V roce 2033 získala Jennifer Aniston Glóbus za roli Rachel.
Hele, že ty jsi nahlédla do křišťálové koule? 😂
Tak vítězství těch ignorantských zmr.. ehm šašků mě fakt nepotěšilo :(. A bojim bojim, že to v další anketě dopadne stejně vzhledem k tématu :(.
phoebess napsal(a):
Hele, že ty jsi nahlédla do křišťálové koule? 😂
🤣 Ani bych se nedivila, na důchod budou potřebovat nějakou výplatu :D
andromache napsal(a):
Tak vítězství těch ignorantských zmr.. ehm šašků mě fakt nepotěšilo :(. A bojim bojim, že to v další anketě dopadne stejně vzhledem k tématu :(.
Já tyhle idioty taky nemůžu vystát, ale furt si říkám, že v další anketě bude sakra dobrých věci a velká nostalgie snad udělá svoje
andromache napsal(a):
Snaď nie, zlatý devadesátky už musí ovládnuť SG1 😋
Na novou anketu se těším.
Bude to velká dávka nostalgie. Takže to bude velký boj.
Na retro se moc těším, to budou těžký výběry :) Škoda, že vítězové předešlých anket zůstávají v osudí i dál :(
Cítim sa dotknutá, že sa v minulom článku tým, čo uhádli poradie negratulovalo.
phoboska napsal(a):
Cítim sa dotknutá, že sa v minulom článku tým, čo uhádli poradie negratulovalo.
Teď jsem dostala od fruika seznam, minule asi ne 😭
ragelly napsal(a):
Teď jsem dostala od fruika seznam, minule asi ne 😭
Neuveriteľné, taká nehoráznosť 😂
Deaneira napsal(a):
Já tyhle idioty taky nemůžu vystát, ale furt si říkám, že v další anketě bude sakra dobrých věci a velká nostalgie snad udělá svoje
No to doufám....
yuriy napsal(a):
Proboha jenom to ne :D. Vrata přesahují a podle mě do zlatých devadesátek nespadají ani omylem :D.
a já jsem ráda! gratuluji Králi lidu, zaslouženě ❤️
Blahozelam vitazovi, uz teraz sa tesim na devadesatky, bude to celkom vyzva 🤞😎
Za mě zcela zaslouženě vítězství Friends! Velká gratulace! ♥ :)
yuriy napsal(a):
Miluju SG-1, mám hodně ráda Přátele, ale 90. léta patří Pohotovosti!
Babylon 5, Dune, DS9, STV (Voyager), SG1, Earth 2, Farscape (s časovým přesahem do dalšího desetiletí) a s omluvou Andromeda (která sice velmi upadala řadu od řady, ale i tak - bavila mě) - z mých oblíbených seriálů nepochybně nezvítězí ani jeden. Dokonce bych řekl, že v nové anketě ani neobsadí nějaké čelní místo. Je to desetiletí, které přálo Sci-Fi...
Patrně zase zvítězí žánr - nějaká komediálně laděná srajda.
House mi teda udělal tlustou čáru přes rozpočet :D Jsem nečekala, že SG1 tak propadne!
Keď sa povie 90te roky, tak za mňa sú to Frasier, Akty X a Babylon 5 (prvé sci-fi, na ktorom som bola závislá). Neurazila by som sa ale, keby to vyhrala Pohotovosť.
ragelly napsal(a):
House mi teda udělal tlustou čáru přes rozpočet :D Jsem nečekala, že SG1 tak propadne!
Vrata cely cas viedli a az v posledny vecer bolo zrazu 50:50 🤐 a na druhy den sok, ze prehra o par hlasov 😱 By ma zaujimalo ako hlasovali registrovani uzivatelia 😅
Když se poví devadesátky, tak jedině. Xena: Warrior Princess, Hercules: The Legendary Journeys, The Adventures of Sinbad a Pohotovost.. Jo a ještě JAG. Scifi mě tenkrát míjelo obřím obloukem.. Řekla bych míjí doteď, ale to by se obyvatelka TARDIS mohla zlobit :D. Jinak jsem jela na těch dobrodružných fantasy věcech :D.
Výsledek mě nepřekvapil a jsem za něj ráda. Na další anketu se těším :)
Výsledek nakonec dobrý... Když je vidím v televizi, tak se i dnes některým scénám zasměju. Těším se na neděli a nové hlasování.