Diskuze k článku Novinka pod lupou: The Duchess (Netflix)
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
24. 6. 2021 / 19:17:50 (před 3 roky)
off

Dokoukáno. Docela průměrný, lehce podprůměrný seriál, který sází na humor hlavní představitelky. Ten člověku buď sedne, nebo ne, ale tak to je asi se všemi projekty, za kterými stojí stand-up komici, kteří zároveň hrají i hlavní roli. Jsem opravdu zvědavá, co budu říkat na Haters Back Off, jelikož jsem si Colleen v posledních letech docela oblíbila, ale Mirandu jsem nikdy nesledovala.

Hraběnka byla pro mě docela nuda, ale poslední díl byl příjemný. A navíc jsem si stáhla nový song do mého velmi krátkého hudebního playlistu, což je vždycky plus.

Závěr:
Katherine se usmíří s Evanem. Koná se svatba Shepa a Cheryl, kde se provalí, že Katherine je těhotná. Hrdinka přizná Evanovi, že použila Shepovo sperma. Ten se naštve a udělá na svatbě scénu, během které Shepa uráží před jeho dcerou Olive. Katherine se na něj kvůli tomu naštve a rozejde se s ním, protože spokojenost její dcery je vždy na prvním místě. Následuje flashback na porod dalšího dítka, kdy zjistíme, že v pokročilé fázi těhotenství je také Cheryl. Nové mimčo je na světě a Olive je z nového sourozence nadšená.