Diskuze k článku Živí mrtví přejdou na druhou stranu
Dominik Cenki Cenkner
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
9. 9. 2020 / 19:56:46 (před 4 roky)
off

Keď som prvotne videl info, že to končí, prišlo mi smutno. OK o kvalite niektorých sérií sa dá polemizovať, ja sám som to pri 8. sérii vzdal pred dvoma rokmi, ale pred pár týždňami som sa do toho opäť pustil od začiatku a opäť tomu prichádzam na chuť. Táto vaša správa ma však potešila v tom, že budú seriály o Darylovi a Carol, oni dvaja sú fajn postavy, takže smútok nakoniec nie je až tak veľký ... + čakajú nás ešte filmy, ktoré v článku nespomínate, takže bude toho dosť :)

Cenki
SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
9. 9. 2020 / 20:09:12 (před 4 roky)
off

No páni... sice to neutnuli rázně teď hned, ale 2020 zjevně zase úřaduje. -.-

Není to sice dokonalý seriál, ale konec jsem teda ještě nějakou dobu nečekala... :).

Nicméně na spin-offy se nejspíš podívám, Daryl a Carol patří k těm zajímavějším postavám (berte s nadsázkou, já jsem teprve v pátý sérii :D).

What the fork?!
petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
9. 9. 2020 / 20:34:40 (před 4 roky)
off

Komiksy byly zakončené parádně, ten konec už tu ale bohužel není možný, tak jsem zvědavý, co vymyslí jiného, i když přiznávám, že poslední řady už jedu spíš ze setrvačnosti :)

F.Valek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
9. 9. 2020 / 20:35:28 (před 4 roky)
off

Ještě nedávno psali, že mají nápady klidně na deset dalších sérií a teď toto... ale aspoň zmlknou ty neustálé hlásné trouby, které už deset let nadávají na klesající kvalitu. :)

This ain't for the best, my reputation's never been worse... You must like me for me.
fabec1222
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
9. 9. 2020 / 21:58:01 (před 4 roky)
off
F.Valek napsal(a):

Ještě nedávno psali, že mají nápady klidně na deset dalších sérií a teď toto... ale aspoň zmlknou ty neustálé hlásné trouby, které už deset let nadávají na klesající kvalitu. :)

Ty samé trouby stejně budou hltat každé další pokračování, a nadávat na jejich klesající kvalitu

Alias
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
9. 9. 2020 / 22:44:13 (před 4 roky)
off

Ono ma to prestalo baviť tiež okolo ôsmej. Ja chápem, že pointa seriálu bola že nikto nie je v bezpečí a každý môže kedykoľvek zomrieť, čo vytvára napätie. Ale postupne sa z toho stalo len predstavovanie postáv a ich zabíjanie. A človek nemal komu fandiť. Bolo jedno či je nová postavy sympatická, alebo nie, postupne aj tak odišla. A niektoré postavy prešli úžasným vývojom, zo zlých sa stali dobrí, zo slabých silní a aj tak zomreli. Človeku chýbala kontinuita. Fajn, skupina prežíva, ale čo z toho, dobrý seriál má mať nejaké smerovanie.
A nechápem načo sú tie spin-offy. Čo iné môžu poskytnúť? Vieme že nik nehľadá liek, lebo ani nie je, ani nebude. Aj ten fear of walking dead sa od tých prvých častí, kedy sa nákaza objavila veľmi rýchlo zmenil na klasické WD. NAčo? prečo? Čo nám môžu poskytnúť, okrem postáv, ktoré bojujú so zombíkmi a ktoré zomierajú?
A navyše sa chovajú debilne. Keď fungovali veci ako potrieť sa krvou, či mať zombíkov bez rúk a čeľustí, tak prečo to neopakovať? Keď to funguje, bude to fungovať zas. Ale to nie, to by bolo opakovanie sa scenára.
Proste je toho moc. To ako sa zmenil ich útek na prežívanie na jednom mieste dodalo trochu šťavy, ale to že fakt nemáme komu fandiť, keďže nik nežije dosť dlho, tak to seriál veľmi oslabilo. Ohrozenie postáv bola veľká devíza seriálu z počiatku, ale keď sa aj dobrá vec preháňa, tak sa ňou veci pokazia. A spin offy nemajú čo ponúknuť.

foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
10. 9. 2020 / 07:12:21 (před 4 roky)
off

Jsem velkej fanoušek WD, takže mě štve, že nebudou pokračovat. Na druhou stranu, jestli alespoň jeden z těch chystaných spin-off seriálů mě chytne, tak to bude fajn. Těším se i na filmy.

Very.N
Uživatel od první verze | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
10. 9. 2020 / 14:51:03 (před 4 roky)
off

Pro mě je to smutná zpráva. Tenhle seriál je pro mě jistota kvality a zábavy a hlavně srdcová záležitost. Budu se loučit hodně těžko :(