Lucifer a House. Simpsons příliš politickozkorektněly a "Gilmorky" opravdu nemohu.
EDIT: Chudák Lucifer podle mě nemá moc šance proti animáku/komedii, očekávám, že se opět projeví převaha oblíbenosti/sledovanosti žánru. Nebo ne?
Ťažké rozhodovanie. Lucifera mám naozaj veľmi rada, ale Simpsonovci sa za tie roky stali mojou srdcovkou. Aj keď najmenej posledných 11 sérii išlo kvalitou dole, ale stále má to baví pozerať a čas od času sa zjaví aj vcelku vtipná epizóda. Preto môj hlas ide Simpsonovcom. Možno škoda, že nesúperí Lucifer s Gilmorkami, tam by podľa mňa vyhral na celej čiare. Takto dávam ale hlas určite Houseovi.
V první anketě těžké rozhodování, ale protože teď jedu první půlku pětky Lucíka, tak jde hlas jemu. V druhém jeden horší druhého, takže nehlasuju.
První duel snadná volba = Lucifer. Nové díly jsem skoukla během víkendu a už se těším na další.
V druhém duelu mám zamilované oba seriály, ale hlas jde ke Gilmorkám, jelikož k těm se vracím častěji, než k Housovi.
Pískej konec, tedy jestli TBBT je na tom lépe jak Sherlock. Pak jsem trefil semifinalisty. :D
Prvý duel jednoznačne Lucifer, druhá dvojica ide úplne mimo mňa.
Lucifer a v druhom proti podvodnikom Gilmorky 😤
Lucifer rozhodně první a u druhého se mi sice líbily oba seriály, ale Gilmorky mám v TOP10, takže jasná volba :)
- hlasování na fb
Tak dneska jsem hlasovala pro Lucifera a House.
Já dala Simpsony a Gilmorky. House i Lucifer mě stále míjejí
Já dnes volila žlutou rodinku, Lucifera jsem vůbec neviděla. U druhého duelu Gilmorky, ty mám ráda, House mě ke konci už nebavil. Tak uvidíme, kdo z nich nakonec postoupí.
Lucifer, protože žluťáci mě hodně hodně štvou. A Gilmorky, protože vítězství House na poslední chvíli mi přijde "divné".
House vs Gilmorky? Achjo! Je mi to líto, ale Gilmorky jsou pro mě důležitější, však jen o málo.
House drtí Gilmorky! To nééééé!
Hlasy pro Lucifer a s radostí pro House M.D.
Lucifer a House. Aj keď v druhom ma dosť mrzi nepostúpenie SG. Mali to na rovnako.