🤟🤟🤟 Jsem ready!
https://www.youtube.com/watch?v=2X_2IdybTV0
Ty jo, tak do 19. listopadu bych to konečně mohla dohnat! :D
“House rules Sammy , driver picks the music. shotgun shuts his cakehole”
Nejsem kovaný fanoušek Winchestrů, ale ta úvodní fotka v článku je fakt boží :D.
andromache napsal(a):
Nejsem kovaný fanoušek Winchestrů, ale ta úvodní fotka v článku je fakt boží :D.
Já bych se za ten apple pie taky tak prala, se jim nedivím :DD
Už se těším 😍 Ale už teď vím, že to finále obrečím. 😢
Přece jen 15 sezón je už hodně dlouhý kus života.
Ta úvodní fotka článku je boží. 🤣❤
ragelly napsal(a):
Já bych se za ten apple pie taky tak prala, se jim nedivím :DD
To já vůbec :D. Jablečné pečivo mi obrací kufr :D. Ale být třeba třešňový, tak chlapci nemají nárok :D :D.
andromache napsal(a):
To já vůbec :D. Jablečné pečivo mi obrací kufr :D. Ale být třeba třešňový, tak chlapci nemají nárok :D :D.
Tak když už, tak čoko / karamel :D Ale celkově jakýkoliv :D A nebo cheesecake.
ragelly napsal(a):
Tak když už, tak čoko / karamel :D Ale celkově jakýkoliv :D A nebo cheesecake.
Ano, my dvě se dostat ke koláčům, tak chlapci decentně nahodí zpátečku, nasednou do Impaly a zastaví se až za dva státy :D :D :D.
Děvčata, přestaňte mi dělat chutě! :D
andromache napsal(a):
Ano, my dvě se dostat ke koláčům, tak chlapci decentně nahodí zpátečku, nasednou do Impaly a zastaví se až za dva státy :D :D :D.
Možná ani stejný světadíl by jim nestačil :DD
Tempy napsal(a):
Nejvíc děláme asi sobě :D Nebo alespoň já, protože doma nic ani zdánlivě podobného nemám :D
ragelly napsal(a):
Možná ani stejný světadíl by jim nestačil :DD
Jo, taky bych to tak viděla, že by nestačil ani útěk do Kanady :D :D:
ragelly napsal(a):
Nejvíc děláme asi sobě :D Nebo alespoň já, protože doma nic ani zdánlivě podobného nemám :D
Já jo :D. Mamka dneska kupovala tvarohové koláče, tak jsem si musela jít jeden okamžitě vzít :D. Akorát nevím jestli to bylo tím, že si tu děláme chutě nebo kvůli tomu otravnému hladu, co mi kručel v žaludku :D :D.
ragelly napsal(a):
Jsem na tom stejně a teď ještě navíc závidím andromache ty tvarohový koláče! :D
Tempy napsal(a):
Jsem na tom stejně a teď ještě navíc závidím andromache ty tvarohový koláče! :D
Éé.. Sorry not sorry :D :D? Ale byly jenom dva a protože jsme dvě a můj je pryč, tak mám do čtvrtka útrum :D :D.
Fotka je kouzelná :)
A jak koukám na ty příspěvky tady, tak jsem asi jediná, koho ten koláč nechal úplně chladným ;D To holt s vámi udělá víkend s chodskými koláči ve stylu snídaně-oběd-večeře... a ještě v pondělí ke kafi!
Že končí Supernatural mě mrzí, ale že Jason A bude v The Boys, to je prostě pecka, která to (skoro) nahrazuje.
IrmaVep napsal(a):
Fotka je kouzelná :)
A jak koukám na ty příspěvky tady, tak jsem asi jediná, koho ten koláč nechal úplně chladným ;D To holt s vámi udělá víkend s chodskými koláči ve stylu snídaně-oběd-večeře... a ještě v pondělí ke kafi!
Jo, tak to chápu, to se takové koláče jednomu zají :D. Kor ty těžké chodské :D. Asi by se mi taky nelíbilo cpát se celý den frgálama a taky by mě ten koláč nechával chladnou :D. Ale je fakt že ten americký mřížkový bych jednou ochutnat chtěla :D :D.
Tempy napsal(a):
Začínám mít hlad 😭.
Drunk_Queen napsal(a):
Začínám mít hlad 😭.
A stačila k tomu jedna diskuse o koláčích jo :D? Tomu moc nevěřím :D :D.
andromache napsal(a):
A stačila k tomu jedna diskuse o koláčích jo :D? Tomu moc nevěřím :D :D.
No chci teď ty koláče právě :D.
Drunk_Queen napsal(a):
No chci teď ty koláče právě :D.
:D :D :D :D. Co nerozpoutá jedna fotka :D :D.
andromache napsal(a):
:D :D :D :D. Co nerozpoutá jedna fotka :D :D.
Ta fotka je boží, za to může tahle diskuze :D.
Drunk_Queen napsal(a):
Ta fotka je boží, za to může tahle diskuze :D.
Ale za tuhle koláčovou diskusi může ta fotka :D :D. Prostě se kluci rvou o koláč a už to jelo :D :D.