Diskuze k článku Televizní tvůrci: Jed Mercurio
Tarch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
10. 9. 2020 / 18:14:05 (před 4 roky)
off

Bodyguard nebyl špatný, ale první dvě verze Strike Back se nevyrovná. Ta poslední už stojí za starou belu. Zbytek neznám a nejspíše ani nepoznám jak koukám na přehled.

Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
10. 9. 2020 / 19:28:40 (před 4 roky)
on

Pajky máš tam chybu. Namiesto Cardiac Arrest tam máš Cardic 😉 Ináč článok super, dík za neho.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
10. 9. 2020 / 19:33:05 (před 4 roky)
off
phoboska napsal(a):

Pajky máš tam chybu. Namiesto Cardiac Arrest tam máš Cardic 😉 Ináč článok super, dík za neho.

Děkuju, opraveno. To tam dělám schválně, abych zjistil, jestli to čtete :)

Mimochodem Mercurio mi přijde jako typickej tvůrce, kterýho lidi moc neznají a je to škoda. Tady v Británii ho berou jako jedno z nejlepších a Line of Duty i Bodyguard boří sledovanosti, ale v ČR ho asi moc lidí nezná, stejně jako jeho seriály.

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
10. 9. 2020 / 20:20:24 (před 4 roky)
off

skvělej článek!
Určitě ho budu víc sledovat - Bodyguard byl úžasnej! Nejdřív jsem si ho pustila hlavně kvůli Maddenovi, ale pak už jsem jen netrpělivě čekala na každej další díl.

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
10. 9. 2020 / 22:49:40 (před 4 roky)
on
Pajky napsal(a):

Děkuju, opraveno. To tam dělám schválně, abych zjistil, jestli to čtete :)

Mimochodem Mercurio mi přijde jako typickej tvůrce, kterýho lidi moc neznají a je to škoda. Tady v Británii ho berou jako jedno z nejlepších a Line of Duty i Bodyguard boří sledovanosti, ale v ČR ho asi moc lidí nezná, stejně jako jeho seriály.

Zaujímavá taktika 😂

Akože ja seriály poznám, ale jeho nie 😬

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker