úžasnej článek...při čtení sem dostala chuť se na to znovu podívat :)
Nestihl jsem to napsat, ale Janee to vystihla. Každopádně dabingu se velkým obloukem vyhnu a dám si repete v originálním znění.
Já jsem tenhle poklad objevila teprve před rokem a neskutečně se zamilovala. Je u mě špičkou. Sice mám z dabingu strach, ale dívat se budu tak či tak. Článek je moc povedený, neznalce rozhodně naláká! :)
Tento článok je skvelý. Takýmto štýlom sa dá navnadiť ľudí aby si to pozreli znovu. :) Ja si to rozhodne pozriem v originále stačilo mi vidieť ukážky v dabingu a nebolo to ono. Pozeral som to v nemeckom dabingu ale kľudne si pozriem originál. :D
Scrubs jsem letos videl jiz po 4te a mam chut si ho na vanoce dat znova (samozrejme bez 9 serie) , nikdy me neomrzi, uzasny serial, JD a Turk maji nejlepsi pratelstvi (i ve skutecnosti). Ma vsechno... dabing k tomu se nebudu vyjadrovat, kazdopadne kdo nevidel, by to mel rychle napravit :)
ragelly, perfektní článek!! Já věděla, že se na něj mám těšit! Jinak všem, kteří Scribs neviděli, rozhodně doporučuju!!!
ale tohe nechápu: "Prima COOL uvádí, že důvodem neatraktivního časového slotu je nezájem diváků o originální znění." Si dělají srandu ne? Nezájem?? =)
dík moc za skvělý článek, hned si člověk připomene, proč má scrubs rád, ještěže si ted dávám repete, ptž kdyby ne, asi bych se po přečtení tohoto na to musela mrknout :)
Skvělý článek! Scrubs je moje srdcovka a lepšího komediálního seriálu jednoduše není.
Jen škoda, že ty soundtracky obsahují pouze maličký zlomek toho, co ve Scrubs zazní. Písničky tam jsou opravdu úžasné, takže je lepší zalovit na internetu a sehnat si ty songy všechny.
Tento rok som už tuším re-watch Scrubs absolvovala, ale začínam mať chuť na ďalší :)
Zrovna dneska jsem o tom slyšela poprvé v rádiu :) No, mám velkou radost, že na Coolu očividně sedí někdo s dobrým vkusem, vybírají čím dál lepší kousky! A článek je senzační, nejradši bych se do nich pustila hned, ale naštěstí Scrubs u mě ještě stihli dobu "před exterňákem" a momentálně mi celý seriál leží na 10DVD 60km daleko :D Ale soundtrack si jdu pustit okamžitě!
Článek je skvělý :) Seriál znám nazpaměť, viděla jsem ho tak 5x, možná 6x dokola a někdy se na něj určitě ráda podívám znova. Rozhodně ne na prima cool. Pokaždé když zapnu televizi se budu bát, že uslyším nadabované scrubs. Už jen ty ukázky, co se objevují teď Co ukázka, to šedivý vlas na mé hlavě. Na jednu stranu je to skvělé, že se Scrubs dostane d povědomí více divákům, na druhou stranu si umím představit, že s tím dabingem, to nebude vůbec atraktivní.
Super clanek, pokud jde o me tak dabing skouknu jen tak abych vedel jak to udelali a pak prejdu na original...jen me mrzi ze Prima zbytecne vyhazuje penize na 9. radu...
skvělé čtení, nejspíš seriálu dám šanci, ale dřív jak po zkouškovým to nebude ...samozřejmě s titulky =)
Gingy napsal(a):
skvělé čtení, nejspíš seriálu dám šanci, ale dřív jak po zkouškovým to nebude ...samozřejmě s titulky =)
Ve zkouškovém bych to taky nedávala :D Tlemíš se, svíjíš se v křečích a hlavně jak začneš, nemůžeš přestat... žádné jeden díl k obědu a konec, to u Scrubs nefunguje :D
USS Odyssea napsal(a):
ale tohe nechápu: "Prima COOL uvádí, že důvodem neatraktivního časového slotu je nezájem diváků o originální znění." Si dělají srandu ne? Nezájem?? =)
Taky nechápu... každopádně to měli napsané na stránkách...
ragelly napsal(a):
Ve zkouškovém bych to taky nedávala :D Tlemíš se, svíjíš se v křečích a hlavně jak začneš, nemůžeš přestat... žádné jeden díl k obědu a konec, to u Scrubs nefunguje :D
No právě, u mě to přesně takhle funguje s každým seriálem, dokud nedojdu do stádia, že čekám na novou epizodu nebo už je konec... Takže jsem ráda, že zrovna teď toho moc na watchlistu nemám, jinak by byl konec :D
Já se na SCRUBS těším, jěště jsem je neviděla. Tak na ně kouknu s dabingem a pak si je asi jak bude čas a nálada dám menší maraton s titulkama. A ten nezájem chápu, vždyť to dávaj v tak blbej čas, já třeba to ze školy nikdy nestihnu, ikdyž já jsem ráda když stihnu alespoň dvakrát za tejden bránu.
Zrovna před týdnem jsem to začala sledovat, takže se tenhle čánek naprosto hodí a já naprosto souhlasím. Scrubs nepatří do té skupiny klasických sitcomů, ale ani to není seriál z lékařského prostředí jako takový (např. je to absolutně jiný než Greys anatomy nebo ER) takže jedna velká přednost je, že je to super extra jiný. A JDho hlášky, dr. Cox, kterýho miluju a láska JDho a Turka z toho všeho dělají moji novou závislost
Zatím jsem Scrubs neviděl, ale hodně jsem o tom slyšel. Po tomhle super článku se na to rozhodně podívám! Zkusím obě verze a alespoň objektivně srovnám :)
skvělý článek! :) mám obrovskou chuť si scrubs pustit. :) určitě se podívám ale i na dabing. :D jsem zvědavá.
Dobrý serial,som zvedavý na dabing.
Vdaka za článok.
jednou jsem už scrubs zkoušela a nějak mě to nechytlo ale po přečtení článku se nemůžu dočkat až je budou dávat.
jinak co se dabbingu týče, tak já bych ho zas tak nehanila, prima se vesměs docela trefí, teda krom sheldona.
geniální počin!:)
moje oblíbené - jeden odkaz za všechny
Asi tomuhle seriálu dám šanci ;) díky za skvělý článek [img][/img]
Chtěl jsem Scrubs zkusit, ale shánět 9. sérií mi přišlo docela na dlouho... No a teď COOL suprově překvapil! :) Když jsem viděl poprvý reklamu, měl jsem velkou radost a určitě jdu do toho =)
Ten článek je tak úžasnej, že už teď ten seriál miluju! :D
Hned jak mi skončí zkouškový, jdu do něj. :)
Asi jde poznat, že ten seriál docela i můžu, co? :D
ragelly napsal(a):
Asi jde poznat, že ten seriál docela i můžu, co? :D
Jenom troškuuu ;D
IrmaVep napsal(a):
Jenom troškuuu ;D
Já si taky říkám, že jsem to úspěšně maskovala :P :D
Děkuju moc za článeček:)), Po upoutávce na Primu Cool jsem si řekla, že to může být docela fajn seriál, ale po přečtení jsem se rozhodla shlédnout pár dílů... Takže děkuju:)))
No, jakožto neznalce jsi mě na tenhle seroš nalákala :D Určitě mu dám šanci a podle toho článku ho i dokoukám do konce :)
Mr.Hahaha napsal(a):
Článek je výbornej - opravdu skvělá recenze, kterou dlouho hledám! :) Bohužel, i když jsem se podíval na první díl Scrubs, zrovna tento seriál u mě neboduje. :/
po prvním dílu se nedá hned soudit, i když mně chytl hned ten první :)
Mr.Hahaha napsal(a):
Článek je výbornej - opravdu skvělá recenze, kterou dlouho hledám! :) Bohužel, i když jsem se podíval na první díl Scrubs, zrovna tento seriál u mě neboduje. :/
Stejně jako u allysky, i mě chytl hned první díl, ale je pravda, že celkově se od zbytku seriálu trošku liší.
Tak sem doufal, ze ten dabing bude za neco stat...a opet sem se mylil :-/
Díky za výborně napsaný článek, který mě inspiroval k tomu, že jsem se včera podívala na Coolu na první díl a musím říct, že mě to hned chytlo. Určitě budu sledovat dál. O seriálu jsem slyšela, ale že už je 11 let starý mě fakt hodně překvapilo.
Dabing mi přijde v pohodě, originál jsem neviděla tak nemůžu srovnávat.Ale určitě mi dabing nezkazil dojem ze sledování.
kafcha napsal(a):
perry cox si zaslouzi vlastni bod .]
Souhlas, ale tolik bodů nebylo k dispozici :D Takže dostal trošku prostor u Ženských jmen a potom v postavách :)
Scrubs jsou bez debat nejlepším seriálem, kterej kdy poctil televizní obrazovky. Za ty roky jsem ho viděl kompletní už desetkrát (naposledy letos v létě) a teď jsem konečně přesvědčil sourozence, a tak sporadicky koukám s něma. Jenže, když už je chytnu, jak koukaj, nejde odejít! :)
Ty moudra se dají aplikovat opravdu do reálnýho života úplně bez problému ;)
Skvěle napsanej článek!
Skvělý článek, myslím, že by se našla snad 1000 důvodů, proč koukat na Scrubs... Ale tyhle fakt stojí za to, tento seriál mám fakt ráda, vtipnější jak Friends, pro mě... A to už je co říct, protože Friends znám nazpaměť.