Diskuze k článku Anketa: Zlatý devadesátky (nominace 3)
foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
22. 9. 2020 / 13:08:58 (před 4 roky)
off

ragelly Jsem ráda, že jsi u Komisaře zvolila tuhle fotku:) Přesně tuhle dvojici jsem měla nejraději. Tak jim dám svůj dnešní hlas.

jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
22. 9. 2020 / 13:19:35 (před 4 roky)
off

Dneska jasný Rex, ještě pořád si pamatuju i jména dvou prvních psích představitelů :)

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
22. 9. 2020 / 13:24:46 (před 4 roky)
off

Rex mě nudil, takže můj hlas nemá. Trochu váhám mezi Spíďou a Herculem, ale je fakt, že na rozdíl od kámošky jsem animovaného Spíďu až tak nežrala (jestli ono to nebude tím, že Supermax v naší kabelové nabídce zas tak často nebyl :D). Takže asi... Toto je příběh z dávných časů, kdy bohové byly malicherní a krutí a stíhali lidstvo útrapami.. Ale jenom proto, že nebýt něj, nemám ani Xenu :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
22. 9. 2020 / 13:29:50 (před 4 roky)
off

Chudák Babylon 5. A tak moc skvělej seriál to je :)

Non cuspi causa qui non debe cuspire
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
22. 9. 2020 / 13:30:27 (před 4 roky)
on

Z toho, kolik je v této anketě animáků, je jasné, že většina z nás prostě v devadesátkách vyrůstala a trávila víkendové rána právě u těchto a podobných seriálů :D Za mě dneska Hercules, i když nikdo mě vyloženě neláká pro postup do dalšího kola.¨

foruska Já to brala podle toho, že mají hlavy nejblíž u sebe, takže se do toho úzkého výřezu vejdou oba :D

andromache
22. 9. 2020 / 13:32:41 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Z toho, kolik je v této anketě animáků, je jasné, že většina z nás prostě v devadesátkách vyrůstala a trávila víkendové rána právě u těchto a podobných seriálů :D Za mě dneska Hercules, i když nikdo mě vyloženě neláká pro postup do dalšího kola.¨

foruska Já to brala podle toho, že mají hlavy nejblíž u sebe, takže se do toho úzkého výřezu vejdou oba :D

Škoda, že Gumídci, Kačeři a Rychlá rota spadají už do osmdesátek :D. Protože u nich jsem rána (no, spíš večery, ráno se mi nechtělo vstávat nikdy :D) trávila já :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Editováno: 1x | Naposledy: 22. 9. 2020 / 13:56:33
Essie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
22. 9. 2020 / 13:48:33 (před 4 roky)
off

Bořek stavitel! To jsem milovala.

Embrace the pandemonium.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
22. 9. 2020 / 13:57:48 (před 4 roky)
off
Kolombo napsal(a):

Chudák Babylon 5. A tak moc skvělej seriál to je :)

Ano, je to skvělej seriál, ale obávám se, že osud Babylonu 5 by nezachránil ani technomág. Dílem k nám přišel pozdě, takže patrně nebude mezi populací moc známý a hlavně je tematicky podobný DS9 - zabývá se interakcemi různých mimozemských kultur na jednom místě, což není tak atraktivní, jako "dobývání vesmíru". Hlavně ale opět nemá šanci proti mainstreamovým srajdám typu Komisaře Rexe a Sci-Fi není nejoblíbenější žánr.

Babylon 5, jeho spin-off Crusade (nejslabší část celku), doprovodné filmy a nostalgické dva díly, vydané po letech (označované jako film) tvoří stejně hodnotný a složitý svět, jako je svět Star Treku.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
22. 9. 2020 / 13:57:58 (před 4 roky)
off

Babylon 5 bez váhania. Milovala som ten seriál a doteraz na neho spomínam. U nás nedocenený a to je veľká škoda.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
kumla
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
22. 9. 2020 / 14:04:13 (před 4 roky)
off

Dneska Rex, ale že by to byla nějaká hitovka, to nee...
To Kačeři a Gumídci byli super, to bych věděla hned 🙂. Tak třeba další anketa půjde ještě dál do minulosti 😉.

Kumla
Ragnarøkkr
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
22. 9. 2020 / 14:04:51 (před 4 roky)
off

Rozhodovala som sa medzi Herkulom a Babylonom 5, nakoniec hlasujem za Babylon 5. Aj tak väčšina sledovala Rexa iba kvôli psovi a nie príbehu, lebo povedzme si úprimne, príbeh tam nebol žiadny. To si môžem rovno pustiť videá so psami na YouTube a vypáli to na rovnako. 🤷🏽‍♀️

If you don't want a sarcastic answer, then don't ask a stupid question
zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 22 | Chandler Bing
22. 9. 2020 / 14:08:40 (před 4 roky)
off

No tak dnes náročná volba.

Proč mi to děláte? Jako milovnice psů mé srdce patří Rexovi. Ale zase je tu i Herkules, kterého chci protlačit co nejdál, aby se pak střetl v duelu s Xenou. :D

Takže věřím a doufám, že je tu více milovníků našeho čtyřnohého kamaráda a můj hlas dávám Herculovi.

"It's a beautiful day to save lives.”
Katka The Hero
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
22. 9. 2020 / 14:22:01 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Škoda, že Gumídci, Kačeři a Rychlá rota spadají už do osmdesátek :D. Protože u nich jsem rána (no, spíš večery, ráno se mi nechtělo vstávat nikdy :D) trávila já :D.

Počkej, oni jsou fakt už z osmdesátek?? Já na nich taky vyrostla 😀

andromache
22. 9. 2020 / 14:45:18 (před 4 roky)
off
Katka The Hero napsal(a):

Počkej, oni jsou fakt už z osmdesátek?? Já na nich taky vyrostla 😀

jojo :D. Většina má začátek kolem roku 87... Jediný, kdo zapadá do téhle ankety je Balú :).

Atenecka
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
22. 9. 2020 / 15:12:11 (před 4 roky)
off

"myslím, že jsem Talii milovala" Tak to byla pro mě asi nejsilnější věta ze všech seriálů, co jsem kdy viděla... Takže jednoznačně Babylon 5 .-)

yuriy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
22. 9. 2020 / 15:13:01 (před 4 roky)
off

Dnes bez rozmýšľania 🕷️

Pre zaradenie sa mohla použiť premiéra v ČSFR/ČR/SR, keďže úvodne roky našich zlatých 90tiek sú pre US divákov zlaté 80tky 😅

The Order 1908
ESESEL
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
22. 9. 2020 / 15:14:40 (před 4 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Ano, je to skvělej seriál, ale obávám se, že osud Babylonu 5 by nezachránil ani technomág. Dílem k nám přišel pozdě, takže patrně nebude mezi populací moc známý a hlavně je tematicky podobný DS9 - zabývá se interakcemi různých mimozemských kultur na jednom místě, což není tak atraktivní, jako "dobývání vesmíru". Hlavně ale opět nemá šanci proti mainstreamovým srajdám typu Komisaře Rexe a Sci-Fi není nejoblíbenější žánr.

Babylon 5, jeho spin-off Crusade (nejslabší část celku), doprovodné filmy a nostalgické dva díly, vydané po letech (označované jako film) tvoří stejně hodnotný a složitý svět, jako je svět Star Treku.

Hele, když tě to furt nepřešlo s těmi žánry... Uvědomuješ si, že vzhledem k pointě ankety, pokud by měly být nějaké žánrové ankety, budou o těch nejpopulárnějších žánrech a na ty ostatní se nedostane? Jo, já dokonce jednu na komedie dříve nebo později očekávám, ale na sci-fi prostě žádná nebude, protože když se tu budou pravidelně objevovat duely typu Babylon 5 vs. Farscape, my dva z toho budeme možná nadšení, ale nadpoloviční většina z nynějších pravidelných hlasujících si řekne: "Co je zase sakra tohle?" a nebude se účastnit?

Grab a lollipop on your way out.
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
22. 9. 2020 / 15:25:36 (před 4 roky)
off

Dnes prostě Babylon 5, to je klasika, kterou si klidně ráda znovu pustím, asi si dám maraton.

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
22. 9. 2020 / 15:33:08 (před 4 roky)
off
ESESEL napsal(a):

Hele, když tě to furt nepřešlo s těmi žánry... Uvědomuješ si, že vzhledem k pointě ankety, pokud by měly být nějaké žánrové ankety, budou o těch nejpopulárnějších žánrech a na ty ostatní se nedostane? Jo, já dokonce jednu na komedie dříve nebo později očekávám, ale na sci-fi prostě žádná nebude, protože když se tu budou pravidelně objevovat duely typu Babylon 5 vs. Farscape, my dva z toho budeme možná nadšení, ale nadpoloviční většina z nynějších pravidelných hlasujících si řekne: "Co je zase sakra tohle?" a nebude se účastnit?

Zase na druhou stranu, pokud nás to bude sdružovat podobně, jako Person of Interest v první anketě, tak se zlobit nebudu. Sci-fi bude asi převálcováno, pokud se nestane nějaká velká Stargate SG-1 revoluce :D Duel typu Babylon 5 vs Farscape nechci zažít. To si dřív ukoušu všechny nehty než bych se rozhodnul mezi těmi dvěma :D

Non cuspi causa qui non debe cuspire
Editováno: 1x | Naposledy: 22. 9. 2020 / 15:33:22
sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
22. 9. 2020 / 15:36:34 (před 4 roky)
off

Hercula som si rada pozrela, ale toto je bez najmenšieho zaváhania - Babylon 5, Babylon 5, Babylon 5.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
22. 9. 2020 / 15:57:41 (před 4 roky)
off
ESESEL napsal(a):

Hele, když tě to furt nepřešlo s těmi žánry... Uvědomuješ si, že vzhledem k pointě ankety, pokud by měly být nějaké žánrové ankety, budou o těch nejpopulárnějších žánrech a na ty ostatní se nedostane?...

Proč by to tak mělo být?

Ostatně, ono by stačilo sloučit žánry s obdobnou oblíbeností/sledovaností do jednotlivých anket.

Nepřešlo mě to proto, že spolu soutěží v pomyslné soutěži krásy povícero Barbie, opic a jednonohých. Ze které kategorie se asi bude rekrutovat vítězka?

ESESEL
22. 9. 2020 / 16:39:31 (před 4 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Proč by to tak mělo být?

Ostatně, ono by stačilo sloučit žánry s obdobnou oblíbeností/sledovaností do jednotlivých anket.

Nepřešlo mě to proto, že spolu soutěží v pomyslné soutěži krásy povícero Barbie, opic a jednonohých. Ze které kategorie se asi bude rekrutovat vítězka?

Ze stejného důvodu, proč se nepořádají soutěže krásy opic a proč v této anketě je kritériem "více než 200 hodnocení", ne "méně než 20". Nezajímalo by to dostatečné množství lidí, aby se to vyplatilo pořádat.

litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
22. 9. 2020 / 17:26:37 (před 4 roky)
off

Hercules to zvládne i beze mě, takže hlas letí Spíďovi :)

Bored now...
Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
22. 9. 2020 / 17:54:52 (před 4 roky)
off

No 90. Rozhodně Bořek, ale Rexe miluju dodnes..jen pochybuju že jsem ho jako hodně malá viděla..to až později..

Gabka
kneznaL
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
22. 9. 2020 / 18:02:36 (před 4 roky)
off

Musela jsem dát Babylonu 5, i když jsem ho viděla někdy v předchozích řekněme 5-6 letech. Rexe i Herkula jsem celkem žrala, ale Babylon byla fakt pecka a ti dva si poradí i bez mého hlasu.

andromache
22. 9. 2020 / 18:26:11 (před 4 roky)
off

No nevím, když si všichni budou myslet, že to Hercules zvládne i bez nich, tak možná boží syn nakonec ostrouhá mrkvičku :D.

kneznaL
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
22. 9. 2020 / 18:36:51 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

No nevím, když si všichni budou myslet, že to Hercules zvládne i bez nich, tak možná boží syn nakonec ostrouhá mrkvičku :D.

Však oni si to všichni nemyslí :-) A neostrouhá :-) To spíš ten Babylon možná ostrouhá i přes veškerou snahu.

andromache
22. 9. 2020 / 18:49:29 (před 4 roky)
off
kneznaL napsal(a):

Však oni si to všichni nemyslí :-) A neostrouhá :-) To spíš ten Babylon možná ostrouhá i přes veškerou snahu.

No jenom aby :D. Jinak mě Babylon těžce minul, takže tady se k truchlení přidat nemůžu :-).

Katschaba
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
22. 9. 2020 / 18:54:24 (před 4 roky)
off

Sakra, dneska taky těžké. Rozhodovala jsem se mezi Rexem a Herkulem, ale nakonec jsem dala hlas Rexovi :-) Mám prostě ráda psy :-)

"Your life is yours and yours alone, rise up and live it." by Richard Rahl
_-0-_
22. 9. 2020 / 19:09:19 (před 4 roky)
off
ESESEL napsal(a):

Ze stejného důvodu, proč se nepořádají soutěže krásy opic a proč v této anketě je kritériem "více než 200 hodnocení", ne "méně než 20". Nezajímalo by to dostatečné množství lidí, aby se to vyplatilo pořádat.

Je to jako s veřejnými zakázkami/výběrovými řízeními. Pomocí kriterií zadání rozšiřuješ, nebo zužuješ množinu možných vítězů.

Kromě toho (jak jsem již psal) by stačilo sloučit žánry s obdobnou oblíbeností/sledovaností do jednotlivých anket.

ragelly napsal(a):

Opět jsme při výběru použili náš místní filtr, u kterého jsme zadávali tato kritéria:
seriály, které měly premiéru v letech 1990–1999
seriály, které mají na SerialZone více než 200 hodnocení

Patrně jsem slepý, jak se dají tato kriteria ve filtru nastavit?

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
22. 9. 2020 / 19:24:35 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

jojo :D. Většina má začátek kolem roku 87... Jediný, kdo zapadá do téhle ankety je Balú :).

No, tak docela nezapadá, protože má méně než 200 hodnocení... Za mě dneska Rex, ale jen proto, že to byl jediný seriál, který jsem sledovala.

ragelly
22. 9. 2020 / 19:25:42 (před 4 roky)
on
_-0-_ napsal(a):

Je to jako s veřejnými zakázkami/výběrovými řízeními. Pomocí kriterií zadání rozšiřuješ, nebo zužuješ množinu možných vítězů.

Kromě toho (jak jsem již psal) by stačilo sloučit žánry s obdobnou oblíbeností/sledovaností do jednotlivých anket.

Patrně jsem slepý, jak se dají tato kriteria ve filtru nastavit?

Jela jsem po letech - začátek natáčení v roce 1990, minimální počet 100 hodnocení - ve výsledcích jsem v liště upravila hodnotu "100" na "200", pak jsem jen měnila roky.

andromache
22. 9. 2020 / 19:26:36 (před 4 roky)
off
Litocha napsal(a):

No, tak docela nezapadá, protože má méně než 200 hodnocení... Za mě dneska Rex, ale jen proto, že to byl jediný seriál, který jsem sledovala.

Myslela jsem časově, ne z hlediska hodnocení ;). To jsem, přiznám se, ani nesledovala...

andromache
22. 9. 2020 / 19:34:30 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Jela jsem po letech - začátek natáčení v roce 1990, minimální počet 100 hodnocení - ve výsledcích jsem v liště upravila hodnotu "100" na "200", pak jsem jen měnila roky.

To mi řekni, kde se to dá upravit na 200, kdy v nabídce je jenom nad 100 hlasů O_o.

ragelly
22. 9. 2020 / 19:41:29 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

To mi řekni, kde se to dá upravit na 200, kdy v nabídce je jenom nad 100 hlasů O_o.

Ve výsledném odkazu:

https://www.serialzone.cz/serialy/filtr/?zeme=&stanice=&pismenkojazyk=puvodni&pismenko=&rokfiltr=presne&rok=1990&status=&rokfiltr2=presne&statusrok=&epizodmin=&epizodmax=&hodnocenimin=&hodnocenimax=&minmax=min&hodnocenipocet=200&razeni=hlasu

Editováno: 1x | Naposledy: 22. 9. 2020 / 19:44:54
andromache
22. 9. 2020 / 19:44:58 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

V příkazové liště:

https://www.serialzone.cz/serialy/filtr/?zeme=&stanice=&pismenkojazyk=puvodni&pismenko=&rokfiltr=presne&rok=1990&status=&rokfiltr2=presne&statusrok=&epizodmin=&epizodmax=&hodnocenimin=&hodnocenimax=&minmax=min&hodnocenipocet=200&razeni=hlasu

Aha, to mě nenapadlo do toho rejpnout ještě takhle :-).

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
22. 9. 2020 / 20:01:52 (před 4 roky)
off

dnes to bolo pre mna medzi Herkulesom a Rexom, no nakoniec som sa priklonil k Rexovi aj ked som vyrastal na oboch serialoch 😉 ragelly chysta sa niekedy anketa aj pre osmdesatky? Mnohi by boli urcite za...😁

ragelly
22. 9. 2020 / 20:15:54 (před 4 roky)
on
Petyer napsal(a):

dnes to bolo pre mna medzi Herkulesom a Rexom, no nakoniec som sa priklonil k Rexovi aj ked som vyrastal na oboch serialoch 😉 ragelly chysta sa niekedy anketa aj pre osmdesatky? Mnohi by boli urcite za...😁

Už moc dopředu nevidím, asi to pak bude na vzájemné domluvě. Jako viděla bych to, že časem se k ní určitě dostaneme :) Příště bych možná dala i nějakou tu žánrovou, třeba i to sci-fi, ať je zase trošku změna. Nebo nám tam ještě v záloze čekají ty úvodní prology, ale to bude asi trošku kratší mini anketka :)

AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
22. 9. 2020 / 20:18:49 (před 4 roky)
off
Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
22. 9. 2020 / 20:22:25 (před 4 roky)
off

Ten Bořek mě tam dostal. 😄
Nejspíš jsem při hlasování byla ovlivněna dnešní memes dobou a dala jsem hlas houbě v kalhotách.

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
andromache
22. 9. 2020 / 20:25:36 (před 4 roky)
off
Matuush napsal(a):

Ten Bořek mě tam dostal. 😄
Nejspíš jsem při hlasování byla ovlivněna dnešní memes dobou a dala jsem hlas houbě v kalhotách.

Tak z ní znám fakt jenom ty memes :D.

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
22. 9. 2020 / 20:26:40 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Tak z ní znám fakt jenom ty memes :D.

Tys to nesledovala?? Já jo! A někdy, když na to čučí bratr v TV, dívám se s ním.

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
_-0-_
22. 9. 2020 / 20:32:38 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Ve výsledném odkazu:...hodnocenipocet=200&razeni=hlasu...

Vše již jasné. Díky.

ragelly napsal(a):

...Příště bych možná dala i nějakou tu žánrovou, třeba i to sci-fi, ať je zase trošku změna...

Za to se moc přimlouvám :-) K tomu by šly přimíchat dystopie, postapa, možná i fantasy - mix by měl respektovat oblíbenost žánrů/podžánrů, aby některá dílka nebyla zatížena příliš velkým handicapem.

Editováno: 1x | Naposledy: 22. 9. 2020 / 20:46:21
malina2035
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
22. 9. 2020 / 20:47:49 (před 4 roky)
off

Bořek překvapil, fakt jsem si myslela, že je to seriál 2000+ . Nicméně z dnešní nabídky dostal hlas Rex.

Daniela
ragelly
22. 9. 2020 / 20:59:18 (před 4 roky)
on
_-0-_ napsal(a):

Vše již jasné. Díky.

Za to se moc přimlouvám :-) K tomu by šly přimíchat dystopie, postapa, možná i fantasy - mix by měl respektovat oblíbenost žánrů/podžánrů, aby některá dílka nebyla zatížena příliš velkým handicapem.

Myslím, že kombo žánrů ani nebude potřeba. Když tak koukám na žánr sci-fi ve filtru (řazeno opět podle počtu hodnocení, aby byly zastoupeny ty, co jsou nejvíce v povědomí), tak tu stovku tvoří od shora dolů docela známé tituly. Samozřejmě nejde o ryze sci-fi, ve filtru se zobrazují i ty, co mají k sobě přiřazeno i více žánrů.

andromache
22. 9. 2020 / 21:08:01 (před 4 roky)
off
Matuush napsal(a):

Tys to nesledovala?? Já jo! A někdy, když na to čučí bratr v TV, dívám se s ním.

Ne :D. Přišlo to už v době, kdy na animáky koukám minimálně (pokud to nejsou Simpsonovi, Futurama, nebo Shaun the Sheep :D).

kunko
Běžný uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
22. 9. 2020 / 21:09:40 (před 4 roky)
off

Dnes hlas pre Herkula aj ked tesne proti Rexovi (super ale pre mna skoncil serial 7 seriou po Richardovi a Alexovi), Babylon 5 som tiez videl ale strasne mlady a uz si ani nepamätam o com to bolo....

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
22. 9. 2020 / 21:22:06 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Už moc dopředu nevidím, asi to pak bude na vzájemné domluvě. Jako viděla bych to, že časem se k ní určitě dostaneme :) Příště bych možná dala i nějakou tu žánrovou, třeba i to sci-fi, ať je zase trošku změna. Nebo nám tam ještě v záloze čekají ty úvodní prology, ale to bude asi trošku kratší mini anketka :)

tak urcite budu aj ine ankety super, zatial nesklamalo 👍

ragelly
22. 9. 2020 / 21:30:35 (před 4 roky)
on
Petyer napsal(a):

tak urcite budu aj ine ankety super, zatial nesklamalo 👍

_-0-_
22. 9. 2020 / 22:02:48 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

...tak tu stovku tvoří od shora dolů docela známé tituly. Samozřejmě nejde o ryze sci-fi, ve filtru se zobrazují i ty, co mají k sobě přiřazeno i více žánrů.

Vypadá to zajímavě. Pro mě to bude jedno dilema za druhým :-)

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
22. 9. 2020 / 22:03:23 (před 4 roky)
on

Za mě dneska Hercules. Babylon 5 bych děsně ráda viděla, mám dojem, že by se mi to líbilo hodně, ale obávám se, že na něj už v tomto životě nedojde. Dříče Rexe jsem v té době uvedení zcela nepokrytě ignorovala pro jeho původ ;D a zbytek je úplně mimo mě.

Přimlouvám se taky za sci-fi, ať m(d)á O s pomlčkami konečně pokoj ;P

...A jsem fakt zvědavá, jestli bude někdy taky téma třebaaaa, hm, já nevím - třeba queer seriálů? Když se budu dost vztekat - ééé, teda hlásit, pardon.

milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
22. 9. 2020 / 22:41:52 (před 4 roky)
off

Těžké dilema mezi Herculem a Rexem, ale nakonec jsem si řekl, že Hercules bude mít postup jasný, takže volím Rexe. I když přiznávám, že díly s Mosrem mi přijdou zpětně celkem nudné, výměna za Alexe byla živá voda. Díly s ním se mi neokoukají.

ragelly
22. 9. 2020 / 22:43:05 (před 4 roky)
on
IrmaVep napsal(a):

Za mě dneska Hercules. Babylon 5 bych děsně ráda viděla, mám dojem, že by se mi to líbilo hodně, ale obávám se, že na něj už v tomto životě nedojde. Dříče Rexe jsem v té době uvedení zcela nepokrytě ignorovala pro jeho původ ;D a zbytek je úplně mimo mě.

Přimlouvám se taky za sci-fi, ať m(d)á O s pomlčkami konečně pokoj ;P

...A jsem fakt zvědavá, jestli bude někdy taky téma třebaaaa, hm, já nevím - třeba queer seriálů? Když se budu dost vztekat - ééé, teda hlásit, pardon.

Na to asi nemáme zatím filtr, ale třeba do té doby fruiko nějaký přidá a nějací aktivní uživatelé k existujícím seriálům žánr přiřadí :D

Moryart
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
23. 9. 2020 / 06:59:12 (před 4 roky)
off

Herc jednoznačně

Winter is Coming
janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
23. 9. 2020 / 10:50:49 (před 4 roky)
off

Dnes nemám pro koho... Vypadá to, že pro mě hlasování začne v duelech, až se to víc protřídí.

ESESEL
23. 9. 2020 / 17:51:13 (před 4 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Jo, já jen poukazuju na to, že to zužuje od nejvyššího počtu hodnocení (a tedy víceméně od největší popularity), ne od nejnižšího, stejně jako se chceš soustředit na nejlevnější zakázky (splňující další požadavky), ne na nejdražší. A že je to tak proto, aby se do hlasování zapojilo co nejvíce lidí, protože to je pointa. A že když bude téma ankety příliš specifické, dosáhneš opačného efektu - že se moc/tolik lidí nezapojí.

_-0-_
23. 9. 2020 / 18:21:21 (před 4 roky)
off
ESESEL napsal(a):

Jo, já jen poukazuju na to, že to zužuje od nejvyššího počtu hodnocení (a tedy víceméně od největší popularity), ne od nejnižšího, stejně jako se chceš soustředit na nejlevnější zakázky (splňující další požadavky), ne na nejdražší. A že je to tak proto, aby se do hlasování zapojilo co nejvíce lidí, protože to je pointa. A že když bude téma ankety příliš specifické, dosáhneš opačného efektu - že se moc/tolik lidí nezapojí.

S ohledem na RE ragelly (děkuji) je další debata irelevantní, nicméně si nemohu odpustit komentář - abych použil ten můj nablblý příměr - je to, jako bys u veřejné soutěže dal jako kriterium účasti celkový objem zakázak účastníků za definované období a stanovil jej natolik vysoko, že by jich prošlo málo. Druhá "nelimita" - žánrová - je o tom, jako bys nechal při soutěži o přestavbu mostu soutěžit firmy bez ohledu na to, v jaké komoditě podnikají. Tak to vypadá, když např. soutěží komedie se scifárnou.

Hurvi
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
23. 9. 2020 / 21:51:26 (před 4 roky)
off
sonkad napsal(a):

Hercula som si rada pozrela, ale toto je bez najmenšieho zaváhania - Babylon 5, Babylon 5, Babylon 5.

Jednoznačne B5!!
Zo všetkých seriálov tohto kola má najvyššie hodnotenie a aj tak vedie srákota Rex :(

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 9. 2020 / 21:53:20
hollyoaks
Běžný uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
28. 9. 2020 / 20:00:04 (před 4 roky)
off

tu som mal dilemu komu dat hlas rozhodoval som medzi rexom a herkulesom ale vyhral bajny hercules