Tohle se neobejde bez slz! Škoda, že jsem nemohla sledovat seriál od začátku a nakonec se na něj vrhla tak pozdě :(
Úctyhodných 15 let!
Jakoby to bylo včera, přesně si pamatuju, kdy má první láska zmínila Lovce Duchů. Bylo to až začátkem druhé série. Za těch 15 let vznikla spousta skvělých seriálů. Ale tenhle je pro mě srdcovka. Nastalo i několik chvil, kdy mě seriál nebavil, ale vždy jsem se k němu vrátil. 15 Let! Vůbec se mi na ten konec nechce koukat :)
Maike napsal(a):
Jakoby to bylo včera, přesně si pamatuju, kdy má první láska zmínila Lovce Duchů. Bylo to až začátkem druhé série. Za těch 15 let vznikla spousta skvělých seriálů. Ale tenhle je pro mě srdcovka. Nastalo i několik chvil, kdy mě seriál nebavil, ale vždy jsem se k němu vrátil. 15 Let! Vůbec se mi na ten konec nechce koukat :)
To si pak člověk uvědomí jak je starej. :-)
Už se moc těším 😉 je to seriál mého mládí, ještě jako puberťák jsem na něj koukala v televizi 😂 a ted cca 3 roky zpátky jsem na něj narazila na netu a jako cože oni pořád točí. No tak fajn podívám se na celý seriál 😂 takže jsem to sjela vše co bylo a čekala na další 😉 byla to ale jizda 😂
Až mi škublo u srdce. Koukala jsem na to ještě na základce a dnes je mi 23. Strašně to letí, kluci mi budou chybět. Podobně jako Smallville, začalo to, když jsem byla dítě a skončilo to, když mi začala puberta. Bože, už si hledám fleka na hřbitově.
Největší srdcovka mezi seriály. Začala jsem pravidelně čekat na každý díl od 4. Série. Za ty roky jsem si na Sama, Deana a Castiela tak zvykla, že jen horko těžko si půjde odvyknout. SPN forever!!! budu si série opakovat i v důchodě 😀
No, první setkání se seriálem bylo kolem 17 až 18 let... uteklo to jako blázen tenkrát bych nevěřil, že se udrží takhle dlouho.
SPN bude chybat. Jeden z mojich top serialov, taka srdcovka s ktorou som prezil kus zivota, serialovo povedane 😁 a celu tuto nasu pozornost si urcite zasluzi...😊