Diskuze k článku SOUTĚŽ: Gilmorky nadělují luxusní balíčky!
Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
1. 9. 2020 / 17:46:03 (před 4 roky)
off

Odpoveď viem, ale nesúťažím pretože tie ceny má veľmi neoslovili. Holt kačička to nie je 😂

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
1. 9. 2020 / 17:51:46 (před 4 roky)
off
phoboska napsal(a):

Odpoveď viem, ale nesúťažím pretože tie ceny má veľmi neoslovili. Holt kačička to nie je 😂

Kačenku jen tak něco nepřekoná! :D

Navrhuju, aby nahradila Putovní pohár! ;) :D

Essie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
1. 9. 2020 / 18:31:05 (před 4 roky)
off

Jako nejdřív mě trochu zarazilo proč je tam napsaný Alexis Bledelst místo Bledel :D jsem si říkala jestli to není nějaký chyták. Ale čekám, že to je spíš nějaká chybička :)

Embrace the pandemonium.
zuzu1987
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
1. 9. 2020 / 18:45:09 (před 4 roky)
off

Pokud vím tak randila s jedním dva roky a s druhým asi 3,5 roku dala jsem ten delší vztah, ale odpověď není jednoznačná.

Editováno: 1x | Naposledy: 1. 9. 2020 / 19:21:34
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
1. 9. 2020 / 19:19:35 (před 4 roky)
off

Nemohu soutěžit o něco, co nechci :-) Kromě toho jak napsala phoboska - kačenka byla kačenka :-)

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
1. 9. 2020 / 19:27:39 (před 4 roky)
on

Dotaz. Odpověď na otázku má být pouze jméno příjmení nebo se počítá i odpověď celou větou? Minule mi připadalo neslušné psát jen odpověď a tak jsem připojil pozdrav i s - herec, co hrál Flashe v původním seriálu byl XY. Je to asi blbost, ale nějak si tu nevýhru kačenky musím zdůvodnit :D

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
1. 9. 2020 / 20:32:28 (před 4 roky)
off
CrazyGeek napsal(a):

Dotaz. Odpověď na otázku má být pouze jméno příjmení nebo se počítá i odpověď celou větou? Minule mi připadalo neslušné psát jen odpověď a tak jsem připojil pozdrav i s - herec, co hrál Flashe v původním seriálu byl XY. Je to asi blbost, ale nějak si tu nevýhru kačenky musím zdůvodnit :D

Jen jméno a příjmení, jinak to skutečně jako správnou odpověď nebere :D

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
1. 9. 2020 / 20:35:30 (před 4 roky)
off
CrazyGeek napsal(a):

Jestli cítíš tak bolestivě ztrátu potenciální výhry/ceny - kachničky a musí pocházet od někoho s SZ, tak rád ošetřím problém. Když mi do PM pošleš doručovací adresu, tak ti nechám poslat tyto KACHNIČKY, nebo - skončí-li tato aukce, tak srovnatelné. Jedná se o veřejný příslib ve smyslu § 2884–2889 zákona č. 89/2012 Sb., OZ.

EDIT: Nemyslím to jako stupidní vtip, mě osobně by to potěšilo :-)

Editováno: 1x | Naposledy: 1. 9. 2020 / 20:44:17
CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
1. 9. 2020 / 21:23:17 (před 4 roky)
on
_-0-_ napsal(a):

Jestli cítíš tak bolestivě ztrátu potenciální výhry/ceny - kachničky a musí pocházet od někoho s SZ, tak rád ošetřím problém. Když mi do PM pošleš doručovací adresu, tak ti nechám poslat tyto KACHNIČKY, nebo - skončí-li tato aukce, tak srovnatelné. Jedná se o veřejný příslib ve smyslu § 2884–2889 zákona č. 89/2012 Sb., OZ.

EDIT: Nemyslím to jako stupidní vtip, mě osobně by to potěšilo :-)

Díky :) Je to milé, ale nechci. Neměl bych z toho ten pocit jako z výhry. Navíc už jsem stejně zadal architektovi instrukce na vyprojektování koupelny se sprchovým koutem.

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
_-0-_
2. 9. 2020 / 00:29:37 (před 4 roky)
off
CrazyGeek napsal(a):

Díky :) Je to milé, ale nechci. Neměl bych z toho ten pocit jako z výhry. Navíc už jsem stejně zadal architektovi instrukce na vyprojektování koupelny se sprchovým koutem.

O.K., tomu rozumím. Kdyby se ti to ale rozleželo, tak ten veřejný příslib stále platí :-)

Ostatně, 12 barevných kachniček by rozveselilo i sprchový kout (byť i na těch pár sekund, než by si šly odpočinout do odpadu) :D

F.Valek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
2. 9. 2020 / 04:43:34 (před 4 roky)
off

A to já si klidně zasoutěžím... rovnoprávnost tu snad je a dárky pro ženy v rodině se vždy hodí. :D

This ain't for the best, my reputation's never been worse... You must like me for me.
maarja83
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
2. 9. 2020 / 07:44:21 (před 4 roky)
off

Ja sa veľmi teším, že ich začali znovu opakovať, pri prepínaní programov som to náhodne objavila a už na tom fičím. Do súťaže som sa zapojila, dúfam,že to platí aj pre fanúšikov zo SR.

sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
2. 9. 2020 / 08:59:14 (před 4 roky)
off

Hm, googlila som odpoveď, priznám sa, seriál som nesledovala, ale podľa všetkého Alexis randila v reálnom živote až s dvoma frajermi zo seriálu, tak teraz neviem, ktorá odpoveď je správna..

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
3. 9. 2020 / 06:53:26 (před 4 roky)
off

Byla jsem tou dvojici docela posedlá, takže tohle vím. Přeji si štěstí. 😂😄😂

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯