Bodyguard nebyl špatný, ale první dvě verze Strike Back se nevyrovná. Ta poslední už stojí za starou belu. Zbytek neznám a nejspíše ani nepoznám jak koukám na přehled.
Pajky máš tam chybu. Namiesto Cardiac Arrest tam máš Cardic 😉 Ináč článok super, dík za neho.
phoboska napsal(a):
Pajky máš tam chybu. Namiesto Cardiac Arrest tam máš Cardic 😉 Ináč článok super, dík za neho.
Děkuju, opraveno. To tam dělám schválně, abych zjistil, jestli to čtete :)
Mimochodem Mercurio mi přijde jako typickej tvůrce, kterýho lidi moc neznají a je to škoda. Tady v Británii ho berou jako jedno z nejlepších a Line of Duty i Bodyguard boří sledovanosti, ale v ČR ho asi moc lidí nezná, stejně jako jeho seriály.
skvělej článek!
Určitě ho budu víc sledovat - Bodyguard byl úžasnej! Nejdřív jsem si ho pustila hlavně kvůli Maddenovi, ale pak už jsem jen netrpělivě čekala na každej další díl.
Pajky napsal(a):
Děkuju, opraveno. To tam dělám schválně, abych zjistil, jestli to čtete :)
Mimochodem Mercurio mi přijde jako typickej tvůrce, kterýho lidi moc neznají a je to škoda. Tady v Británii ho berou jako jedno z nejlepších a Line of Duty i Bodyguard boří sledovanosti, ale v ČR ho asi moc lidí nezná, stejně jako jeho seriály.
Zaujímavá taktika 😂
Akože ja seriály poznám, ale jeho nie 😬