Dneska Big Bang a Friends.
- hlasování na fb
Tak dneska to bude asi řežba. MASH a Sherlock
litllewitch napsal(a):
Tak dneska to bude asi řežba. MASH a Sherlock
Taky tak. :)
Toto boli ťažké duely. Nakoniec Sherlock a Friends.
Sherlock a Friends 😉
Tempy napsal(a):
Taky tak. :)
Nápodobně. Mash jsem sice nikdy neviděla, ale už jen pro tu srandu, kdyby to vyřadilo Friends... :D
TBBT a Friends.
Jinak že House postoupil je haluz! Juchu!
Takový vývoj druhyho duelu jsem teda nečekal.
jen dotaz, podle čeho se určoval vítěz u duelu House x SG-1, když mi to ukazuje 1100 hlasů a 50% u obou?
Tak už jsme ve fázi, kdy ty výběry budou i bolet. V prvním to bylo pro mě ještě snadné a dala jsem to Big Bangu. Sherlocka jsem celého neviděla, ale to, co jsem viděla, mě bohužel natolik nezaujalo, abych hned běžela na další díly.
Zato druhý duel bolel. Ale musela jsem jít za srdcem a dala jsem hlas Přátelům. Přece jen, ty si pouštím záměrně stále dokola, zatímco MASH znovu kouknu jen náhodně, když se ocitnu před bednou a zrovna to v ní jde, což se zas tak často nestává. Možná jednou do roka.
První duel byl celkem náročný, ale nakonec můj hlas dostal Sherlock. Ve druhém duelu jednoznačně Friends.
Mám hodně ráda všechny čtyři seriály, tři z nich jsou v mé Top 10. Dneska to dost bolelo :D Když se ohlédnu za předchozími koly a podívám se i na možné budoucí souboje, musím říct, že dneska to bylo nejhorší rozhodování v téhle anketě vůbec.
Odyssea napsal(a):
jen dotaz, podle čeho se určoval vítěz u duelu House x SG-1, když mi to ukazuje 1100 hlasů a 50% u obou?
Na tl o tom psali pod účtem bleskovky.
Dnes u mě vyhrály komedie, takže TBBT a Friends...
Sherlock a Mash - tentokrát rozhodování nebolelo.
Dufam že prejde Sherlock ❤️
Drunk_Queen napsal(a):
Na tl o tom psali pod účtem bleskovky.
áha, to šlo mimo mě, díky.
Hlas pro Mash, i když ti nic neřeší stejně vyhrajou přátelé :/
Pro mě zatím nejtěžší duel ze všech. Každý z těchto seriálů miluju. Nakonec jsem to dala Sherlockovi a Mash, ale výhru přeju všem čtyřem.
Takže za mě hlasy pro TBBT a MASH.
Dneska v prvním duelu s přehledem nerdům z TBBT (♥) a ve druhém duelu po krátkém váhání dávám Friends - přece jenom si u Přátel dávám rewatch trochu častěji :).