Tak u některých seriálů mě to dosti překvapilo a třeba u Smallvile, Gilmorova Děvčata či Přátelé jsem ráda a převelice ráda, že je to bylo tak, jak to bylo nakonec. Ale třeba u seriálu Sex ve městě asi to prohození těch hereček si dokázala představit. :D Ale představivost a realita je něco jiného, no. Takže nevím jak by to pak dopadlo. :D
Některé mi přijdou jako "omg, ještě že to dopadlo, jak to dopadlo," ale u některých by mě i docela zajímalo, jak by to vypadalo. Jde si jen těžko představit v zažitých rolích někoho jiného, ale bylo by zajímavé mít nějaké porovnání fakt natočené scény.
Já myslím, že to je vždycky hodně ovlivněné tím, že to diváci viděli v konkrétní výsledné podobě. Já osobně si jen málokdy říkám, že tenhle herec/herečka mi opravdu vůbec nesedí. Většinou beru jejich obsazení jako hotovou věc a rychle si na ně v roli zvyknu. A pak už je samozřejmě zvláštní představovat si, že by měla ta postava vypadat úplně jinak :) Takže myslím, že ve většině případů diváci zmíněných seriálů (včetně mě) řeknou, že jsou rádi za to, že to dopadlo, jak to dopadlo. Ale kdyby roli dostal původně zamýšlený herec a seriál by vznikl s ním, tak bychom si pak taky nedokázali představit, že by tu roli nehrál :D
Zajímavý fotočlánek, jen bych ještě dodal, že Anna Hopkins se nakonec v seriálu Arrow objevila jako Samantha Clayton. :)
EDIT: A možná i zmíňka, že Saru nejdříve hrála Jacqueline MacInnes Wood. :D
Tož zajímavé je to, díky za článek ;)
Ale co, já to řeknu: ač Jennifer Aniston dost můžu, Přátele miluju a stejně jako každý druhý fanoušek si myslím, že obsazení je dokonalé... tak i přesto si umím úplně klidně jako Rachel představit i tu Tiffani. Jako fakt jo.
Jinak z těch dalších zmíněných, co jsem viděla, tak bych fandila v GOT Iwanovi víc coby klaďasovi, o tom žádná :D Ten jeho psychopat byl sice dobrej, ale přece jenom... O to víc, když jsem pak četla, jak to všechno kolem nějak nezvládl Kit (dost mi to pokazilo dojem o něm i GOT).
Jsem ráda, že v Grey's hrál nakonec Patrick Dempsey.
Dost by mě zajímalo, jak by vypadal OITNB s Katie Holmes :D
Lisa E. jako Carrie v Sexu ve městě? Vlastně by to taky nemuselo být zlé.
Ale jako třešínka na dortu jsou poslední dvě 'záměny' pro True Blood... Nevím, jestli mě to má mrzet, nebo mám být ráda, že mi ten seriál znechutil "jenom" Annu P. a Stephena M. a ne Jessicu a Benedicta :D
Presne ako napisala ragelly, neriesim nejako ci mi ta postava sadne alebo nie, vacsinou to riesim u serialu ako celku ale nie u jednotlivych postav. Ano, niektore su viac alebo menej popularne, mnohi ludia to riesia skrz sympatie u daneho herca/herecky, ale ja zasa nemam vyslovene hercov, ktorych nemusim. Za mna napr. True Blood ma vynikajuce obsadenie, a aj ked je rozny nazor na Annu Paquin tak za mna je to dokonala volba. To sa tyka aj ostatnych hercov. Ak sa uz vzijem s aktualnymi postavami tak nehladam dovod preco by ich mal hrat niekto iny a uz vobec nebudem serial bojkotovat ak sa mi jeden z hercov nepozdava... 😉
ragelly napsal(a):
Já myslím, že to je vždycky hodně ovlivněné tím, že to diváci viděli v konkrétní výsledné podobě. Já osobně si jen málokdy říkám, že tenhle herec/herečka mi opravdu vůbec nesedí. Většinou beru jejich obsazení jako hotovou věc a rychle si na ně v roli zvyknu. A pak už je samozřejmě zvláštní představovat si, že by měla ta postava vypadat úplně jinak :) Takže myslím, že ve většině případů diváci zmíněných seriálů (včetně mě) řeknou, že jsou rádi za to, že to dopadlo, jak to dopadlo. Ale kdyby roli dostal původně zamýšlený herec a seriál by vznikl s ním, tak bychom si pak taky nedokázali představit, že by tu roli nehrál :D
Tak na Triss v Zaklínači si teda já třeba asi nikdy nezvyknu :)
Článek je to rozhodně zajímavý. Mě ale nejvíc překvapilo asi to, jak si jsou daní herci/herečky ve většině případů dost podobní :D Jako podobné obličejové rysy, že měli tvůrci asi v hlavě i nějaký obraz jak by dané postavy mohly vypadat? :)
Edit: A teda schválně jsem se ještě podívala i na ten předchozí článek, protože si to už nepamatuju. A koukám se, že tato položka je v obou článcích :)
Katie Holmes jako Piper
Seriál: Orange Is the New Black (Holky za mřížemi)
Nakonec obsazena: Taylor Schilling
Katschaba napsal(a):
Článek je to rozhodně zajímavý. Mě ale nejvíc překvapilo asi to, jak si jsou daní herci/herečky ve většině případů dost podobní :D Jako podobné obličejové rysy, že měli tvůrci asi v hlavě i nějaký obraz jak by dané postavy mohly vypadat? :)
Edit: A teda schválně jsem se ještě podívala i na ten předchozí článek, protože si to už nepamatuju. A koukám se, že tato položka je v obou článcích :)
Jj, taky jsem si všimla, nevím, jak se mi připletla i do druhého, ale tak nevadí :)
U True Blood jsem teda ráda, že to dopadlo tak jak to dopadlo! 😀
EDIT: Na Jen bych úplně zapomněla ... Shame on me!!! Celkově jsem u Přátel ráda, že to obsazení vyšlo takto, protože si ta parta neuvěřitelně sedla. 💜