Tady jasně Akta X...
Nominaci by si zasloužily X - Files (od kterých jsem se nemohl odtrhnout), možná Esmeralda (jako symbol toho nejodpudivějšího, co vzniklo v devadesátých letech), ale:
Česká soda byl v CZ neuvěřitelný, absolutně politicky nekorektní fenomen, který nebyl a nebude překonán. Než budete hlasovat, tak se podívejte alespoň na jeden díl včetně Alles gute ►např. S01E19◄, na ►fragment věnovaný Zemanovi◄ a ►fragment, věnovaný Bendovi◄ (ten poslední je pro pamětníky).
Je to jeden z nejlepších pořadů popřevratové ČT, ne-li nejlepší.
Tak tady je to tutovka, není o čem přemýšlet. Koukám dodnes :)
Tak tady není žádné vahání. Jasnej Pokemon. Já si vůbec nedovedu představit, že třeba dnešní děti vstávají o víkendu v sedm ráno, aby si šli pustit animáky, jako jsme to dělali u nás ve škole všichni, abychom viděli Pokemony, pak Digimony, a ještě jsme pak žrali Beyblade :D. Ale Pokemony už jsem málem začal sjíždět několikrát i v dospělosti, aspoň ty původní díly. Pamatuju si, že i jako dítě už mě pak přestalo bavit, jak tam furt přibývali nový a nový pokemoni, prostě těch prvních 150 ale bylo totální TOP.
Já mám dneska taky jasno, bez Esmeraldy by to prostě nebylo moje dětství :D První telenovela, kterou jsem sledovala :D
fabec1222 napsal(a):
Tak tady není žádné vahání. Jasnej Pokemon. Já si vůbec nedovedu představit, že třeba dnešní děti vstávají o víkendu v sedm ráno, aby si šli pustit animáky, jako jsme to dělali u nás ve škole všichni, abychom viděli Pokemony, pak Digimony, a ještě jsme pak žrali Beyblade :D.
Asi jsme stejný nebo velmi blízký ročník, protože tohle je naprosto přesný popis mého dětství + Kačeří příběhy. :D Tuším, že jsem občas vstávala už i v 6. :)
Ano, Esmeraldu jsem sledovala, ale dodneška se za to stydím, takže hlas nedostane :D. Pokémony jsem nikdy nechápala, takže taky ne a u Akta X jsem nikdy nepochopila ten boom okolo, mě to teda nebavilo. Takže můj hlas jde pro Směr Jih, kdy mě fascinoval ten protiklad mezi uhlazeným Kanaďanem a divokým Chicagšťanem (ano, zní to jak mimozemšťan :D).
Já hlasuju pro Digimony, protože kvůli těm jsem nařizovala budík na svém Siemensu C35i :D.
Česká soda je geniální a je škoda, že dneska už by nic takovýho neprošlo. Ale já na ní tenkrát byla malý pivo.
Dobře dobrovolně přiznávám dneska Esmeralda
litllewitch napsal(a):
...Česká soda je geniální a je škoda, že dneska už by nic takovýho neprošlo...
Česká soda ukazuje, jak neskutečně velká byla v těch letech míra svobody. Obávám se, že to již nikdo z nás znovu nezažije.
Som si vravela, že Akty X to má jasné, tak reku zahlasujem za Smer Juh, lebo z ponúkaných som ho ako jediný (okrem Akty X) žrala a pozriem na vyhodnotenie a on vedie Pokémon. Un-f*cking-believable.😱
Znám všechny seriály v dnešní nominaci.
Rozhodování Esmeralda vs. Pokémon bylo náročné.
Esmeralda - první telenovela, kterou jsem viděla a pak už to pokračovalo Kasandrou a Divokým andělem.
Pokémon - fenomém, mého dětství, který žije až dodnes. Každé ráno o víkendu vzhůru v 6 i bez budíku, abych mohla shlédnout nový díl. Plus sbírání samolepek, kartiček, POGů bylo na denním pořádku. Kdo neměl něco s pokémonem, tak byl OUT!. Nesmrtelná píseň Rakeťáků, kterou si pamatuji ještě dnes.
Takže nakonec můj hlas šel Ashovi a jeho kamarádům.
celkom zaujimava zostava, no X-Files je proste top 😁
Pokémoni, jako fakt? :D
Pokémoni, bez váhání :D
Já chtěl bych být ten nejlepší.... jak nikdo přede mnooooou... Tu zkoušku musím zvládnout sám a trénink je věc máááá! :DD
Směr jih, protože Akta X to mají jasný a celkově je Směr jih asi i lepší :)
Ach jo, Směr jih vs. Akta X :(
Pokémoni jsou ostuda. Důvod, proč je nezasvěcenými veškeré anime považované za infantilní omalovánky pro děcka.
Je fakt, že to co sledujeme v dětském věku, je pak v dospělosti vnímáno nostalgicky a nekriticky. Za mě to byli JůHeláci, Smolíkovic rodinka, Jen počkej zajíci... Pokemoni byli doménou mých dětí, i když jsem to nadšení nikdy nepochopila. Animovaných seriálů u nás máme spoustu, mnohem lepší kvality výtvarné i obsahové. No, ale jak říkám, je v tom ta nostalgie. Za mě osobně Akta X. Ve své době to nemělo chybu.
Matuush napsal(a):
Asi jsme stejný nebo velmi blízký ročník, protože tohle je naprosto přesný popis mého dětství + Kačeří příběhy. :D Tuším, že jsem občas vstávala už i v 6. :)
Jo, no, je celkem vtipné, že ve školce a možná začátkem základky jsem kvůli seriálům vstával v šest ráno, kdežto teď na vejšce kvůli nim chodím v šest ráno spát... :-D
Ajta... včera nic a dnes skoro všechno? CML, který to losoval mě nemá rád :D
Z dnešnej nominacie som videl komplet Esmeraldu, Smer Juh a Akty X, Pokemonov asi 10 serii, kym to bolo len o tych zakladnych 150 pokemonoch, hlasujem samozrejme za Akty X mam ich v TOP 10
Tedy ten boj o třetí místo, to je něco... Je to - PLESK - maso!
Dal bych Pokemon, ale protože mi je jasný, že Digimon to bude mít těžší, dostává můj hlas on. Tyhle oba a ještě Beyblade jsem sledoval během svého dětství.
Prakticky bez rozmýšlení Směr Jih. Kdybych v tuto chvíli neměla Watchlist opravdu praskající ve švech, tak si hned celý seriál zase pustím :).
Škoda, že se tam díky pravidlům nedostanou Hry bez hranic
Tak za mňa X-files. Ale Smer Juh je tvrda konkurencia v rozhodovani. Zvysok som nepozeral.