Znaki S02 není novinka.
Dva seriály pro děti vypadají poněkud indoktrinačně. O tempora, o mores!
Tak u Bookmarks: Celebrating Black Voices mám poněkud smíšené pocity :D
Radim.Winiarski napsal(a):
Tak u Bookmarks: Celebrating Black Voices mám poněkud smíšené pocity :D
Ještě ten eko...
_-0-_ napsal(a):
Ještě ten eko...
U toho jsem trailer zvládl docela v pohodě. Prostě typická blbina pro malé děcka s roztomilýma zvířátkama :)
U té první se ale podle traileru docela bojím, co se z toho vyklube a aby to v některých situacích netlačilo zase zbytečně na pilu :/
Radim.Winiarski napsal(a):
U toho jsem trailer zvládl docela v pohodě. Prostě typická blbina pro malé děcka s roztomilýma zvířátkama :)
U té první se ale podle traileru docela bojím, co se z toho vyklube a aby to v některých situacích netlačilo zase zbytečně na pilu :/
Jo, to jsem si už u popisku říkal, že kdyby se slovo černý vyměnilo za bílý, tak by to byl rasismus nejhrubšího zrna.
Fruiko napsal(a):
Jo, to jsem si už u popisku říkal, že kdyby se slovo černý vyměnilo za bílý, tak by to byl rasismus nejhrubšího zrna.
V traileru tam herečka Jill Scott dabuje děcko, které křičí I am brown and amazing!
Představa, že bych něco podobného viděl obráceně například v dabingu Alexandera Skarsgårda a znění I am white and amazing! mi v současnosti opravdu přijde jako ze slušnýho sci-fi :D
Fruiko napsal(a):
Nechutná indoktrinace dětiček ovlivní generaci, k čemu to může vést jasně ukázaly Jiskry a Hitlerjugend. Je to součást desetiletí trvající strategie/kampaně. Šíří se jako mor, zasažená je Evropa, severní Amerika a Austrále...
Fruiko napsal(a):
Myšlenka asi dobrá, ale tohle podle mě ten rasizmus podporuje. A matně si vybavuju takovou tu dávnou pohádku Rozsudky soudce Ooky, kdy byli čeští herci namaskovaní jako Japonci. Zajímalo by mě, jak by se na tohle v dnešní době nahlíželo v zahraničí :)
No a co se týče výběru na září, zaujalo mě asi jen Ratched. Ještě jsem dával šanci Away, ale po zhlédnutí traileru to asi žádné terno nebude.
BuBBleS napsal(a):
Myšlenka asi dobrá, ale tohle podle mě ten rasizmus podporuje. A matně si vybavuju takovou tu dávnou pohádku Rozsudky soudce Ooky, kdy byli čeští herci namaskovaní jako Japonci. Zajímalo by mě, jak by se na tohle v dnešní době nahlíželo v zahraničí :)
No a co se týče výběru na září, zaujalo mě asi jen Ratched. Ještě jsem dával šanci Away, ale po zhlédnutí traileru to asi žádné terno nebude.
Away vypadá příšerně. Ale to německý o těch pohřbech mělo takovej ten správnej Six Feet Under nádech.
Fruiko napsal(a):
Away vypadá příšerně. Ale to německý o těch pohřbech mělo takovej ten správnej Six Feet Under nádech.
Připomněls mi, že těch posledních pár minut series finale mě odrovnalo.