Fruiko nejde hlasovat v anketě, píše to "celkem hlasovalo 0 lidí, anketa byla ukončena Kdysi dávno" :D
phoebess napsal(a):
Fruiko nejde hlasovat v anketě, píše to "celkem hlasovalo 0 lidí, anketa byla ukončena Kdysi dávno" :D
Opraveno.
Sakra tak ne.
Tak teď už snad.
Nejlepší znělky za poslední dobu mají stejně His Dark Materials a Picard, ostatní jsou amatéři :))
megawir napsal(a):
Nejlepší znělky za poslední dobu mají stejně His Dark Materials a Picard, ostatní jsou amatéři :))
Ty máš rád takový ty mikro detailní záběry, kdy se z ničeho utvoří nějaký celek a vyjde z toho nějaká postava nebo myšlenka seriálu, viď. Ale máš pravdu, ty co jsi zmínil jsou vážně dobře zpracovaný.
His Dark Materials a Dark nic jo? Přitom u HDM je znělka zatím tou nelepší částí :D Podobně jako u Carnival Row, takže z těchto nominovaných byl hlasoval pro něj.
Pro mě Carnival Row, kdo seriál viděl, ten pak má úplné mrazení a vzpomínky, když slyší tu vážnou znělku :3
Nic z toho jsem neviděla. Takže jsem teď zkoukla znělky a nejvíc se mi líbí Westworld.
foruska napsal(a):
Ty máš rád takový ty mikro detailní záběry, kdy se z ničeho utvoří nějaký celek a vyjde z toho nějaká postava nebo myšlenka seriálu, viď. Ale máš pravdu, ty co jsi zmínil jsou vážně dobře zpracovaný.
Ani ne, jen tyhle dvě jsou prostě jedny z nej, co jsem kdy viděl. Picard má v sobě navíc naprosto úžasnou nostalgii a je prostě hrozně hezká znělka. A HDM se mi líbí tak moc, že ji mám na Youtube v playlistu :)))
Fruiko napsal(a):
Tak teď už snad.
Díky! :)
____
Mě teda zaujala The Morning Show. Hezký příklad toho, že s málem se dá udělat hodně.
Jinak souhlas ohledně Picarda. Ten má úžasnou znělku. I Discovery na tom bylo podobně.
souhlas s His Dark Materials, to je naprostá bomba!
Ze zmíněných v článku se mi nejvíc líbí Carnival Row.