Jů, Lovci Pokladů! Tak na tenhle poklad jsem úplně zapomněla. :D
V devadesátkách nebo možná na začátku nového tisíciletí jsem s mamkou sledovala Ranč a byl to moc pěkný seriál. Ale Lovci jsou prostě jen jedni a hlas jasně míří jim :)
Chvilka váhání mezi Ochráncem a Lovci, ale Lovce jsem žrala daleko víc (no jo, history geek je history geek :D), tak šel můj hlas jim :-).
Síce som zvažovala Relic Hunters, ale potom som uvidela 3rd rock from the sun a bolo rozhodnuté 😄
andromache napsal(a):
Chvilka váhání mezi Ochráncem a Lovci, ale Lovce jsem žrala daleko víc (no jo, history geek je history geek :D), tak šel můj hlas jim :-).
Hej mám stejný problém. 😂
Ale víc si pamatuji Ochránce, takže jde hlas pro něj.
relic hunter alebo sentinel .. obidve som sledoval ...
ale tak vyhrava relic hunter uz len koli Lindy Booth
Hm, co si budu nalhavat, u Zamku jsme prosedeli diru do gauce :D nastesti mam tentokrat vic moznosti a jelikoz Lovci pokladu jsou nejspis za vodou, tak to hazim pro Ranc. U toho jsem se desne nasmala :D
Z těch seriálů jsem koukal jen na Mimozemšťany, takže vyhrávají kontumačně :D Ale byli skvělí.
Musela jsem dát Sentinela protože jsem dodneška neviděla poslední díl seriálu a dodnes jsem nedozvdělěla jestli ho zachránil nebo doopravdy umřel. Chudák brouček jeden roztomilej :D
Jednoznačně Mimozemšťani! Oproti včerejšku je dnešní kolo mnohem mnohem konkurenčně náročnější než včera.
Lovci pokladov 😉
Tak dnes len Sentinel. Ine som bud nevidel alebo si to nepametam.
3rd Rock from the Sun - toho jsem alespoň viděl pár dílů. Že mi to ale přišlo lehce nablblý, to je fakt.