Diskuze k článku Stumptown se stává další obětí koronaviru!
TyfuZ
Uživatel od první verze | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
17. 9. 2020 / 11:51:05 (před 4 roky)
off

Tak tohle mě fakt mrzí :(

Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
17. 9. 2020 / 12:23:40 (před 4 roky)
off
SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
17. 9. 2020 / 12:46:50 (před 4 roky)
off

To snad ne... :(

Doufám, že najdou nový domov.

What the fork?!
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
17. 9. 2020 / 13:34:55 (před 4 roky)
on

Ale nééé, ale nééé ale néééé... hlavně že tam zkurvené GA straší už šestnáctou sezonu a mělo být dávno zrušené :(. Jako by nešlo překopat program a navrátilce z jara přesunout na podzim :(. KURVY Z ABC!! že to tak musím říct :( :( :(

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
17. 9. 2020 / 20:08:10 (před 4 roky)
off

Škoda :( Nebyla to žádná pecka, ale příjemná oddechovka ano.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Longsword
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
18. 9. 2020 / 10:38:22 (před 4 roky)
off

Jak Society, tak Stumptown byly celkem dobré seriály, opravdu musí takhle skončit? Někdy mi připadá, že tyhle studia/stanice jsou řízena nějakými mimoni ...

andromache
18. 9. 2020 / 13:49:24 (před 4 roky)
on
Longsword napsal(a):

Jak Society, tak Stumptown byly celkem dobré seriály, opravdu musí takhle skončit? Někdy mi připadá, že tyhle studia/stanice jsou řízena nějakými mimoni ...

Mě by docela zajímalo, jaké kompro mají tvůrci Grey's na šéfy ABC.. Protože to už jinak není možný, aby šli furt dál a dál a dál...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
18. 9. 2020 / 15:17:03 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

Mě by docela zajímalo, jaké kompro mají tvůrci Grey's na šéfy ABC.. Protože to už jinak není možný, aby šli furt dál a dál a dál...

Proč by ne - pořád jsou nejsledovanější.

andromache
18. 9. 2020 / 15:28:41 (před 4 roky)
on
ragelly napsal(a):

Proč by ne - pořád jsou nejsledovanější.

Kristova levá noho... Naprosto stupidní americký vkus mě asi nikdy nepřestane nepříjemně překvapovat...

Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
18. 9. 2020 / 16:21:31 (před 4 roky)
off

Mě každý rok opakovaně hrozně překvapí, že to pořád ještě vysílají. Já jsem vnitřně přesvědčená, ten cajdák zrušili už někdy po páté sérii.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.