Odpoveď viem, ale nesúťažím pretože tie ceny má veľmi neoslovili. Holt kačička to nie je 😂
phoboska napsal(a):
Odpoveď viem, ale nesúťažím pretože tie ceny má veľmi neoslovili. Holt kačička to nie je 😂
Kačenku jen tak něco nepřekoná! :D
Navrhuju, aby nahradila Putovní pohár! ;) :D
Jako nejdřív mě trochu zarazilo proč je tam napsaný Alexis Bledelst místo Bledel :D jsem si říkala jestli to není nějaký chyták. Ale čekám, že to je spíš nějaká chybička :)
Pokud vím tak randila s jedním dva roky a s druhým asi 3,5 roku dala jsem ten delší vztah, ale odpověď není jednoznačná.
Nemohu soutěžit o něco, co nechci :-) Kromě toho jak napsala phoboska - kačenka byla kačenka :-)
Dotaz. Odpověď na otázku má být pouze jméno příjmení nebo se počítá i odpověď celou větou? Minule mi připadalo neslušné psát jen odpověď a tak jsem připojil pozdrav i s - herec, co hrál Flashe v původním seriálu byl XY. Je to asi blbost, ale nějak si tu nevýhru kačenky musím zdůvodnit :D
CrazyGeek napsal(a):
Dotaz. Odpověď na otázku má být pouze jméno příjmení nebo se počítá i odpověď celou větou? Minule mi připadalo neslušné psát jen odpověď a tak jsem připojil pozdrav i s - herec, co hrál Flashe v původním seriálu byl XY. Je to asi blbost, ale nějak si tu nevýhru kačenky musím zdůvodnit :D
Jen jméno a příjmení, jinak to skutečně jako správnou odpověď nebere :D
CrazyGeek napsal(a):
Jestli cítíš tak bolestivě ztrátu potenciální výhry/ceny - kachničky a musí pocházet od někoho s SZ, tak rád ošetřím problém. Když mi do PM pošleš doručovací adresu, tak ti nechám poslat tyto KACHNIČKY, nebo - skončí-li tato aukce, tak srovnatelné. Jedná se o veřejný příslib ve smyslu § 2884–2889 zákona č. 89/2012 Sb., OZ.
EDIT: Nemyslím to jako stupidní vtip, mě osobně by to potěšilo :-)
_-0-_ napsal(a):
Jestli cítíš tak bolestivě ztrátu potenciální výhry/ceny - kachničky a musí pocházet od někoho s SZ, tak rád ošetřím problém. Když mi do PM pošleš doručovací adresu, tak ti nechám poslat tyto KACHNIČKY, nebo - skončí-li tato aukce, tak srovnatelné. Jedná se o veřejný příslib ve smyslu § 2884–2889 zákona č. 89/2012 Sb., OZ.
EDIT: Nemyslím to jako stupidní vtip, mě osobně by to potěšilo :-)
Díky :) Je to milé, ale nechci. Neměl bych z toho ten pocit jako z výhry. Navíc už jsem stejně zadal architektovi instrukce na vyprojektování koupelny se sprchovým koutem.
CrazyGeek napsal(a):
Díky :) Je to milé, ale nechci. Neměl bych z toho ten pocit jako z výhry. Navíc už jsem stejně zadal architektovi instrukce na vyprojektování koupelny se sprchovým koutem.
O.K., tomu rozumím. Kdyby se ti to ale rozleželo, tak ten veřejný příslib stále platí :-)
Ostatně, 12 barevných kachniček by rozveselilo i sprchový kout (byť i na těch pár sekund, než by si šly odpočinout do odpadu) :D
A to já si klidně zasoutěžím... rovnoprávnost tu snad je a dárky pro ženy v rodině se vždy hodí. :D
Ja sa veľmi teším, že ich začali znovu opakovať, pri prepínaní programov som to náhodne objavila a už na tom fičím. Do súťaže som sa zapojila, dúfam,že to platí aj pre fanúšikov zo SR.
Hm, googlila som odpoveď, priznám sa, seriál som nesledovala, ale podľa všetkého Alexis randila v reálnom živote až s dvoma frajermi zo seriálu, tak teraz neviem, ktorá odpoveď je správna..