Na Medicopter 117 jsem vyrůstal, takže můj hlas jde jemu. :D
Medicopter..Angela jsem viděla jen pár dílů, nebyl to pro mě takový tahák jako Buffy..
Hlas išiel Dinosaurom, ako decko som ten seriál milovala.
Tááákovýhle kousek jsem byla od kliknutí na Medicopter :D ale zůstávám věrná Angelovi (a Fred).
Angel to má jisté, takže ten můj hlas nedostane (i když za Fred.. Hmm.. viď Matuush :D)... Takže váhačka mezi Medicoptrem, kterého jsem milovala (byť teda smrt Gabby jsem nesla hodně těžce, snad ještě hůř, než ten její amant :D) a Zmijí, která pro mě byla náhradou za Knight Ridera.. Ach jo. Ještě si to budu muset rozmyslet...
Za mě jasný Dawson, jeden ze čtyř pilířů mého mládí (spolu s Buffy, Čarodějkami a Gilmorkami).
Jinak se divím, že tu víc lidí nemluví o Zmiji, ten bourák byl podle mě docela kult ve své době :D
Těžký výběr mezi Fresh, Viper, Dawson a dinosauříky. Ale nakonec hlas letí jasně pro "Zlato, jsem doma" (tedy pro ty zelené potvůrky).
ragelly napsal(a):
Za mě jasný Dawson, jeden ze čtyř pilířů mého mládí (spolu s Buffy, Čarodějkami a Gilmorkami).
Jinak se divím, že tu víc lidí nemluví o Zmiji, ten bourák byl podle mě docela kult ve své době :D
Já z toho mám pocit, že ten seriál kromě mě snad nikdo nezná :D.
Tak tady jasnej Medicopter. To bylo v dětství po Kobře 11 moje číslo dva. Ale po smrti Thomase už to nebylo ono. Některé díly, jako řezání nohy po ztroskotání v horách si pamatuju dodnes.
Dawson mě přivedl na seriálová fóra a hlavně k překládání a fanficům, ale za to, jak to šlo do háje a jak to dopadlo, pro něj hlasovat nemůžu; Angel si zase zaslouží potrestat za to, co udělali Fred, takže nakonec hlas pro Dinosaury! :D
Po lehčím váhání získal můj hlas Medicopter. Už jen kvůli znělce :D
andromache napsal(a):
Bol to celkom hit, teda aspoň u nás na Slovensku. Ja som na to čumela iba kvôli autu :D
fabec1222 napsal(a):
Tak tady jasnej Medicopter. To bylo v dětství po Kobře 11 moje číslo dva. Ale po smrti Thomase už to nebylo ono. Některé díly, jako řezání nohy po ztroskotání v horách si pamatuju dodnes.
Jo, chudák pilotka Biggy :D.
Tak opět těžké rozhodování.
Ale nakonec šel hlas pro Medicopter.
Jinak i Zmiji jsem měla ráda, byla by jako druhá v pořádí.
andromache napsal(a):
Taky znám Zmiji! Zrovna tu řeším dilema, jestli dát hlas jí, nebo Dinosaurům... Ale Dinosauři to asi dají i beze mě. Jdu do Zmije :D
phoboska napsal(a):
Bol to celkom hit, teda aspoň u nás na Slovensku. Ja som na to čumela iba kvôli autu :D
Ano, přesně kvůli tomu autu jsem to naprosto žrala taky :D. To bylo žihadlo :D.
litllewitch napsal(a):
Taky znám Zmiji! Zrovna tu řeším dilema, jestli dát hlas jí, nebo Dinosaurům... Ale Dinosauři to asi dají i beze mě. Jdu do Zmije :D
A Angel a Fred nic jo :D? Zrovna ty, která má Willow jako avatar :D :D. Ale jinak ten hlas kvituju :D. Naopak jsem nikdy nepochopila, co lidi vidí (viděli) na těch šílených Dinosaurech.. Mě to nebavilo nikdy.
Bez nadšení Angel, zbytek neznám, nebo mě vůbec nebavil.
andromache napsal(a):
A Angel a Fred nic jo :D? Zrovna ty, která má Willow jako avatar :D :D. Ale jinak ten hlas kvituju :D. Naopak jsem nikdy nepochopila, co lidi vidí (viděli) na těch šílených Dinosaurech.. Mě to nebavilo nikdy.
Tak Angel měl vůbec postup jasnej. A taky pro mě není tolik 90., protože jsem ho viděla až později. Ale v duelech se nad ním asi slituju :D
Tak sice budu v menšině, ale dám Prince. Medicopter mám ráda, Angela celkem taky, ale teď si dávám pomalé opakování Fresh Prince a bavím se u toho, tak to musí být 😀
Dinosauri .. mimochodom najdite si video o najtragickejsich koncoch detskych serialov, tusim to vyhralo.
Viper, z tejto ponuky jediný seriál, čo som sledovala..
Tak toto je riadna dilema! Viper vs Angel? A este aj ten Medicopter som mal rad. Nakoniec ide hlas Angelovi ale toto je zatial najtazsia volba pre mna
U mě dnes vítězí Zmije a dvojnásob za to, že koukám na profil Airwolf a ten je starší, takže nebude :(
Dnes u mňa jednoznačne Viper (aj ma prekvapilo že je v ankete) jeden z TOP 3 najlepších seriálovych strojov spolu s pôvodným KITTom a Airwolfom, pravidelnejšie som pozeral ešte Medicopter, zo zvyšnych serialov s taždeho len par dielov, Angel som nevidel vobec...
Jeej Dinosauri, ďakujem za prenesenie do detstva touto spomienkou :) Takmer som už na nich zabudla. Môj hlas patrí im :)
ragelly napsal(a):
andromache napsal(a):
Já bych Zmiji hlas i dala. Ale bylo mi jasné, že nebude mít šanci, tak jsem podpořila Dawsona, u kterého čekám, že bude bojovat o přežití (a kterého jsem popravdě stejně měla o něco radši).
Nevada napsal(a):
Já bych Zmiji hlas i dala. Ale bylo mi jasné, že nebude mít šanci, tak jsem podpořila Dawsona, u kterého čekám, že bude bojovat o přežití (a kterého jsem popravdě stejně měla o něco radši).
Já Dawsona nesnášela :D. Tyhle teen soapky se mi příčí (a proto nechápu, jak jsem zvládla sledovat BéHáčko :D).
Dneska je to jasný, Medicopter, ten sem v tý době žrala strašně :D
No tak tady pro mě vyhrává moje srdcovka Medicopter 117. Na tenhle seriál jsem maniak, dokonce mám o Medicopteru od roku 2011 vlastní blog, pokud by vás to zajímalo, odkaz najdete v mém profilu :)
Tak to je ťažké rozhodovanie, skoro všetky som pozerala, ešte tu chýba Klaun a Knighr Rider :D
Tady znám všechno. Jo až tak moc už pamatuju. 😂 Ale za mě vítězí Angel.
Tak dnes jasný Dawson :D
Tak sledovala jsem 2 seriály z výběru, ale tuším, že Angel postoupí i bez mého hlasu. Tudíž šel hlas k "Nejsi máma!" a "Máma mi dala mašli!" :DD Ty hlášky jedou u nás doma dodnes. Hlavně bájné "Nech ten ovladač. Jestli ho nenecháš, budeš toho litovat..." bum prásk "Lituju toho!" :DD
Medicopter,bez váhania! Ale smrť Thomasa im nikdy neodpustím..
Hlas by šel do Bel-Air... nebýt mladšího bráchy Buffy :).
Zmije vyborny serial. Hltal jsem ten serial. Muj hlas jde pro Viper.
Mam stahnuty v notebooku nebo externím disku
Jinak se tady sesla skvela sestava seriálu (Fresh, M117, Dawson,Dinosauri), ale menici se bourak je proste nejvíc.
Já asi byla zavřená ve sklepě. Znám jen pár dílů Angela a Fresh prince. O Viper a Medicopter jsem nikdy neslyšela.
Medicopter 117! Jé, such nostalgie... Úplně bych na něj nebýt téhle ankety zapomněl...