Skoda, ja mam Billie ako herecku rad a prvykrat som sa s nou stretol v Doctor Who. No bohuzial NPL aj trailer ma len uistili vyhnut sa tomuto pocinu na mile daleko 🤦♂️😁
Ja pred par dny videla trailer a tak nejak se mi to i zalibilo, takze mam na dlouhem seznamu chci videt... Tyjo a ten Tajny denik jsem vlastne taky chtela vzit od začátku videla jsem jen par nahodnych dilu... To se neda stihat!
Fun fact je fakt dobrej :D
Billie si z Carodejok nepamatam ,ale tak nevidel som komplet, ale skor z Doktora.
Tento pocin asi vynecham ..no dobre pilot hadam zvladnem.
sandokan555 napsal(a):
Billie si z Carodejok nepamatam ,ale tak nevidel som komplet, ale skor z Doktora.
Tento pocin asi vynecham ..no dobre pilot hadam zvladnem.
Ona v Čarodějkách nehrála :) Jen se jmenuje jako dvě postavy ze seriálu (Billie a Piper) :D
Billie Piper nesnáším od Doctora (za mě suverénně nejorší Doctorova společnice), takže když jsem viděla titulní fotku a přečetla si obsah, tak je to pro mě jasné NE... A jinak ragelly dneska může být za celebritu kde kdo. Řekla bych, že takové Kardashianky jsou vyloženě ze stejného ranku...
andromache napsal(a):
dneska může být za celebritu kde kdo...
Ano, ostatně i tohle byla celebrita:
ragelly napsal(a):
Ona v Čarodějkách nehrála :) Jen se jmenuje jako dvě postavy ze seriálu (Billie a Piper) :D
Jasne ved to tam mas napisane ..len ja som otvoril link Billie a napisal hovadinu .. no co uz ..stane sa.
Na tento seriál som bola zvedavá, lebo Billie Piper som mala rada v Doctorovi aj v Secret Diary of a Callgirl.
Páči sa mi ústredná idea s fázami šoku - jedna fáza, jedna časť. No a keďže pilot zobrazoval šok samotný, tak celá časť mala správne roztržitú, napätú, úzkostlivú atmosféru od začiatku. Podľa mňa to bolo dobre vystihnuté. Kamera hovorila rovnakou rečou ako scenár.
Mám z toho seriálu pocit, ako by sme videli priamo do hlavy postavy a to bez nejakých komentárov a voice-overov.