Diskuze k článku The Boys – fanoušci jsou velmi nespokojení
Blázen z Jericha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
10. 9. 2020 / 10:13:09 (před 4 roky)
off

Debilní soyboyové. Je rok 2020 a oni brečí na tohle?

ČSFD.cz je odpad
sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
10. 9. 2020 / 10:32:50 (před 4 roky)
off

Toto presne nahnevalo aj mňa.. Videla som k dispozícii tri časti, tak som sa na to vrhla a zrazu viac nikde nič. Keby som vedela, že to bude po jednej časti, tak to ani nezačnem pozerať, kým nebude celá séria k dispozícii, neznášam u seriálov tohto typu čakať týždeň na ďalšiu časť. Veľmi zlé rozhodnutie zo strany Amazonu a naozaj sa nedivím, že sú fanúšikovia (oprávnene) naštvatí.

sonkad
10. 9. 2020 / 11:42:57 (před 4 roky)
off

A hej, Netflix nás strašne rozmaznal :D Ale tak prvú sériu dával Amazon vcelku, tak nech sa nečudujú, že fanúšikovia čakali to isté aj teraz.

Longsword
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
10. 9. 2020 / 11:47:45 (před 4 roky)
off

Tohle je dnes důvod ke špatnému hodnocení seriálu? To jako vážně?
Jak říkám s čím dál větší oblibou: Mozek není součástí základní výbavy ...

Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
10. 9. 2020 / 12:03:12 (před 4 roky)
off

ja som nejak aj pozabudla na to,že prvá séria bola pustená naraz a teda som to ani nejak neriešila.ale ako fakt,len kvôli tomu dávať nižšie hodnotenie? netflix rozmaznal, to je pravda,ale ako to fakt? nie sú na takéto niečo zvyknutí u iných seriálov? sa asi nikdy neprestanem čudovať kam až siaha ľudská hlúposť

Gallifrey fall no more!
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
10. 9. 2020 / 12:08:59 (před 4 roky)
off

Tak tuhle "fanouškovskou" strategii teda nechápu. Co když jim na základě špatného hodnocení seriál zruší úplně, hm? Ať se ani neopováží, těším se na Acklese a že dám pak seriál od začátku maratonem, až bude třetí série :)

24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
10. 9. 2020 / 12:18:39 (před 4 roky)
off

Tu už zastáva rozum jednoducho. Seriál mám rád a teším sa na druhú sérku, ale nehnevajte sa ja na mieste Amazon, okamžite ruším seriál a sťahujem aj tie odvysielané epizody 2.sérky. By som bol zvedavý, čo by potom písali tí smradi nenažraní! :DDD

May the odds be ever in your favor.
Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
10. 9. 2020 / 12:29:57 (před 4 roky)
off

Když si vzpomenu jak jsem musela čekat rok než Nova koupí další sérii JAGu abych se dozvěděla jestli ho z toho moře vytáhli,nebo se utopil :D Řešit takovéhle kraviny je úplně bezpředmětné, ale bohužel to plně reflektuje dnešní dobu. Ať si řvou jak chtějí až jim to zruší můžou si poplakat najednou :)

For crying out loud!
Kahlan
10. 9. 2020 / 12:31:37 (před 4 roky)
off
24ron24 napsal(a):

Tu už zastáva rozum jednoducho. Seriál mám rád a teším sa na druhú sérku, ale nehnevajte sa ja na mieste Amazon, okamžite ruším seriál a sťahujem aj tie odvysielané epizody 2.sérky. By som bol zvedavý, čo by potom písali tí smradi nenažraní! :DDD

asi tak...sa správajú ako malé deti, ktorým zobrali obľúbenú hračku...bože ešte aj tie malé deti by sa vedeli správať normálnejšie ako oni

Gallifrey fall no more!
sonkad
10. 9. 2020 / 12:32:31 (před 4 roky)
off

Ja som samozrejme hovorila len o nahnevaných reakciách na sociálnych sieťach, nie o hodnotení seriálu. To by samozrejme absolútne nemalo byť ovplyvnené týmto, to je úplná hlúposť. Fanúšikovia majú svoj hnev smerovať na Amazon, nie do hodnotenia celého seriálu.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
10. 9. 2020 / 13:05:45 (před 4 roky)
off
Longsword napsal(a):

Mozek není součástí základní výbavy ...

Ano, vypadá to, že části fanoušků sežrali mozky zombíci.

Přerušení seriálu s kontinuálním dějem je protivné, stejně, jako rozsekání seriálu na jednotlivé sezony. Jistě je nejpříjemnější "sjet seroš v maratonu" až po finale.

Každý soudný jedinec si ale uvědomuje, že nezáleží na jeho přání (resp. minimálně), ale na reálných možnostech produkce a hlavně na jejím business planu. Jak vidno, nesoudných jedinců je mnoho.

Situaci vystihuje staré české pořekadlo: Podáš jim prst, sežerou ti celou ruku.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
10. 9. 2020 / 13:42:59 (před 4 roky)
on
Hitchhiker napsal(a):

Když si vzpomenu jak jsem musela čekat rok než Nova koupí další sérii JAGu abych se dozvěděla jestli ho z toho moře vytáhli,nebo se utopil :D Řešit takovéhle kraviny je úplně bezpředmětné, ale bohužel to plně reflektuje dnešní dobu. Ať si řvou jak chtějí až jim to zruší můžou si poplakat najednou :)

Presne toto. Moja mamina doteraz nadáva, že musela čakať dlho na ďalšiu časť. Chodila po dome a strachovala sa, či to Harm prežije 😂

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
10. 9. 2020 / 15:54:36 (před 4 roky)
off

Dotaz je to na plánovaný zbytek na 11.9., nebo jako spíš každý týden jeden díl?

Go GOATS
Editováno: 1x | Naposledy: 10. 9. 2020 / 15:54:48
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
10. 9. 2020 / 19:58:19 (před 4 roky)
off

Ale vždyť to je přeci to kouzlo seriálu, že v nejlepším tam skočí titulky. Slovy klasika: A vo tom to je. Člověk si počká a zatím může přemýšlet jak to asi bude pokračovat a tvořit si vlastní teorie, zvlášť u seriálů se serializovaným dějem.
Lidi se strašně zmlsali, kdo chce děj v celku, tak ať si pustí film anebo týden počká. I když počkat... čekat týden, to je přeci ohromné neštěstí, to se nedá vydržet :D

Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
10. 9. 2020 / 20:04:10 (před 4 roky)
off

Takové chování patří do školky. Myslím, že na světě je hromada jiných problémů.

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
Kahlan
10. 9. 2020 / 20:09:56 (před 4 roky)
off
Tulrika napsal(a):

Takové chování patří do školky. Myslím, že na světě je hromada jiných problémů.

aj deti v škôlke majú lepšie správanie ako títo ohrdnutí fanúšikovia

Gallifrey fall no more!
Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
10. 9. 2020 / 22:44:49 (před 4 roky)
off

Největší joke je, že se chovají, jako by to bylo něco nevídaného. Tuhle strategii používá už roky Hulu a jestli se nepletu i Apple TV+ to teď taky při startu implementovalo. HBO i CBS All Access jede klasiku po týdnu a Disney+ vypadá, že to bude to samé.
Ve výsledku je spíše ten Netflixácký binge model ojedinělý.
Ale co já vám tady budu povídat, preaching to the choir. Prostě američani si ničeho neumí vážit.

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
11. 9. 2020 / 00:58:15 (před 4 roky)
off
Matuush napsal(a):

Největší joke je, že se chovají, jako by to bylo něco nevídaného. Tuhle strategii používá už roky Hulu a jestli se nepletu i Apple TV+ to teď taky při startu implementovalo. HBO i CBS All Access jede klasiku po týdnu a Disney+ vypadá, že to bude to samé.
Ve výsledku je spíše ten Netflixácký binge model ojedinělý.
Ale co já vám tady budu povídat, preaching to the choir. Prostě američani si ničeho neumí vážit.

Amíci si nevážili nikdy ničeho... Už jenom proto, že většina z nich nikdy nežila v nedostatku. Viz třeba jejich oblíbené plýtvání jídlem. Nevím proč se mi vybavil Donald junior jak v jednom rozhovoru říkal, že je babička Zelníčková nutila dojídat zbytky na talíři do posledního a že se tomu stráášně divili... A tady je to stejné.. Prostě všichni se namlsali netflixem a najednou mají problém vydržet i blbej tejden na další epizodu. Jak správně zdejší dámy Hitchhiker a phoboska podotkly, my museli čekat celou věčnost, než se nám rozluštil nějaký velký cliffhanger (já to měla stejně s Xenou.. Ve třetí řadě na konci epizody Gabriela skočila do lávy a já pak čekala snad DVA ROKY než jsem se dozvěděla, jak to dopadlo, jestli to přežila nebo ji odepsali trvale O_o). Zmlsanci američtí..

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
11. 9. 2020 / 06:12:49 (před 4 roky)
off
Salem napsal(a):

Dotaz je to na plánovaný zbytek na 11.9., nebo jako spíš každý týden jeden díl?

V profilu seriálu je záložka epizody. Tu když rozklikneš, tak tam je u každého dílu i datum vysílání.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
BuBBleS
11. 9. 2020 / 12:08:14 (před 4 roky)
off

Z trochu jiného soudku. Na imdb se objevil český překlad tohoto seriálu - Kluci.
Znamená to, že se Amazon pustí do české lokalizace, nebo lokalizují jen názvy? :)

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
11. 9. 2020 / 13:33:31 (před 4 roky)
off
BuBBleS napsal(a):

Znamená to, že se Amazon pustí do české lokalizace, nebo lokalizují jen názvy? :)

Amazon stále uvádí jen: Subtitles - English [CC], العربية, Dansk, Deutsch, Español (Latinoamérica), Español (España), Suomi, Français, עברית, हिन्दी, Indonesia, Italiano, 日本語, 한국어, Norsk Bokmål, Nederlands, Polski, Portugu. Nenašel jsem žádnou zmínku o uvažované lokalizaci subs do CZ.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
11. 9. 2020 / 15:24:48 (před 4 roky)
off
BuBBleS napsal(a):

Z trochu jiného soudku. Na imdb se objevil český překlad tohoto seriálu - Kluci.

Mi přijde, že poslední dobou to tam někdo zadává bezmyšlenkovitě, jen tupé překlady aniž by to byl oficiální název. Mám dojem, že to holky řešily u hasičů z Chicago Fire, nebo nějakýho seriálu z téhle frančízy.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Editováno: 1x | Naposledy: 11. 9. 2020 / 17:26:37
andromache
11. 9. 2020 / 15:44:44 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Mi přijde, že poslední dobou to tam někdo zadává bezmyšlenkovitě, jen tupé překlady aniž by to byl oficiální název. Mám dojem, že to holky řešili u hasičů z Chicago Fire, nebo nějakýho seriálu z téhle frančízy.

Jo, všimal jsem si toho u Chicago fire že tam byl překlad Hasiči Chicago a že jsem trochu nechápala... Dalo mi to tak nějak naději, že by to Nova koupila, ale pravda to nebyla. Hádám, že u Boys to bude něco podobného...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
pozitkar
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
12. 9. 2020 / 09:04:05 (před 4 roky)
off

Za mne strašně nudné. První řada měla spád, ale u druhé usínám ...

Sláma u kravína!
Franki
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
13. 9. 2020 / 23:20:29 (před 4 roky)
off

Já myslel, že aspon nespokojenost s dejem. No jo takhle jim proste nemůžou motat hlavu to se nedelá:)