DS9 je to nejlepší (po Picardovi), co ve světě Star Treku vzniklo. Bez váhání.
Tohle šlo bez jakéhokoliv rozmýšlení či otálení Čarodějkám.
Tak už jsem se bál, že tahle anketa pro mě bude hlavně o animácích (no ročník 96 no :D ). Ale Čarodějky jsme koukali furt.
Chvilková váhačka mezi Charmed a Bylo nás pět, ale nakonec přece jenom zvítězily holky Halliwellovy nad Péťou Bajzou :).
Matuush napsal(a):
Tohle šlo bez jakéhokoliv rozmýšlení či otálení Čarodějkám.
Mám to stejně. Bez váhání hlas pro 3P.
andromache napsal(a):
Chvilková váhačka mezi Charmed a Bylo nás pět, ale nakonec přece jenom zvítězily holky Halliwellovy nad Péťou Bajzou :).
Bylo nás pět je vcelku pěkně natočených, ale jako většinou je knížka mnohem lepší. Nebýt v této anketě DS9, tak by to byla moje první volba.
Čarodějky jsou jasná volba. Měla jsem strach, jak se jim povede v takové konkurenci, ale vypadá to dobře 😊
My jsme sice byli 3, ale pruseru jsme nadelali jako by nas bylo snad 10.
Na Péťu a jeho partu nestačí ani síla tří, lituju.
_-0-_ napsal(a):
DS9 je to nejlepší (po Picardovi), co ve světě Star Treku vzniklo. Bez váhání.
Já mám osobně z ST světa DS9 nejradši. Takže dneska jde můj hlas jednoznačně.
Dnes klasika Charmed 😉
Taky za mě bez rozmyslu Charmed :)
Bylo nás pět má tak málo hlasov? Škandál 😱
Jednoznačně Charmed. Originál je jen jeden :)
phoboska napsal(a):
Bylo nás pět má tak málo hlasov? Škandál 😱
Jaký málo :D? Bylo jasný, že Halliwellky všechny převálcují, ale 113 je ještě dobrý počet hlasů :D
andromache napsal(a):
Jaký málo :D? Bylo jasný, že Halliwellky všechny převálcují, ale 113 je ještě dobrý počet hlasů :D
Meh, mali mať aspoň o 100 viacej.
phoboska napsal(a):
Já to brala v porovnání s ostatníma, kteří vysloveně paběrkujou :D. A to víš, zdá se, že je tady už jiná generace, co Péťu nezažila :D. Nebo je má moc spojené s učením se na maturitu :D.
andromache napsal(a):
Já to brala v porovnání s ostatníma, kteří vysloveně paběrkujou :D. A to víš, zdá se, že je tady už jiná generace, co Péťu nezažila :D. Nebo je má moc spojené s učením se na maturitu :D.
Ale prd, veď rozdiel medzi Charmed a Bylo nás pět sú 3 roky. Je to len o obľúbenosti a Charmed hlavne dávali neustále dookola aj pár rokov po ukončení (teda aspoň u nás.
phoboska napsal(a):
Moje řeč!
Bez jakéhokoli váhání Charmed :).
Ťažká voľba medzi Charmed a DS9.. Nakoniec hlas ide čarodejkám, ale bolo to naozaj ťažké, pretože DS9 je môj najobľúbenejší Star Trek.