo svedstiny ako
jarný príliv))je mimoriadne vydarena kriminalka, druhu seriu som sledoval vo svedstine s anglickymi titulkami :D , netrpezlivo cakam na 3 seriu kedze serial nie je ukonceny oficialne.

Editováno: 1x | Naposledy: 22. 8. 2020 / 14:06:08
Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
19. 8. 2020 / 21:18:01 (před 4 roky)
off
sandokan555 napsal(a):

Springflooden ( ten predlad mi zrovna nazvu moc nesedi .. myslim ze by to mal byt "Príliv" co by aj zodpovedalo pointe prvej serie(google to prelozil zo svedstiny ako
jarný príliv))je mimoriadne vydarena kriminalka, druhu seriu som slevodal vo svedstine s anglickymi titulkami :D , netrpezlivo cakam na 3 seriu kedze serial nie je ukonceny oficialne.

Seriál jsem neviděla, ale viděla bych to spíš na ten Skočný příliv (spring neznamená ve švédštině jaro :), jak je přeložený název knižní předlohy. ;) Ale chápu, že Vražedná konstelace bude pro diváka asi stravitelnější. :D

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
19. 8. 2020 / 21:25:34 (před 4 roky)
on
sandokan555 napsal(a):

Springflooden ( ten predlad mi zrovna nazvu moc nesedi .. myslim ze by to mal byt "Príliv" co by aj zodpovedalo pointe prvej serie(google to prelozil zo svedstiny ako
jarný príliv))je mimoriadne vydarena kriminalka, druhu seriu som slevodal vo svedstine s anglickymi titulkami :D , netrpezlivo cakam na 3 seriu kedze serial nie je ukonceny oficialne.

Super, uz to leti do Chci videt. Diky za tip - i ragelly dekuju, sanozrejme :)

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
19. 8. 2020 / 21:38:42 (před 4 roky)
on
IrmaVep napsal(a):

Super, uz to leti do Chci videt. Diky za tip - i ragelly dekuju, sanozrejme :)

To doufám! Byla to docela práce - najít, o jaké seriály jde :D Na Seznamu to psali jen česky a ty názvy samozřejmě vůbec nesedí, takže jsem musela použít vyhledávání pomocí obrázků, abych ty seriály našla a mohla naházet odkazy :D

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
19. 8. 2020 / 21:57:04 (před 4 roky)
on
ragelly napsal(a):

To doufám! Byla to docela práce - najít, o jaké seriály jde :D Na Seznamu to psali jen česky a ty názvy samozřejmě vůbec nesedí, takže jsem musela použít vyhledávání pomocí obrázků, abych ty seriály našla a mohla naházet odkazy :D

Waaaauuuuuuu! Tak za takovou námahu tedy máš u mě.... čokoládu? ;)

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
19. 8. 2020 / 22:27:59 (před 4 roky)
on
IrmaVep napsal(a):

Waaaauuuuuuu! Tak za takovou námahu tedy máš u mě.... čokoládu? ;)

To né :D Komentář je více než dostačující, ten potěší nejvíc O:)))